FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

dr.adnan
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la dr.adnan » 11 jun 2009, 16:12

Ribery više nije prioritet?

Prema Perezovim izjavama Franck Ribery nije. Francuz je najavljen kao jedna od najvećih želja, no čini se da ga Bayern jednostavno ne želi pustiti ili su Nijemci namirisali hrpetinu novaca pa mudro licitiraju.

"Ribery pripada Bayernu. Bavarska ga momčad ne želi prodati, a takav stav treba poštovati. Mi ćemo upravo to i učiniti", potužio se novinarima sinoć novi predsjednik madridskog kluba.

Njemački su se listovi odmah zapitali radi li se o iskrenom povlačenju ili samo o taktičkom manevru građevinskog poduzetnika, čija je imovina procijenjena na 1.5 milijardi dolara. Bayern za Riberyja traži 60 milijuna eura odštete, ugovor s Bavarcima Francuz ima čak do ljeta 2011. godine.

"Predomisle li se u Bayernu, gledat ćemo, naravno, stvari na drukčiji način", konstatirao je Perez najavivši da stvar nije potpuno gotova.
-----------------------------------------------------------

Konačno da se završi ova sapunica :?
Sent from my Philips Smart TV.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 11 jun 2009, 17:03

Pa kupili su Ronalda, pa šta će im sada i Ribery. Ev čitam da je Bayern stavio cijenu za Riberyija 65 milijuna eura. Nadam se da niko neće ponuditi toliko i da će Ribery sljedeće sezone nositi dres tima sa Alianz Arene.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 jun 2009, 17:25

Fenerbahce ponudio Bayernu 7 mil za njihovog veznjaka Hamita Altintopa. S obzirom da Altintop nije u protekle dvije sezone dobijao mnogo sansi kako zbog konkurencije, tako i zbog povreda, cini se da bi on mogao preci u redove Turskog giganta. Altintop ima vazeci ugovor sa Bayernom do 30.6.2010.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 11 jun 2009, 17:37

omerbavarac je napisao/la:Fenerbahce ponudio Bayernu 7 mil za njihovog veznjaka Hamita Altintopa. S obzirom da Altintop nije u protekle dvije sezone dobijao mnogo sansi kako zbog konkurencije, tako i zbog povreda, cini se da bi on mogao preci u redove Turskog giganta. Altintop ima vazeci ugovor sa Bayernom do 30.6.2010.
Prodaj odmah,7 miliona odlican transfer taman da namire ono sto Twente trazi za Pranjica ;)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 jun 2009, 17:39

bistrikboy je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Fenerbahce ponudio Bayernu 7 mil za njihovog veznjaka Hamita Altintopa. S obzirom da Altintop nije u protekle dvije sezone dobijao mnogo sansi kako zbog konkurencije, tako i zbog povreda, cini se da bi on mogao preci u redove Turskog giganta. Altintop ima vazeci ugovor sa Bayernom do 30.6.2010.
Prodaj odmah,7 miliona odlican transfer taman da namire ono sto Twente trazi za Pranjica ;)
I jos im ostane kusura
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 11 jun 2009, 20:25

geronimo je napisao/la:Sada se nasao cjenkati, stari cigo, sto nije kad je davao za Gomeza 30 milioncica. :twisted:
:D :lol:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 jun 2009, 21:56

Generalni menadžer Bayerna Uli Hoeness je priznao kako je taj klub zainteresiran za mogućnost da u svoje redove dovede portugalskog reprezentativca Josea Bosingwu. Bosingwa je u Chelsea stigao proteklog ljeta, kada je Porto za njega dobio oko 18 milijuna eura, a u svojoj prvoj sezoni u Engleskoj je odigrao prilično dobro.

Međutim, kako pišu britanski mediji, Carlo Ancelotti želi na desni bok dovesti nekog novog igrača, te bi Bosingwa sljedeće sezone mogao imati puno manju minutažu ukoliko ostane u Londonu.

"Mi procjenjujemo postoje li mogućnosti da dovedemo igrača koji će igrati na poziciji lijevog beka. Istina je da smo zainteresirani za Josea Bosingwu." rekao je Uli Hoeness za list TZ.
http://www.euronogomet.com

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 12 jun 2009, 01:05

Nach wochenlangen Avancen hat der deutsche Fußball-Rekordmeister FC Bayern München sein Werben um Torhüter Manuel Neuer für beendet erklärt. «Wir haben nichts mehr von Schalke gehört, damit ist das Thema Neuer für uns erledigt», sagte Bayern- Manager Uli Hoeneß dem «kicker» (Donnerstagausgabe). Mit seinem Werben um den jungen Nationaltorhüter war der FC Bayern bei Neuer und dem neuen Schalke-Trainer Felix Magath auf Ablehnung gestoßen. Damit dürfte der deutsche Rekordmeister in die neue Saison erneut mit Routinier Jörg Butt und Michael Rensing gehen.

