Haj ne seri, Jildizu je životni san bio da igra za Juventus, liku idol Del Piero, voli Juventus više od pola djece JuventusaItalia je napisao/la: ↑15 dec 2024, 10:24Nikad nece Yildiz i Vlahovic biti bitniji od Fagolija i Miretija. Kada se te stvari skontaju u klubu, moze se nesto dalje raditi. Umjesto da nam nastavak razvoja bude fokusiran na djecu koja su se razvijala od omladinaca, mi nakon njihovog razvoja sada idemo da to prodamo. Jel ijedan vezni toliko bolji od njih da je jedan na posudbi, a drugi zakucan na klupi?
To je i tako ce biti dok klub vode ljudi koji ne shvataju stile juve. Pa 3 pune godine su ulozene i istrpljene, posebno sa Miretijem. I ti njega u 4oj godini sutnes na posudbu kao da je omladinac… A igrat ti turcin, koji se nece ni osvrnuti sutra kada bude odlazio.
Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: Juventus FC
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Del Piero zadnju sezonu odigrao 2012., dobrim dijelom i kao sporedba uloga da se ne lazemo - Conte jedva cekao da ga se rijesi. Yildiz tada imao koliko, 6-7 godina ?
Msm okej, al nekad treba malo i mozak ukljuciti prije nego sto slijepo popusimo ono sto nam drustvene mreze prezentuju. Cuj bio mu idol dok je imao 6 godina haha a jel realno
Msm okej, al nekad treba malo i mozak ukljuciti prije nego sto slijepo popusimo ono sto nam drustvene mreze prezentuju. Cuj bio mu idol dok je imao 6 godina haha a jel realno
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Uzorak je dovoljno veliki da vec mozemo neke stvari zakljuciti (preko 20 tekmi sluzbenih).
- Igraci vise trce i traze loptu i frontalnije se ide na gol
- ali, ni blizu (ni na 25%) nije realizovana zamisao da se protivnici stisnu i da se kontrolom utakmice mi pitamo a ne protivnik
- Juventus ne igra ni lijepo ni dopadljivo, ovo je bio zakljucak nakon prva dva kola i leipziga gostovanja
- dvije acl povrede u odbrani su nam progres vratili sa nekih 40% na 20%. S tim da smo tada imali viziju odbrane i tranzicije a od tog momenta nemamo nista, ni granitnu odbranu ni ubitacnu tranziciju
- proglasiti conceica flopom je los spin i los humor
- okriviti kenana i dusana takodjer
- luiz je izgubljen slucaj, ali se moze popraviti za razliku od mediokriteta zvanih mireti i slicnih.
- thuram nije dlp i treba ga osloboditi te zayebane pozicije i dati je locateliju i moliti se da i on ima mjesta za progres
- motta mora ici na razgovor i dati rjesenja za ovo sto isporucujemo (primimo izjednacujici gol u 60oj i onda ne opucamo na gol do 95e i slicno)
- Igraci vise trce i traze loptu i frontalnije se ide na gol
- ali, ni blizu (ni na 25%) nije realizovana zamisao da se protivnici stisnu i da se kontrolom utakmice mi pitamo a ne protivnik
- Juventus ne igra ni lijepo ni dopadljivo, ovo je bio zakljucak nakon prva dva kola i leipziga gostovanja
- dvije acl povrede u odbrani su nam progres vratili sa nekih 40% na 20%. S tim da smo tada imali viziju odbrane i tranzicije a od tog momenta nemamo nista, ni granitnu odbranu ni ubitacnu tranziciju
- proglasiti conceica flopom je los spin i los humor
- okriviti kenana i dusana takodjer
- luiz je izgubljen slucaj, ali se moze popraviti za razliku od mediokriteta zvanih mireti i slicnih.
- thuram nije dlp i treba ga osloboditi te zayebane pozicije i dati je locateliju i moliti se da i on ima mjesta za progres
- motta mora ici na razgovor i dati rjesenja za ovo sto isporucujemo (primimo izjednacujici gol u 60oj i onda ne opucamo na gol do 95e i slicno)
Edit:
Evo i par dokaza da smo tek na 20,30% nekakvog puta koji nam se ucinio da se desava. Naravno, vise je utakmica gdje smo na 60% i vise posjeda, ali itekaaako daleko od nekakve "prepoznatljive" igre u koju smo mnogi povjerovali da je dosla.

Ps. Ovo nema nikakve veze da bi se nesto pravdale prethodne 3 godine, previse je to vremena za bilo kakav izgovor.
Evo i par dokaza da smo tek na 20,30% nekakvog puta koji nam se ucinio da se desava. Naravno, vise je utakmica gdje smo na 60% i vise posjeda, ali itekaaako daleko od nekakve "prepoznatljive" igre u koju smo mnogi povjerovali da je dosla.

