Zvjezdan Misimovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zvjezdan Misimovic
Spahic je doveo 15 igraca, a izgubio Ahmedhodzica, Hadzikadunica i Sucica koji su bolji od sve ijednog koje je doveo.
Miske se bar znao poniziti i zvati i kurtu i murtu da bi smirio lude glave.
Miske se bar znao poniziti i zvati i kurtu i murtu da bi smirio lude glave.
-
- Kontakt:
Ne volim Misketa jer je posato Vicina kuja ,grobara naseg fudbala.
Da je ovo napisao bilo ko drugi,drugacije bi odjeknulo. Ali ima pravo sve i slovo.
I Spaha i Barbarez su bili protiv Vice i ove garniture,pa su sad s njima, tako da su isto sranje,drugo pakovanje kao Miske. Svrsavamo na 1-1 s Holandijom,ljudi izisli u sastavu u kojem nece nikad vise i u nevaznoj utakmici.
Oni si borci za svoje pozicije,nikako za spas BH fudbala. Da su borci za spas koristili bi svoje pozicije i svoju trenutnu moc da iz korijena promijene nacin rada i ljude u NS/FS BiH. Do tad ... Isto sranje,drugo pakovanje. Napolje bagro.
Da je ovo napisao bilo ko drugi,drugacije bi odjeknulo. Ali ima pravo sve i slovo.
I Spaha i Barbarez su bili protiv Vice i ove garniture,pa su sad s njima, tako da su isto sranje,drugo pakovanje kao Miske. Svrsavamo na 1-1 s Holandijom,ljudi izisli u sastavu u kojem nece nikad vise i u nevaznoj utakmici.
Oni si borci za svoje pozicije,nikako za spas BH fudbala. Da su borci za spas koristili bi svoje pozicije i svoju trenutnu moc da iz korijena promijene nacin rada i ljude u NS/FS BiH. Do tad ... Isto sranje,drugo pakovanje. Napolje bagro.
Miske ti je izgubio Sucica ... ne kalemi Spahi ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Bas ima na sta da bude ljubomoran...hurem je napisao/la: ↑21 nov 2024, 06:50Tako je, istina boli.
Krivo mu sto je Spahic uradio za 5 mjeseci više nego on za 5 godina.
Krivo mu sto je naša reprezentacija maltene s drugom postavom izgubila od Njemačke 7:0 a nije mu bilo krivo kada smo s najjacim sastavom i s njim u sastavu gubili 6:2 od Portugala ili 3:0 od Rumunije kao da je Brazil u najmanju ruku. A sta reci za 5:0 opet od Portugala, 4:1 od Luksemburga i bla bla, i to sve zahvaljujući selektorima koje je Miske doveo.
Ovdje nije u pitanju (ne)istina, ovdje iz Misketa izbija LJUBOMORA.

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
-
- Kontakt:
Kakve veze ima Spahić sa Sučićem odgovori mi molim te.
Znaš i sam da su to bajke, nemoguće je promijeniti ovaj statut saveza, da digneš ne znam ti ni ja koga.Mocvara1991 je napisao/la: ↑21 nov 2024, 11:53Oni si borci za svoje pozicije,nikako za spas BH fudbala. Da su borci za spas koristili bi svoje pozicije i svoju trenutnu moc da iz korijena promijene nacin rada i ljude u NS/FS BiH. Do tad ... Isto sranje,drugo pakovanje. Napolje bagro.
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
Pa sta vas to cudi. Cudo nije i prije otisao...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
U svakoj normalnoj državi bi se ispitalo o sukobu interesa ako ostane savjetnik Vice, a u koliko ne bude savjetnik, onda svakako bi se ispitao POTENCIJALNI sukob interesa.
Godinama unazad on je najbliža osoba predsjedniku saveza, i ne čudi što ide u Borac, bilo bi čudno da ide u Sarajevo.
Godinama unazad on je najbliža osoba predsjedniku saveza, i ne čudi što ide u Borac, bilo bi čudno da ide u Sarajevo.

- QUARTERBACK
- Kontakt:
jaje od osobe, da ga je srbija htjela onda ne bi bilo dileme za kog ce igrati
Znate sta Ćiro rece vezano za njega….
Četnik na kvadrat
Kad cete shvatiti vec jednom, da ih niko nije izgubio, neko jednostavno igrač ne želi igrati za nas. Bio to Misimovic, Spahic, Džeko, Susic ko god da ga zove od nabrojanih ako igrač ne želi dzaba ti sve.

Plus momak igra za Hrvatsku, znaci ne znam sta smo mu mogli obecati, pa da ostane kod nas. Da smo makar redovni na prvenstvima, pa mozda i da razmisli. Ovako, logicno je bilo koga ce izabrati. Pogotovo kad vidimo u kojem okruzenju je odrastao.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zvjezdan aka Debelo Krme 
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sve sto si uradio za reprezentaciju kroz 10 godina ponistio si ovim potezom.Grobaru bh fudbala nabijemo te na qurac
Ugasiti ovu temu i smece trajno izbrisati iz svake arhive reprezentacije BiH
Ugasiti ovu temu i smece trajno izbrisati iz svake arhive reprezentacije BiH
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.