English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Lisandro je kriv za gol Solankea, ali i to je Evans imao priliku da mu pomogne i nije nikako. Sa 3 nazad i sa Maguierom i De Ligtom on puno bolje stoji jer su ovi sigurno bolji za održavanje balansa. Naravno tu onda dolazi do izražaja njegova igra u posjedu gdje je odličan.
Ne kažem da je igrač ranga najbojih stopera lige, on je svakako drukčiji profil, ali je taman ono što će nama trebati u ovom sistemu za trećeg stopera.
Ne kažem da je igrač ranga najbojih stopera lige, on je svakako drukčiji profil, ali je taman ono što će nama trebati u ovom sistemu za trećeg stopera.
Ja ne vjerujem da je Bayern pustio ovog Mazraouia zarad grijača klupe marke perec iz Izraela, a kamoli tek da gledaju Sašu Boja.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- JayCatwright
- Kontakt:
Diallo.
Ne mogu zamisliti da ovo Rashford radi, Amorim prvi trener koji je skontao da mora tu zmiju odje.bati

Ne mogu zamisliti da ovo Rashford radi, Amorim prvi trener koji je skontao da mora tu zmiju odje.bati
jednostavno ne ulijeva povjerenja, nema konstatnost u igri, plus je preagresivan i neinteligentan. Više mi ima smisla Yoroa gurati nego njega.
nisu nikad kao klub cijenili veće vrijednosti i gledali su da se prilagode, zbog toga nikad neće biti u rangu najvećih klubova, džaba im svi trofeji.
Varaš se za inteligenciju. Itekako progresivan igrač pod pritiskom u posjedu i kontra presingu. Pogledaj ove situacije kad izađe visoko kako reaguje i čuva loptu. On nikada nije bio zonski stoper i neko ko će čuvati grdosiju Solankea, zato tu imamo Maguiera i De Ligta sad. Lisandro je proaktivni igrač za visoke linije i taman neko ko bi mogao profitirati sa 3 nazad. Yoro također, samo s druge strane, ali on je još mlad, treba sačekati.
- JayCatwright
- Kontakt:
Znam ja da on ima dugu loptu i pas, ali u defanzivnim reakcijama mi izgleda poglup i preagresivan, slično kao Romero. Npr. ovaj mi se Yoro odmah na prvu sviđa i vidi se da je top talenat, Lisandra ne mogu smisliti 

- JayCatwright
- Kontakt:
kako ovo nije faul dan te je.bo
Al koja glupost da nema VAR-a jbt grob i to sve PL klubovi igraju u ovoj fazi 
I kažu ne valja VAR.

I kažu ne valja VAR.
- JayCatwright
- Kontakt:
šteta, želio sam jedno finale sa Manchom u kupu, ovako mi bukvalno svejedno, kud ne ispadosmo sinoć.
Nije gotovo, trude se kokoši da ispadnu svim silama.JayCatwright je napisao/la: ↑19 dec 2024, 22:51šteta, želio sam jedno finale sa Manchom u kupu, ovako mi bukvalno svejedno, kud ne ispadosmo sinoć.
Joj ovi Englezi su pobjede bogami. Hladno se desi krađa gola u 2025. godini haman, ali njima to ništa ne znači. 

E Bruno glupane, korner se tu izvlači.
Nije loše ispadanje yebiga.
Pokazali su života opet i vjerujem čak da bi došli do 3 3 da ne bi onog gola na kraju.

Pokazali su života opet i vjerujem čak da bi došli do 3 3 da ne bi onog gola na kraju.
Koliko brže izgleda sve bez one lešine Rashforda.
- JayCatwright
- Kontakt:
Ne treba puno da skontaš da će Amorim biti pun pogodak
Sta su bolan pokazali 3:0 bilo lagano do Forsterova 2 poklonjena gola. Pa jesmo istu utakmicu gledali? Odigrali dobro 20 minuta i kao pokazali nesto. Amorim mi se cini ko dobar potencijal za velike stvari, al de malo.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Prvih 15 minuta drugog totalni raspad Uniteda. Nakon greske Fostera, viktorija 30 minuta. Jos uvijek se trazimo, na momente to bude dobro, pa se raspadnemo i sve u krug. Vidi se napredak, to je ocigledno.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Brate, “pokazali su života malo”, to sam napisao. Nisam napisao da su razbacali Spurse. Pokušali su stići i malo je falilo da stignu da nije bilo neregularnog gola, a i u prvom poluvremenu je to izgledalo solidno. Tottenham je prošao sasvim ok, bili su bolji većinu meča. To je to.
- wadethegreat
- Kontakt:
Napredak je ovo za United iskreno i to brz relativno.
Po meni imaju nekih dobrih dijelova ali vecina ekipe krs.
Mislim da ce Amorim biti dobar izbor.
Po meni imaju nekih dobrih dijelova ali vecina ekipe krs.
Mislim da ce Amorim biti dobar izbor.
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 6 gostiju.