Slažem se. Inter ima širinu, iskustvo i rutinu u odnosu na Atalantu i Napoli. Napoli ima tu prednost što ne igra Evropu i evo ispao je već iz Kupa, dakle nekih 10-15 utakmica manje u odnosu na konkurente. Atalanta ima prednost jer je ušla u sezonu mnogo ozbiljnije nego prethodnih godina, vidjećemo dokle može gurati u ovom ritmu. Sve u svemu, nadam se uzbudljivom i neizvjesnom prvenstvu do zadnjeg kola.koeficijent je napisao/la: ↑20 dec 2024, 00:05Top3?galia95 je napisao/la: ↑19 dec 2024, 23:49Inter za sada odlično gura na sva tri fronta i čini se da su se vratili na kolosijek nakon pomalo klimavog starta sezone. I dalje bez ikakve dileme u top 3 favorita za scudetto ove sezone. Inter djeluje uhodano, uigrano kao dobro podmazana mašina gdje svi igrači znaju šta igraju i koja im je pozicija na terenu, za razliku naprimjer od Fonsecinog Milana i Mottinog eksperimentisanja u Juventusu.![]()
Inter je bio u top3 favorita i nakon lošeg početka sezone.
Trenutno stanje:
Sve osim Scudetta je veliki neuspjeh i prihvatamo očekivanja.
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
- Juventinisimo
- Kontakt:
Kad vidis da se internasra i milannasra ovako glade, sve je jasno...galia95 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 00:12U pravu siElPrincipe je napisao/la: ↑19 dec 2024, 23:57Ma pusti ga njegov vrh inteligencije je napisat sobna temperatura dijasporas raspali mi ovde na balkanu glupi oni gore pametnigalia95 je napisao/la: ↑19 dec 2024, 23:25
Da, sjećam se Maradone i Gulita kad su derali mafijašku bagru iz Torina 80-ih godina, to su mi prve i najdraže uspomene na fudbal. Šta misliš, da se samo ti ovdje na ovom forumu sjećaš tih vremena? Živio sam u Milanu 5 godina i upoznao tifoze iz svih krajeva Italije i niko vas ne može očima smisliti. Ne trudi se ni ti, dobro sam upoznat sa primitivnim mentalnim sklopom balkanskog navijača Juventusa. Mislite da ste pokupili svu pamet svijeta, vi ste najpametniji, najinteligentniji, svi ostali su ispod vašeg intelektualnog nivoa, a kada vam neko odgovori argumentovano, onda kreće ad hominem priča i lično vrijeđanje u stilu stranačkih botova u politici. Po tvom odgovoru reklo bi se da si ti zapravo sve ovo za šta bezobrazno optužuješ druge forumaše - balavi neostvareni arogantni kompleksaš koji očito teško može da se pomiri sa nepobitnom činjenicom da je tvoj voljeni klub Juventus, ponavljam, sinonim u svijetu fudbala za lopovluk, kriminal i korupciju.![]()
![]()

Ova dvojica sve znaju, imaju zajedno 245 godina...a juce se registrovali na forum...vjerovanto su cekali povoljan momenat...

Blago nama djeci, kada imamo ovako "iskusne" lisce na forumu...

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
En' sad i vrijeme kad si se regao na forum odredjuje koliko imas godina. Izgleda da ga je licno yebala sobna temperatura, pregorio 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ja sam se nadao da je galia 1995 godiste zbog nicka, mada i ta godišta pune 30 godina. Kad ne lezi vraze, lik ima 65 godina, a nivo pisanja i kulture negdje otprilike na nivou trinaestogodišnjaka. 

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
Pusti njihova dječja prepucavanja, pazi gore kvote na Mottinu družinu, 51.
Ako stvarno vjeruješ u njegov rad ko što si neki dan pisao o trci za Scudetto moraš bar 100 uplatiti.

Ne igram ja igre na sreću. To ostavljam kockarima alakoeficijent je napisao/la: ↑20 dec 2024, 15:29
Pusti njihova dječja prepucavanja, pazi gore kvote na Mottinu družinu, 51.
Ako stvarno vjeruješ u njegov rad ko što si neki dan pisao o trci za Scudetto moraš bar 100 uplatiti.![]()

