Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Marsal
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Meni je samo smiješno kako se nikad ne može potrefit da ko se meni sviđa da se ja njemu sviđam i obrnuto. Rto doživio sam i da me cura startuje i čak i proganja ali totalno mi je meh, bježim od nje.
A ona što mi je slatka skrola očima kad me vidi. Bog ga yebo više, zato i jesam odusto od svega
A ona što mi je slatka skrola očima kad me vidi. Bog ga yebo više, zato i jesam odusto od svega
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Iskreno većina muškaraca koje ja znam, bi promijenila/adaptirala kriterije zbog djevojke koja bi preuzela incijativu.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- VensanKasel
- Kontakt:
Naravno da ne interesuje dolar , nas interesuje markasoko je napisao/la: ↑17 dec 2024, 18:20E vas ne interesuje dolar.VensanKasel je napisao/la: ↑17 dec 2024, 17:06Jeste kod vas u Americi , kod nas baš i ne![]()
Kod vas je yebeni dolar sve , sreća se mjeri u dolarima e tu nastaje problem ...
Meni jedino sto bas fali, raja. Ovi moji haveri sto sam sa njima mladost proveo. Svi se razisli. Imam neke nove ovdje al nije to to.
Normala pare su jako vazne. Evo ova slijedeca dva vikenda putujem pa cu se naci sa nekim od njih.

Normalno da su pare važne , samo kod nas nisu najvažnije a kod vas jesu .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- VensanKasel
- Kontakt:
Pa daj joj bolan šansu , možda se nešto izrodi . Ništa nećeš izgubiti , a možeš puno dobiti .Marsal je napisao/la: ↑17 dec 2024, 18:42Meni je samo smiješno kako se nikad ne može potrefit da ko se meni sviđa da se ja njemu sviđam i obrnuto. Rto doživio sam i da me cura startuje i čak i proganja ali totalno mi je meh, bježim od nje.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- Marsal
- Kontakt:
Bi da zguze ali ne bi za nešto ozbiljno ako im se ne sviđa.
Ma ne mogu na silu, nije mi privlačna i bog. Kad neće mene nijedna što se meni sviđa mogu i ja malo ludilo glumitVensanKasel je napisao/la: ↑17 dec 2024, 19:01
Pa daj joj bolan šansu , možda se nešto izrodi . Ništa nećeš izgubiti , a možeš puno dobiti .

Nisu ni meni najvaznije. Meni je najvaznije biti sretan. A ja volim putovati, pojest popit a za to mi trebaju pare.VensanKasel je napisao/la: ↑17 dec 2024, 18:57Naravno da ne interesuje dolar , nas interesuje markasoko je napisao/la: ↑17 dec 2024, 18:20E vas ne interesuje dolar.VensanKasel je napisao/la: ↑17 dec 2024, 17:06
Jeste kod vas u Americi , kod nas baš i ne![]()
Kod vas je yebeni dolar sve , sreća se mjeri u dolarima e tu nastaje problem ...
Meni jedino sto bas fali, raja. Ovi moji haveri sto sam sa njima mladost proveo. Svi se razisli. Imam neke nove ovdje al nije to to.
Normala pare su jako vazne. Evo ova slijedeca dva vikenda putujem pa cu se naci sa nekim od njih.![]()
Normalno da su pare važne , samo kod nas nisu najvažnije a kod vas jesu .
Jbt ga, evo i ne mogu sebi naci auto da mi se bas svidja za normale pare
A jes ovo ironija jarane. Suosjećam.Marsal je napisao/la: ↑17 dec 2024, 18:42Meni je samo smiješno kako se nikad ne može potrefit da ko se meni sviđa da se ja njemu sviđam i obrnuto. Rto doživio sam i da me cura startuje i čak i proganja ali totalno mi je meh, bježim od nje.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Druze zaista sam se opekao nekada tamo u 20-tim.Volio sam je ko boga, ali dzaba.Marsal je napisao/la: ↑17 dec 2024, 18:42Meni je samo smiješno kako se nikad ne može potrefit da ko se meni sviđa da se ja njemu sviđam i obrnuto. Rto doživio sam i da me cura startuje i čak i proganja ali totalno mi je meh, bježim od nje.
Od tada mi je draze da ona ima interes nego da ja patim.
A iskreno zaljubljena zena uradice sve za tebe, fataj to dok ima interes

Ma ne može se nešto nazor. A nije ni pošteno.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
A kako ces biti s curom koja ti nije fizicki atraktivna? Mozes se istrpit na jednu-dvije noci, ali nema sanse za nesto ozbiljnijeFKBilder je napisao/la: ↑17 dec 2024, 21:05Druze zaista sam se opekao nekada tamo u 20-tim.Volio sam je ko boga, ali dzaba.Marsal je napisao/la: ↑17 dec 2024, 18:42Meni je samo smiješno kako se nikad ne može potrefit da ko se meni sviđa da se ja njemu sviđam i obrnuto. Rto doživio sam i da me cura startuje i čak i proganja ali totalno mi je meh, bježim od nje.
A iskreno zaljubljena zena uradice sve za tebe, fataj to dok ima interes![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Zavisi sve sta trazis jbg, da li nas Marsal trazi nesto za zivot ili da ubije vrijeme.19vendetta87 je napisao/la: ↑17 dec 2024, 21:24A kako ces biti s curom koja ti nije fizicki atraktivna? Mozes se istrpit na jednu-dvije noci, ali nema sanse za nesto ozbiljnijeFKBilder je napisao/la: ↑17 dec 2024, 21:05Druze zaista sam se opekao nekada tamo u 20-tim.Volio sam je ko boga, ali dzaba.Marsal je napisao/la: ↑17 dec 2024, 18:42Meni je samo smiješno kako se nikad ne može potrefit da ko se meni sviđa da se ja njemu sviđam i obrnuto. Rto doživio sam i da me cura startuje i čak i proganja ali totalno mi je meh, bježim od nje.
A iskreno zaljubljena zena uradice sve za tebe, fataj to dok ima interes![]()
A bogami imao sam primjera oko mene u drustvu ocima se nisu mogli danas imaju po 2 djece.
Sudbina je bas gadna stvar.jbg.
-
- Kontakt:
Pa valjda trazi za zivot, ubio je dosta vremena do sada, 30+ mu je godina.

19vendetta87 je napisao/la: ↑17 dec 2024, 21:39Pa valjda trazi za zivot, ubio je dosta vremena do sada, 30+ mu je godina.![]()

-
- Kontakt:
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
- Marsal
- Kontakt:
3319vendetta87 je napisao/la: ↑17 dec 2024, 21:39Pa valjda trazi za zivot, ubio je dosta vremena do sada, 30+ mu je godina.![]()

Ma ona je tip cure koja želi vezu, želi momka, da je se voda za rukicu. Sad da ja to malo glumim da dobijem pi*** ne pada mi na pamet, ne želim bit toliki smećar.
Nastavljamo program sa hitom naše maglajske kraljice
Jel samo meni ove elektronske cigare imaju neki neugodan hemijski dampf?
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Moj zivot sazet u jednom postu.Marsal je napisao/la: ↑17 dec 2024, 18:42Meni je samo smiješno kako se nikad ne može potrefit da ko se meni sviđa da se ja njemu sviđam i obrnuto. Rto doživio sam i da me cura startuje i čak i proganja ali totalno mi je meh, bježim od nje.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.