JayCatwright je napisao/la: ↑18 dec 2024, 19:24
Ne kontaju ljudi da si ti u godinama kad ti se ne trpe ljudi s kojima ne zelis druzenje
Pa nije baš da ne želim, ja ne bih imao ništa protiv prijateljskog odnosa sa njom jer smatram da je kvalitetna osoba samo ne odgovora nijednom mom parametru za potencijalnu partnerku. Ali nisam siguran da bi ona mogla to prihvatiti tj sve dok bi se družila sa mnom vjerovatno bi se nadala nečemu više.
avenija je napisao/la: ↑18 dec 2024, 19:43
Doslo vrijeme da i Marsal bira i odbija ribice po Zenici

, hoce to kad vide da si se uvalio u Javno preduzece
Ima nesto u tebi i meni algoritam facebooka od zadnjih 100 ulazaka na facebook te nudio 99 puta, "mozda poznajete osobu, dodajte kao prijatelja"
Grne rane ja preduzeća, veće plate imaju u Albi od nas.

a i mene tebe često izbaci
kraljttbvb je napisao/la: ↑18 dec 2024, 20:11
Da ova sto koluta ocima kad ga vidi, malo promijeni misljenje i ne bude tvrdoglava ko Marsal (necu na kafu preko qrca), pa izadje sa njim, on bi je kupio pricom, nastavili bi izlaziti i imali ozbiljnu vezu. I bili sretni do kraja zivota
Ne da koluta nego skrola ko ovaj

mada tu i tamo uhvatim njen pogled i odmah okrene glavu, kad prolazi kraj mene okrene se i sve. Nema tu ništa jbg.
feniksptica je napisao/la: ↑18 dec 2024, 20:19
Atmosfera je bila ko kad je umro Tito...
Cini mi se najmanje ludilo oko NG ikad...nisam nešto star da pamtim puno godina, al gore u ovom milenijumu sigurno nije bilo.
Ma to je više isfuralo ko kad se raja sad provodi redovno, kad imaš pare i društvo svaki dan je Nova godina