Mrtvacka kola msm
Ima i par nekih ratnih prica, al davno sam gledao pa se ne sjecam najbolje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Mrtvacka kola msm
Ma djeni zeve lik, i sad zivi bratstvo i jedinstvo, ali price sa pocetka bili pisevi zestokifeniksptica je napisao/la: ↑19 dec 2024, 21:25Onaj sto je yebo mater Knezu u ratu odlicna![]()
Al previse napadno potencira neko bratstvo i jedinstvo...![]()
Ja Komandose kad god upalim vrištim od smijeha kao da prvi put gledam.
Najbolji su bili komandosi oni od 40 min kad je snimao sa onom dvojicom šupaka ali izbrisan video, ono kad Srbi klanjaju hahaha
Meni je ona za kurban bajram kad traži koljača i kad Velija ganja penziju19vendetta87 je napisao/la: ↑19 dec 2024, 19:53Mrtvacka kola msm
Ima i par nekih ratnih prica, al davno sam gledao pa se ne sjecam najbolje
avenija je napisao/la: ↑20 dec 2024, 16:12Ma satira prijatelju, u fazonu da se napadač nekim slučajem zvao Abdulah znamo sta bi bilo i do koje granice bi se digla Islamofobija i u kojem roku bi se proglasio teroristički napad na kršćane.MilanMladenovic je napisao/la: ↑20 dec 2024, 13:07Uz duzno postovanje, kakve veze ima ustaski terorizam sa idiotom koji je napao na djecu, osim sto je taj isti idiot po nacionalnosti hrvat?
Sto bi se to mene ticalo? Uvjeren sam 100% da nas nijedan video nece biti skinut sa YouTube a imamo ih na hiljade, od toga nijedan sa obmanjujicim nazivom, nijedan sa laznim thumbnailom i nijedan sa laznom dramom.numanumaye22 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 15:59Slijedi velika "čistka"
YouTube kreće u borbu protiv clickbait klipovaAdmin na aparatima.Korisnici videoservisa YouTube su definitivno nailazili na klipove s različitim naslovima smišljenim da "lažnom dramom" privuku publiku, no čini se da tome dolazi kraj.
Akcija "čišćenja" počinje u Indiji, gdje YouTube kreće u borbu protiv klipova s obmanjujućim nazivima i thumbnailima, koji ne odgovaraju njihovom sadržaju. Platforma u vlasništvu Googlea navodi da će se fokusirati na prijelomne vijesti i aktuelne događaje, kako bi se osiguralo da se gledateljima ne plasiraju lažna obećanja o onom što će gledati.![]()
Ti ocigledno nisi nikad vidio nas YouTube kanal. Na njemu su izjave nakon utakmica, press konferencije, isl. nema nikakvog clickbaita ili bilo cega sto bi iz daljine moglo liciti na clickbait.numanumaye22 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 17:21Pusti se ti sisanja, ice to lagano na smanjivanje zarade, logicno ako YT krene s tim, znamo svi. Sto se tice zarada boli me qita ali ce se manje obmanjivati javnost, lazne drame i slicno i to je plus.
Nadam se da ce i taj "doktor" odgovarati za ovaj masakr...Rečeno mi je da je napadač moj sin. Jutros ga je tata odveo na dnevnu bolnicu u devet sati, krenuo je ponovno na te dnevne bolnice. Bio je na psihijatriji par puta. Prije mjesec i pol dana je mene i majku zatočio u stanu, uzeo nam je mobitele, ključeve i ponovno završio na Jankomiru. Molila sam doktora da ga ne pušta van jer nije za van - rekla je majka.
- On ima emocionalno nestabilnu ličnost, uz to ima dvije dodatne dijagnoze i rezao se i sve. Doktor ga je hladnokrvno pustio van da mi brinemo o njemu.
Ovo im vec postaje normalno.Auto rast in Menschenmenge
Anschlag auf Magdeburger Weihnachtsmarkt
al je Vučko majstor spina i lazi jbt od tipizirane izlozbe pod brendom EXPO je napravio the world expo koji se odrzava svake četiri godine, to isto kao da ti neko prodaje ovcu i govori da je krava
Trenutno korisnika/ca: QUARESMA 18<<< i 13 gostiju.