FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

spielführer_21
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la spielführer_21 » 09 apr 2011, 13:41

the maniacs 87 je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:Je li još ko osim mene upratio da imamo najavu za tekmu na BHT? Ili sam ja to sanjao? :?
Izgleda da si utripov'o :mrgreen:
Na kojoj televiziji ima ta famozna najava????????
Na Samsungu hebo ga ti.. Vidiš da piše BHT.. Bila je oko 20 h, kad sam ja gledao, valjda su zakupili isti termin za cijelu sedmicu pa ću i noćas gledati. Ne vjerurujem da je najava za prenos utakmice, nego baš poziv za navijače.

Moraću dilera mijenjati izgleda :roll:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 apr 2011, 13:44

U nedjelju ce biti prenos utakmice Zeljo - Siroki na BHT !

A veceras takodje prenose Borac - Sarajevo.

8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 09 apr 2011, 14:39

"Igrat će Lazo naravno", kroz smijeh će menadžer Plavih.

:lol: :mrgreen:
1921-2011

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 09 apr 2011, 15:30

spielführer_21 je napisao/la:Je li još ko osim mene upratio da imamo najavu za tekmu na BHT? Ili sam ja to sanjao? :?
Vidio sam je i ja danas na BHT-u.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 09 apr 2011, 15:33

Osim:Pravimo nekakvu klimu kao da smo mi Real Madrid.
slika

Poslije čega bi, nakon dvije utakmice u kojima smo ostvarili uspjeh, pravili neke promjene u ekipi. Ima li logike osvježavati ekipu?
slika

Igrat će Lazo naravno
slika
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 09 apr 2011, 15:37

spielführer_21 je napisao/la:Osim:Pravimo nekakvu klimu kao da smo mi Real Madrid.
slika

Poslije čega bi, nakon dvije utakmice u kojima smo ostvarili uspjeh, pravili neke promjene u ekipi. Ima li logike osvježavati ekipu?
slika

Igrat će Lazo naravno
slika
:lol:

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 09 apr 2011, 15:47

U sirokom Cviko pocrvenio, al zato u znak solidarnosti i odobravanja Amar nosi crveni djemper :)
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 09 apr 2011, 16:04

čamac je napisao/la:
Vidio sam je i ja danas na BHT-u.
I ja. Samo zasto stoji grb fudbalskog saveza u pozadini...sve ostalo bijelo?
Osim - drugo ime za Želju !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 09 apr 2011, 16:33

jao košulje dragi tito :mrgreen:

đe je ovo uopšte naš'o da kupi? :mrgreen:

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 09 apr 2011, 17:46

Ovo izgleda odlučili da Borac, preko Zrinjskog bude prvak. Narednu Borac ide Zrinjskom - čini mi se. Mafiji nikad kraja.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 apr 2011, 17:48

avlami97 je napisao/la:Ovo izgleda odlučili da Borac, preko Zrinjskog bude prvak. Narednu Borac ide Zrinjskom - čini mi se. Mafiji nikad kraja.
Vrlo je moguce da pobjede u Mostaru, s obzirom da ce Zrinjski opstati !

Kriminalna nam je liga.

:|
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 09 apr 2011, 18:00

Dajte ba ljudi, nemojte znate vec cije politike... Rekao bih da to nema nikakve veze sa Borcem, a vjerovatno ima sa Zrinjskim... steli im se da ostanu, mozda, ali veliko mozda... ok, nek steli, ako se steli... mada vec se nazire da Drina i Buducnost ispadaju, tako da ta prica da su nastimali dvicu Zrinjskom da bi ovi dali Borcu lici na znate vec ciju demagogiju... fkt prica nije na mjestu...pustimo da vidimo rasplet, pa se onda mozda i moze diskutovat o toj stvari, mada ne bi trebalo ni tad...
NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA!!!
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 09 apr 2011, 18:06

avlami97 je napisao/la:Ovo izgleda odlučili da Borac, preko Zrinjskog bude prvak. Narednu Borac ide Zrinjskom - čini mi se. Mafiji nikad kraja.
celiku kup i trica prvenstvena u zenici vam je poklonjena
budite i vi malo nepos´teni ;) ;)
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 09 apr 2011, 18:08

tareizo je napisao/la:
brate nismo mi svinjski i listica
treba nam jos igraca iz BiH