Taman se malo obradujem kada cujem da nece Neuera dovesti (ponavljam, dobar golman ali za tolike pare bi se mogao bolji naci)...joj mene, kao da ja dajem te pare. :mrgreen:
Ono stizu gore vijesti, bla bla...Bayern i u narednoj sezoni mora se osloniti na ovu dvojicu (dole boldirani- ne mogu im vise ni ime spomenuti :twisted: )
Al' de im vjeruj, ja licno ne! Ocekujem pojacanje gdje nam je najpotrebnije. Frey, ukazi se vise :!: :lol:

Odahnem malo, nece Real vise Riberya...kad ono procitam, potonji potpisao vec predugovor sa Barcelonom.
Jao jao...evo mu vec i nasljednika (ali oko mog :lol: )... Benoit Cheyrou (Olympique Marseille)

Ovamo Heness kaki za Pranjica, golmana nema, Riberya gubi i kaze... mi dobro stojimo finansijski.
Sve ostale velike ekipe u Europi su u dugovima ( i to kakvim ) pa se okuraze za nesta, samo on pametuje(kada su mu finansije prioritet), daje ogromne sume novca za Gomeza(daj Boze da me lik razuvjeri), tako isto mislio za Neuera...a pravih pojacanja jos nema. Ovo dosad ja ne zovem pojacanja, osim Tymoschtuka...kod Gomeza imam gorak ukus s obzirom na visinu transfera, ne moze mi niko reci da za te pare nije mogao doci bolji igrac!
Vom Jäger zum Gejagten

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 jun 2009, 01:26

Kralju jesam li dobro procitao il ti napisa da Ribery ima neki predugovor sa Barcom,gdje si to procitao...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 12 jun 2009, 10:58

Barcelona je izjavila da nece platiti vise od 40mil.eura te da je to posljednja cjena koju su voljni ponuditi za francuskog reprezentativca...e sad je sve na Bayernu,a ja mislim da nisu budale da ga prodaju za tako malu cjenu :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 12 jun 2009, 10:59

li tu je perez carobnjak,kad frajer izvali 50 miliona funti
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 12 jun 2009, 11:06

ne znam kako se sada cini ni Perez nije voljan za kupnju Riberya ipak je doveo Rona i Kaku ne vidim potrebu zasto bi i Riberya mada bi naravno za Real Ribery bio strasno pojacanje pored ovih igraca koji su vec dosli :mrgreen:

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 12 jun 2009, 12:27

Jedina ekipa koja ga sad može nabaviti jeste Manchester... nadajmo se da neće :-)

bavarac
Kontakt:

Post Postao/la bavarac » 12 jun 2009, 12:33

C.Ronaldo -94 miliona
Kaka-68 miliona
Villa-40 miliona
RIBERY-neprocijenjivo njega nemoze kupiti ni PEREZKARD
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 12 jun 2009, 13:50

davud87 je napisao/la:Jedina ekipa koja ga sad može nabaviti jeste Manchester... nadajmo se da neće :-)
ne znam covjek je sam izjavio da nikako ne zeli na otok ali... :mrgreen:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 jun 2009, 14:02

Naso text :D

Barcelona potpisla predugovor sa Riberyem

Joan Laporta, predsjednik Barcelone potpisao je predugovor sa franucskim reprezentativcem i članom minhenskog Bayerna, Franckom Riberyom, prenosi katalonski dnevnik Sport.
Transfer je već dogovoren, i Barcelona će na žiroračun bavaraca uplatiti visokih 40 milona eura .

Kako stvari stoje dio ovog transfera će finansirati Manchester City koji je prema informacijama iz Barcelone spremio banoslovan ugovor za njihovog napadača Samuela Etoa.

Ukoliko bi otišao Eto, blizu Nou Campa bio bi i Zlatan Ibrahimović.

Očigledno da u Barceloni ne sjede skrštenih ruku dok se njhovi najveći rivali iz Madrida pojačavaju svjetskim nogometnim zvijezdama, prema svemu sudeći, Laporta sprema dobrog konja za utrku i naredne sezone.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 12 jun 2009, 14:04

Joan Laporta, predsjednik Barcelone potpisao je predugovor sa franucskim reprezentativcem i članom minhenskog Bayerna, Franckom Riberyom, prenosi katalonski dnevnik Sport.
Transfer je već dogovoren, i Barcelona će na žiroračun bavaraca uplatiti visokih 40 milona eura .

ja u ovo sranje ne vjreujem jer do juce je UH govorio da za 50mil.eura mozes dobiti samo jednu nogu Riberya,eh ako ga je proda za 40mil.eura sam je sebi uskocio usta... :mrgreen:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 jun 2009, 14:05

slika

Vjeruj vjeruj 8-)

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 12 jun 2009, 14:10

ne mogu vjerovati u ovo zbog cinjenice da je Chelsea za njega davao 65mil.eura,a Barca 40 i sad ga odjednom prodavaju Barci...nema logike...pa i Real bi za njega sad dao 50mil.eura bez obzira na ovu dvojicu igraca koji su vec dovedeni :!:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 12 jun 2009, 14:19

Pa i da je potpisao predugovor,sta?,ne moze otici dok Bayern ne uzme novca koliko želi 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.