Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Moze me ubiti na spavanju i nikako drugacije.
Isao sam kod dermatoloski i propisao mi je travazol kremu navodno je samo rijec o infekciji balanitis. Je li neko od vas koristio ovu kremu?
Brat ocigledno nije dobar u glavi bio nikako dok je bio sa deset godina starijom od sebe.MilanMladenovic je napisao/la: ↑17 dec 2024, 13:49"Budi musko!"...Surreal je napisao/la: ↑17 dec 2024, 13:38Koliko zapravo svijet boli qrac za mentalno zdravlje muškaracaNekadašnji košarkaš Olympiacosa pronađen je mrtav u jednom moskovskom hotelu, a kraj njega su našli i oproštajnu poruku.
Timma je, kako javlja policija, izvršio samoubistvo te nema elemenata krivičnog djela.
Kraj njegovog tijela je bio telefon na kojem je pisalo "pozovite Anu".

Mogli je napisao/la: ↑17 dec 2024, 15:58Brat ocigledno nije dobar u glavi bio nikako dok je bio sa deset godina starijom od sebe.![]()

Kao muskarac, you don't get to be happy. Deal with it
Sto prije to svatite lakse ce vam biti u zivotu.
Sto prije to svatite lakse ce vam biti u zivotu.

- MilanMladenovic
- Kontakt:
A je.bo i taj zivot...
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Pa to ti je zivot muskog roda od kad postojimo. 80% trka frka panika, je.be te ovo je.be to ono. Neko mentalno pukne, only the strong survive
Ne nadaj se sreci, to ti je iluzija, motiv.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Svijet je pun opijata zato i ima problema.
A sto idu ljudi u opijate? Da se malo odstrane od realnosti.

Čovjek traga za smislom života kroz razne kanale, a ljudska iskustva i putevi traganja prilično su različiti.
Većina nas ima specifičan način suočavanja s egzistencijalnim pitanjima i traženju odgovora na ono što daje svrhu. Ti "kanali" mogu biti intelektualni, duhovni, emocionalni itd.
Neko će imati ispunjen život uz ženu koju voli, ali u isto vrijeme i skučen pogled, definišući tu vezu kao temelj svog postojanja.
Nisu svi ljudi sazdani čvrsti. Oni labilniji neće naći izlaz ako se previše vežu za jedno rješenje.
Većina nas ima specifičan način suočavanja s egzistencijalnim pitanjima i traženju odgovora na ono što daje svrhu. Ti "kanali" mogu biti intelektualni, duhovni, emocionalni itd.
Neko će imati ispunjen život uz ženu koju voli, ali u isto vrijeme i skučen pogled, definišući tu vezu kao temelj svog postojanja.
Nisu svi ljudi sazdani čvrsti. Oni labilniji neće naći izlaz ako se previše vežu za jedno rješenje.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Sto bi Camus rekao, smisao zivota je sve ono sto te sprecava da se ubijes.Asteriks je napisao/la: ↑17 dec 2024, 16:46Čovjek traga za smislom života kroz razne kanale, a ljudska iskustva i putevi traganja prlično su različiti.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
- VensanKasel
- Kontakt:
Jeste kod vas u Americi , kod nas baš i nealemsa je napisao/la: ↑17 dec 2024, 16:33Pa to ti je zivot muskog roda od kad postojimo. 80% trka frka panika, je.be te ovo je.be to ono. Neko mentalno pukne, only the strong survive
Ne nadaj se sreci, to ti je iluzija, motiv.

Kod vas je yebeni dolar sve , sreća se mjeri u dolarima e tu nastaje problem ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ili kad postane papučar to je već upaljen alarm,žena mu kontroliše sve aspekte života.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- VensanKasel
- Kontakt:
@akisarajevo92 je li se ti kod ovog šišaš ?
Sremac nabacio biceps ...
Sremac nabacio biceps ...
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ako se ovaj (milioner koji je sebi mogao platiti najbolje psihiloge i psihijatre) nije lijecio i na kraju se ubio, sta onda očekivati od Muje iz Kalesije koji to sebi ne može ni u snu priuštiti...Surreal je napisao/la: ↑17 dec 2024, 13:38Koliko zapravo svijet boli qrac za mentalno zdravlje muškaracaNekadašnji košarkaš Olympiacosa pronađen je mrtav u jednom moskovskom hotelu, a kraj njega su našli i oproštajnu poruku.
Timma je, kako javlja policija, izvršio samoubistvo te nema elemenata krivičnog djela.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- VensanKasel
- Kontakt:
Polako , možda i nije samoubistvo ...kraljttbvb je napisao/la: ↑17 dec 2024, 17:40Ako se ovaj (milioner koji je sebi mogao platiti najbolje psihiloge i psihijatre) nije lijecio i na kraju se ubio, sta onda očekivati od Muje iz Kalesije koji to sebi ne može ni u snu priuštiti...Surreal je napisao/la: ↑17 dec 2024, 13:38Koliko zapravo svijet boli qrac za mentalno zdravlje muškaracaNekadašnji košarkaš Olympiacosa pronađen je mrtav u jednom moskovskom hotelu, a kraj njega su našli i oproštajnu poruku.
Ali sta i očekivati od koja je iza sebe imala dva propala brakakraljttbvb je napisao/la: ↑17 dec 2024, 17:40Ako se ovaj (milioner koji je sebi mogao platiti najbolje psihiloge i psihijatre) nije lijecio i na kraju se ubio, sta onda očekivati od Muje iz Kalesije koji to sebi ne može ni u snu priuštiti...Surreal je napisao/la: ↑17 dec 2024, 13:38Koliko zapravo svijet boli qrac za mentalno zdravlje muškaracaNekadašnji košarkaš Olympiacosa pronađen je mrtav u jednom moskovskom hotelu, a kraj njega su našli i oproštajnu poruku.
E vas ne interesuje dolar.VensanKasel je napisao/la: ↑17 dec 2024, 17:06Jeste kod vas u Americi , kod nas baš i ne![]()
Kod vas je yebeni dolar sve , sreća se mjeri u dolarima e tu nastaje problem ...
Meni jedino sto bas fali, raja. Ovi moji haveri sto sam sa njima mladost proveo. Svi se razisli. Imam neke nove ovdje al nije to to.
Normala pare su jako vazne. Evo ova slijedeca dva vikenda putujem pa cu se naci sa nekim od njih.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Da je pao kroz prozor, onda bi se moglo sumnjati na ubistvo, jer u Rusiji ko god ne sluša vlast, slučajno padne kroz prozor...
Sam je izabrao, nisam mu je ja birao.
Neki dan sam naletio na status od neke zenske - svi bi jeli pitu, a ganjate one što ne znaju ni jaje ispeci

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.