Jbg i ja sam samo svjetska klasa Mujo
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- luckystrike
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jeste već neko, i kako se to spomenulo ja sutra naletim na članak da je Bayern zainteresovan za njega

Helem, nadam se da je ista priča i za ovog golmana iz druge danske lige.
šta šta je, je*em ti
- relativizam
- Kontakt:
Hadzikadunic
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Ako pogledamo svih 22 utakmice prvenstvo kup i evropa da se uvidjet da smo imali problema u prvih 10 utakmica u gomamskoj pozici i da Renan zakaza i da su ga sudiske odluke dosta zaustavile da se vrati u formu. Penal na kosevu nedosudjen nanjemu, 2 gola u sb mu ponistena jedan go u tuzli. Po mom misljenju da je ovo sve realizivo da bi Renan imao sigurno procepio
Turkes pomeni i pored finog broj golova i kasnog prikljucka ekipi nije pokazao puno. Spor je nije fizicki jak recimo ko ahmet nekako gubio je sve vazdusne duele kad golman ispuca loptu.. Nadam se da ce bit bolji kad odradi citave pripreme..
Osim ova 3 gdje Zekic jednu od 3 popravio (Rogic) igraca tu se moze dodat jos Mehmedovic koji nije opravdao kao i durakovic.
Ukupan broj golova 13, ako dodamo da smo primili 3 gola direktnom greskom golmana slaba procjena leta lopte, i da smo ubjedljivo naj efikasnija momcad (5 golova cisti ponisteno 5 penala 100% cista a iprotiv zelje minimum 70%
Sad ako uzmemo u obzir jedino protiv zrinjkog na kosevu smo izgledali nemocni i nismo imali 3 ce brzine jednostavno smo guslali kao tim u drugoj, i tu utakmicu treba dobro analizirat i vidjet zasto..
Jednostavno Celik soldo su bili preslabi za Nardina, i mislim da povratkom SERBEDZICA da bi to mogli rijesit. Takodje bice i Krdzalic spreman abd tako po mom misljenju ako Serbedzic bude se vratio i mogo odradit prioreme u fulu kao i Krdzaluc doveo bi samo Golmana minimum nivo Delaca i neku desetku nesto kao sto je Mehanovic iz radnika. I zamjenu za Gulija ako ode
Turkes pomeni i pored finog broj golova i kasnog prikljucka ekipi nije pokazao puno. Spor je nije fizicki jak recimo ko ahmet nekako gubio je sve vazdusne duele kad golman ispuca loptu.. Nadam se da ce bit bolji kad odradi citave pripreme..
Osim ova 3 gdje Zekic jednu od 3 popravio (Rogic) igraca tu se moze dodat jos Mehmedovic koji nije opravdao kao i durakovic.
Ukupan broj golova 13, ako dodamo da smo primili 3 gola direktnom greskom golmana slaba procjena leta lopte, i da smo ubjedljivo naj efikasnija momcad (5 golova cisti ponisteno 5 penala 100% cista a iprotiv zelje minimum 70%
Sad ako uzmemo u obzir jedino protiv zrinjkog na kosevu smo izgledali nemocni i nismo imali 3 ce brzine jednostavno smo guslali kao tim u drugoj, i tu utakmicu treba dobro analizirat i vidjet zasto..
Jednostavno Celik soldo su bili preslabi za Nardina, i mislim da povratkom SERBEDZICA da bi to mogli rijesit. Takodje bice i Krdzalic spreman abd tako po mom misljenju ako Serbedzic bude se vratio i mogo odradit prioreme u fulu kao i Krdzaluc doveo bi samo Golmana minimum nivo Delaca i neku desetku nesto kao sto je Mehanovic iz radnika. I zamjenu za Gulija ako ode
Dali je iko upratio koji je tacno RAZLOG zasto l e z b e j k a nije retifikovala podpis. Znam da je spominjala da NESTO nije uredu sa podpisima, kako sam ja razumio falcikovani su podpisi ili su ih podpisali ljudi koji nemaju pravo…
Dali je to slucaj (falcifikivani pospisi pogresni podpisi) OD SVIH 22 kluba ili pojedinih klubova, ja nisam to pohvatao pa ako ima ko da mi pojasni bio bi mu zahvalan..
Takodje nije mi jasno da se niko nije sjetio da zaposli advokata koji ce izac javno i pobit sa cinjenicama l e z b a c u i njen doktorat nabijem na k u r a c
U AMERICI za 300 k$ mozes nac advokata koji ce ti za mjesec dana Vicu Zeljkovica i l e z b a cu dovest u titovu 38 b da zajedno p u s e k u r a c mirvicu i da mole da im Mirvic oprosti za grijehe
Zasto to Mirvic neradi neznam
Dali je to slucaj (falcifikivani pospisi pogresni podpisi) OD SVIH 22 kluba ili pojedinih klubova, ja nisam to pohvatao pa ako ima ko da mi pojasni bio bi mu zahvalan..
Takodje nije mi jasno da se niko nije sjetio da zaposli advokata koji ce izac javno i pobit sa cinjenicama l e z b a c u i njen doktorat nabijem na k u r a c
U AMERICI za 300 k$ mozes nac advokata koji ce ti za mjesec dana Vicu Zeljkovica i l e z b a cu dovest u titovu 38 b da zajedno p u s e k u r a c mirvicu i da mole da im Mirvic oprosti za grijehe
Zasto to Mirvic neradi neznam
-
- Kontakt:
Vanja u borbi protiv zlaVanja8 je napisao/la: ↑17 dec 2024, 20:34Niko tebe ne karakterise, ti si sam sebe davno okarakterisao, plava kosuljica, treba, pa na Grbavicu, zivotom si napadao na nase na PL Aktuelno, braneci plave zohare, a sutio si kad su Zukanovica vrijedjali i psovali, ko ckapi...Surreal je napisao/la: ↑17 dec 2024, 15:33Bezveze mi je ovo što ne smiješ imati svoje mišljenje u vezi nekog igrača, već si odmah okarakterisan kao negativac, sigurno da dovođenje novog golmana, a već si se pojačao na toj poziciji ljetos, nije produkt dobre transfer politike. Emil Rockov nije branio godinu dana, znalo se da nije u formi kad smo ga dovodili - ali magično smo mislili da će proigrati.
Ne znam ni sto ti raja replicira, iz aviona se vidi da ti je svaka hinjska, provokativna, da se malo baci kost, ali da se ne eksponiras previse i onda klasicna " je li to ja nemam pravo na drugacije misljenje..."
Jarane, pisi, pustio te je Morto, ali ne glumi nam navijaca Svetinje...