Nije toliko stvar Motte koji je jos incognito nego je stvar vjerovanja u cijeli tim, Juventus s ovim mladim rosterom moze i mora biti u vrhu, ne scudetto, ali definitivno ne 10+ bodova za šampionom, ko god bude. Nema predominantne ekipe u ligi i to se mora odmah iskoristiti. Mottin rad se previše kritikuje iako je ostao bez 2 igrača u odbrani i koji ima svake sedmice 5 igrača out. Uz to jedini neporazen u ligama petice.
Krajnja tabela ce biti bolje mjerilo. Valjda to uci i lanjski Juve do i od decembra.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
Naravno da ćeš vjerovati u tim, ali mislim da sam prvi ljetos pisao da će očekivanja biti prevelika. Ne tvoja, nego generalno fanbaze Juventusa.Pogba je napisao/la: ↑20 dec 2024, 18:24Nije toliko stvar Motte koji je jos incognito nego je stvar vjerovanja u cijeli tim, Juventus s ovim mladim rosterom moze i mora biti u vrhu, ne scudetto, ali definitivno ne 10+ bodova za šampionom, ko god bude. Nema predominantne ekipe u ligi i to se mora odmah iskoristiti. Mottin rad se previše kritikuje iako je ostao bez 2 igrača u odbrani i koji ima svake sedmice 5 igrača out. Uz to jedini neporazen u ligama petice.
Krajnja tabela ce biti bolje mjerilo. Valjda to uci i lanjski Juve do i od decembra.
Ne može se u jednoj sezoni od -25 za prvim do Scudetta uz promjenu trenera i većine igrača. Dodaj povrede i postaje nemoguća misija.
Realno mislim da bi Juventusu zadovoljavajuća sezona bila top4 bez stresa i dobar nastup u CL. Ne može se u nokaut fazi ništa staviti pod moranje jer sve ovisi o ždrijebu.
A ovo za povrede, neću se praviti pametan jer sutra isto može zadesiti i Inter, ali možda nije samo nesreća nego i trenažni proces. Ne mislim na Cabala i Bremera nego ostale jer imate previše povreda mišića.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ne odredjuje, ali ako nakon 15 godina rada foruma, tek dobijes potrebu da se registrujes, onda tu nesto smrdi...

Logicno, sve i jedna osoba cim pocne prizivati "djecu" naravno da je i sama dijete....lako se da zakljuciti, na sve i jednom forumu imas iste likove koji pricaju o djeci..i logicki zakljucis da su tek izasli iz puberteta..

Nece ti nikada neko od 30-40-50 godina pominjati djecu..samo balavurdija to radi..
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Jest se derpe Pogba upalio, izgleda niko ga nije puk'o zadugo. Uplatiti cu ti frajera pa da ti mece makar jednom sedmicno, zarad smirenosti na forumu. Ako hoces da lici na Moratu ili nekog slicnog samo reci. Ljubav je cudo 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- zamorano1plus8
- Kontakt:
Stekne se dojam da je Fonseca ubio svaku zelju za fudbalom igračima Milana, jbt nikakve volje za nekim ozbiljnim napadom
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
- akisarajevo92
- Kontakt:
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ti ces nekome nesto uplatiti...ti nisi sposoban samom sebi kafu da "upalatis"...
Ali u svoj prici, najvaznije je da dobro znas gdje se ti "frajeri" uplacuju...

Koja papanska prica

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
E da znas kao sto ne znas, sutio bi. Ali i tebi sobna isprala mozak. Doduse mozda si mu guzni haver pa ga odmah branisJuventinisimo je napisao/la: ↑22 dec 2024, 22:36Ti ces nekome nesto uplatiti...ti nisi sposoban samom sebi kafu da "upalatis"...
Ali u svoj prici, najvaznije je da dobro znas gdje se ti "frajeri" uplacuju...![]()
Koja papanska prica![]()

Naravno, i to prosao. jbg kad te ide ide te 

Fiorentina i Udinese, prva tekma koju gledam u Seriji A ove sezone, ako su sve tekme ovakve onda ce i talijani imati problema s tv pravima, jer realno ko ce od neutralne publike gledati ovaj antifudbal?
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
-
- Kontakt:
Bolje gledati pionirske obrane u EPL-u. Ovaj vikend sam ispratio nekoliko utakmica, ne zna se koja ekipa je taktički lošija, golmani teški odron.
Utakmica više nego solidna.
Moise Kean je fudbaler, a ja sam Bred Pitt.koeficijent je napisao/la: ↑23 dec 2024, 19:57Bolje gledati pionirske obrane u EPL-u. Ovaj vikend sam ispratio nekoliko utakmica, ne zna se koja ekipa je taktički lošija, golmani teški odron.
Utakmica više nego solidna.
Drugo pol je bolje nema sta, al ovo je brate ispod prosjeka liga sedmice.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.