Ps. Ovo nema nikakve veze da bi se nesto pravdale prethodne 3 godine, previse je to vremena za bilo kakav izgovor.
Luiz trenira po posebnom programu kako bi se pojacao intenzitet nakon povrede tako da nece igrati u kupu. Cambiaso takodjer out.I numeri della partita di ieri di Koopmainers (fonte il bianconero.com)
0 tiri in porta
0 tiri fuori
0 dribbling
0 duelli vinti
Jedini igrač na planeti koji propušta 3 tekme jer je napucan loptom.
Kakva sezona za sad.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Očito je da se Koopmeiners ne snalazi na ovoj poziciji AMF/SS na kojoj ga Motta forsira. Ne razumijem zašto ne pokuša sa njima na poziciji mezzale
Kup je bio prilika da se isproba štogod, i on, Luiz, Yildiz i dalje traže idealnu poziciju, stosta Motta ima jos da otkrije o tome sta kome najbolje ide.
Da nije rezultatska kriza ne bih imao nista protiv da se batali kup, a i ovako mi nece tesko pasti da ispadnemo. Previše povreda.
Bilo bi lijepo vidjeti ima li od Adzica ista od ove sezone, Fagioli svakako 90 min, u napadu mozda početi s Nicom pa ga mijenjati.
Da nije rezultatska kriza ne bih imao nista protiv da se batali kup, a i ovako mi nece tesko pasti da ispadnemo. Previše povreda.
Bilo bi lijepo vidjeti ima li od Adzica ista od ove sezone, Fagioli svakako 90 min, u napadu mozda početi s Nicom pa ga mijenjati.
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ma idealno za 4-3-3
Lokateli-Kop-Kefren
Čiko-Vlahović-Jildiz
Lokateli-Kop-Kefren
Čiko-Vlahović-Jildiz
MANIJACI JUG 1987
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Nikakva preseravanja.
Danilo i gatti igraju non stop zadnjih mjesec dana, logicno da ih treba odmoriti, da se malo dozovu.
Lb vise nemamo u klubu, pa mora improvizovati, isto kao i stopera.
Kenan na amc je najbolja opcija jer je tu bio odlican na pocetku sezone.
Naravno, sranje je da ova dvojica igraju u odbrani, ali mi vjse igraca u toj liniji nemamo, jedino iz zenskog tima da prebacimo nekoga.
Danilo i gatti igraju non stop zadnjih mjesec dana, logicno da ih treba odmoriti, da se malo dozovu.
Lb vise nemamo u klubu, pa mora improvizovati, isto kao i stopera.
Kenan na amc je najbolja opcija jer je tu bio odlican na pocetku sezone.
Naravno, sranje je da ova dvojica igraju u odbrani, ali mi vjse igraca u toj liniji nemamo, jedino iz zenskog tima da prebacimo nekoga.
Rugani je prosle godine imao najbolju sezonu otkako je dosao u Juventus, ali eto, nije bio dovoljno dobar ni za klupe
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Kaljari sa drugi tim drzi loptu
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ovaj Conceicao je najveća podvala prelaznog roka!
Fenomenalan igrac.
Strasno koliko Thuram usporava igru. Apsolutno tragično tretiranje Fagiolia nakon Leipziga.
Kad smo kod Chica, ne prati ga niko pa ga protivnici ne samo udvajaju nego salju i trojicu. Isto i Kenanu. To je vec trend.
Koop ne postoji. 59 Miliona eura.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 17 dec 2024, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Loše je ovo možda bude bolje u drugom
MANIJACI JUG 1987
Niti ima presinga niti ima trke niti pas igre koja nas je krasila na pocetku sezone
Svakom utakmicom sve lošije i lošije, sve jadnije i jadnije
Od ovog kloca Savone su napravili igrača majko draga, njegov limit je Seria B za 2 godine
A Thuram nije daleko od Zakarie, lik je 50 lopti nazad vratio
ODVRATNO LOŠE
Svakom utakmicom sve lošije i lošije, sve jadnije i jadnije
Od ovog kloca Savone su napravili igrača majko draga, njegov limit je Seria B za 2 godine
A Thuram nije daleko od Zakarie, lik je 50 lopti nazad vratio
ODVRATNO LOŠE
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Conseisao da je najveci problem ove ekipe, mi bi sad bili prvi na tabeli, samo ne moze momak probijati bunker protivnika i kad doda lopta na sut Savona prebije nogu prilikom pokusaja suta, samo je Kopu servirao najmanje 5 cisti golova ove sezone, a ovaj sve zapucao na tribine.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.