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- relativizam
- Kontakt:
mahla je progutana,samo cete nagadjati kao i portali,necete znati dok zvanicna ne objavi
jes al u qrcurelativizam je napisao/la: ↑18 dec 2024, 08:44mahla je progutana,samo cete nagadjati kao i portali,necete znati dok zvanicna ne objavi
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Hocemo li imati neki procenat od prodaje ovog malog Rondića ? Momak drugi strijelac poljske lige.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bio naša želja ljetos, raspitivali smo se oko cifre za odštetu.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Prema odluci, zimski prijelazni rok za profesionalne igrače trajat će od 10. januara do 6. februara 2025. godine.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Ima li još ko pored ovog crnogorca golmana ?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 dec 2024, 12:07Bio naša želja ljetos, raspitivali smo se oko cifre za odštetu.
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ni za golmana ne znam jel istina. S obzirom da su se svi raspisali oko njega, vjerujem da jeste, ali nisam provjeravao.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑18 dec 2024, 12:38Ima li još ko pored ovog crnogorca golmana ?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 dec 2024, 12:07Bio naša želja ljetos, raspitivali smo se oko cifre za odštetu.
Ali sigurno da će biti još pojačanja, ima vremena.
Ono što znam pouzdano, to je da možemo očekivati uskoro još igrača iz Afrike( prvenstveno iz Nigerije i Gambije ).
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Pametno, to trzistr dole se moze fino iskoristiti, a jeftini su za uloziti
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Samo kakvog brzog potrefit ostalo ce naucitGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 dec 2024, 12:46Ni za golmana ne znam jel istina. S obzirom da su se svi raspisali oko njega, vjerujem da jeste, ali nisam provjeravao.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑18 dec 2024, 12:38Ima li još ko pored ovog crnogorca golmana ?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 dec 2024, 12:07
Bio naša želja ljetos, raspitivali smo se oko cifre za odštetu.
Ono što znam pouzdano, to je da možemo očekivati uskoro još igrača iz Afrike( prvenstveno iz Nigerije i Gambije ).

"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Neku gazelu nafatatnedimmmm1337 je napisao/la: ↑18 dec 2024, 13:49Samo kakvog brzog potrefit ostalo ce naucitGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 dec 2024, 12:46Ni za golmana ne znam jel istina. S obzirom da su se svi raspisali oko njega, vjerujem da jeste, ali nisam provjeravao.
Ono što znam pouzdano, to je da možemo očekivati uskoro još igrača iz Afrike( prvenstveno iz Nigerije i Gambije ).![]()