FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nama ne trebaju pojacanja, samo zadrzati ekipu. Mozda dva ako izlete neka extra povoljna pojacanja mogu uletiti, inace nema potrebe..
Ma kakav viveros, ne lupajte, taj se garant ne vraca. Drago mi je da dobro igra, mozemo fine pare uzeti za njega
-
- Kontakt:
- luckystrike
- Kontakt:
iako je @bordobijeli postavio ovu statistiku već, ja sam izbacio kolonu "nema podataka" da je malo preglednije.

na stranu sve ranije fotografije / snimci zaslona i video isječci, ovo je dovoljno za pogledati da i laiku bude jasno kakav je ovdje kriminal na djelu.

na stranu sve ranije fotografije / snimci zaslona i video isječci, ovo je dovoljno za pogledati da i laiku bude jasno kakav je ovdje kriminal na djelu.
-
- Kontakt:
Sad naravno spinuju,pokusavaju da promijene temu i slicne gluposti,pogledaj zla protiv kojeg se borimo,svaku tekmu znaci pripremas ekipu da ce ti svirnut milion faulova i da ce protivnik biti zasticen,ovo kad pogledas je genocid. Zamisli da najveci klub i drzavi svaku tekmu ima vise faulova od protivnikaluckystrike je napisao/la: ↑19 dec 2024, 12:39iako je @bordobijeli postavio ovu statistiku već, ja sam izbacio kolonu "nema podataka" da je malo preglednije.

Borac ako prođe veceras, prvi mec play - offa za plasman u 1/8 finala igra 12. februara, a po rasporedu nama dolaze 15. Vjerovatno ce Savez opet napraviti neki cirkus.
- luckystrike
- Kontakt:
Borac prolazi, nije upitno, dovoljno je pogledati raspored ekipa koje su ispod. Mislim da su i dva duela međusobna. Vjerovatno će odigrati na remi, objema ekipama to odgovara.
A u vezi naše utakmice na proljeće, ne bi bilo loše ni da se to odgodi ali ne previše. Tamam dok se ovi suspendovani vrate, jer trenutno ne možemo računati na Đuričkovića i Jovića u toj utakmici. Eventualno dok se malo uigramo, ako bude novih imena.
A u vezi naše utakmice na proljeće, ne bi bilo loše ni da se to odgodi ali ne previše. Tamam dok se ovi suspendovani vrate, jer trenutno ne možemo računati na Đuričkovića i Jovića u toj utakmici. Eventualno dok se malo uigramo, ako bude novih imena.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Celik 1 mil
Djordjevic 1 mil
Bubanja 1.2 mil
Guli 1.5 mil
Djordjevic 1 mil
Bubanja 1.2 mil
Guli 1.5 mil
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Recept za prvo kolo na kosevu .
-
- Kontakt:
Protiv koga ce onda ocistiti kartone?luckystrike je napisao/la: ↑19 dec 2024, 13:10Borac prolazi, nije upitno, dovoljno je pogledati raspored ekipa koje su ispod. Mislim da su i dva duela međusobna. Vjerovatno će odigrati na remi, objema ekipama to odgovara.
Da propuste derbi?
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- luckystrike
- Kontakt:
tako bi bilo ako bi se kojim slučajem odgađala utakmica s Borcem. mislim da će nam teže biti kući s njima nego kod kona.
I da odgode dobit ce neko drugi zute kartone nece oni nista prepustiti slučaju.luckystrike je napisao/la: ↑19 dec 2024, 13:55tako bi bilo ako bi se kojim slučajem odgađala utakmica s Borcem. mislim da će nam teže biti kući s njima nego kod kona.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ide karton u konzumu na kasiJames1987 je napisao/la: ↑19 dec 2024, 14:26I da odgode dobit ce neko drugi zute kartone nece oni nista prepustiti slučaju.luckystrike je napisao/la: ↑19 dec 2024, 13:55tako bi bilo ako bi se kojim slučajem odgađala utakmica s Borcem. mislim da će nam teže biti kući s njima nego kod kona.

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- luckystrike
- Kontakt:
dobro siJames1987 je napisao/la: ↑19 dec 2024, 14:26I da odgode dobit ce neko drugi zute kartone nece oni nista prepustiti slučaju.luckystrike je napisao/la: ↑19 dec 2024, 13:55tako bi bilo ako bi se kojim slučajem odgađala utakmica s Borcem. mislim da će nam teže biti kući s njima nego kod kona.

Soldo i Čelik su na karton od suspenzije.
međutim, na dugom štapu je to sve a za očekivati su promjene u zadnjoj liniji.
Ma dobit ce ih Omonia
Ovog Bradonjica obavezno zaganjati, super bi nam legao na lijevom krilu.
Ja sam cuo da nasi traze Adi Nalica. pozajmica je u pitanju.
ne znam sta bi rekao za ovoga Bradonjica. 25 godina klupa (povreda) u drugog ligi.
ne znam sta bi rekao za ovoga Bradonjica. 25 godina klupa (povreda) u drugog ligi.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, benko21, deda, ErosViverosViv, Grk1234, Kaunas, Kyle88, mosarajvosa83, SamoDaKazeem, StarmoCity i 166 gostiju.