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 09 apr 2011, 18:12

FIFA/UEFA je napisao/la:
tareizo je napisao/la:
brate nismo mi svinjski i listica
ma daleko od tog razbu al kad
lima mogu da namjestaju
zasto nebi i mi likive zar ne
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 09 apr 2011, 18:21

BlueIsTheColor je napisao/la:Dajte ba ljudi, nemojte znate vec cije politike... Rekao bih da to nema nikakve veze sa Borcem, a vjerovatno ima sa Zrinjskim... steli im se da ostanu, mozda, ali veliko mozda... ok, nek steli, ako se steli... mada vec se nazire da Drina i Buducnost ispadaju, tako da ta prica da su nastimali dvicu Zrinjskom da bi ovi dali Borcu lici na znate vec ciju demagogiju... fkt prica nije na mjestu...pustimo da vidimo rasplet, pa se onda mozda i moze diskutovat o toj stvari, mada ne bi trebalo ni tad...
Bojim se da griješiš ovaj put jer gamad je sračunala da bez bodova iz škutorije, Željo je prvak. Pogledaj samo koji su seljoberi sudili danas u Banovićima i bit će ti jasnije. Zrinjski ne može nikog da pobijedi bez penala i isp'o bi garant ako bi dao Borcu. Ovako, ne moraju ni igrati jer Budućnost je definitivno zavaljena uz već ispalu ili raspalu Drinu.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 09 apr 2011, 18:44

čamac je napisao/la:
BlueIsTheColor je napisao/la:Dajte ba ljudi, nemojte znate vec cije politike... Rekao bih da to nema nikakve veze sa Borcem, a vjerovatno ima sa Zrinjskim... steli im se da ostanu, mozda, ali veliko mozda... ok, nek steli, ako se steli... mada vec se nazire da Drina i Buducnost ispadaju, tako da ta prica da su nastimali dvicu Zrinjskom da bi ovi dali Borcu lici na znate vec ciju demagogiju... fkt prica nije na mjestu...pustimo da vidimo rasplet, pa se onda mozda i moze diskutovat o toj stvari, mada ne bi trebalo ni tad...
Bojim se da griješiš ovaj put jer gamad je sračunala da bez bodova iz škutorije, Željo je prvak. Pogledaj samo koji su seljoberi sudili danas u Banovićima i bit će ti jasnije. Zrinjski ne može nikog da pobijedi bez penala i isp'o bi garant ako bi dao Borcu. Ovako, ne moraju ni igrati jer Budućnost je definitivno zavaljena uz već ispalu ili raspalu Drinu.
Znam da je sudija Ognjen Valjic iz Banjaluke i da u najmanju ruku smrdi ovo danas... samo ne stoji nam da odmah kukamo i sjebajemo se... protiv tih nekih stvari se ne moze boriti i ne treba se previse uzbudjivati i polemisati jer ovo je nasa realnost... za sada... jeste da smo i mi direktno umjesani u tu stvar tako sto se navodno na taj nacin pomaze nasem direktnom konkurentu za naslov, ali ipak trebamo ostati dostojanstveni i sacekati da vidimo rasplet... ne treba sad stvarat losu atmosferu, pa ono da igraci ne daju sve od sebe jer znaju da je sve nastimano, da nema svrhe borba, onda da navijaci ne dodju u velikom broju, jer misle da je sve farsa itd... treba sacekat prvo da vidimo mogul komsije ista veceras, mada gledajuci njihovu situaciju u klubu sumnjam da mogu ista... ali ipak sam za varijantu da ne donosimo zakljucke prerano i da sacekamo rasplet...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 09 apr 2011, 18:46

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: dark44, Hrasno15, Levin, mavi, Proximic, Taree, TefalTava i 51 gost.