FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kad ce clanske
I mene ovo zanima.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Upravo tako, Zekića ako iko otjera onda će to biti lopovi iz saveza i sudije.TarpiTarpi je napisao/la: ↑17 dec 2024, 15:43Ma i vi više pretjerujete, sve se bojim da će Zekić otići zbog transfera, sve se bojim da će Zekić otići zbog sudija ili onaj pobjednik sve se bojim da će Zekić otići zbog malo navijača na stadionu. Ako je tako upitno nek ide odmah.
- PeppermintSA
- Kontakt:
To s golmanom mi je suludo. Imaš dva skupa strana golmana od kojih jedan brani odlično. Imaš svog talenta u prvom timu takodje, a i imaš i mladog golmana kojeg si doveo iz Mladosti kao 3/4 opciju. I sad opet kupuješ golmana.
Ako uspijemo prodati Gulliasha za 3 miliona eura, nogom se u guzicu udarati. Takodje ako za Čelika dobijemo ponudu milion bez okretanja ga prodati. Za 4 miliona eura mozes dovesti stopera reprezentativnog kalibra, zamjensko krilo i špica da prerovi ligu.
Ako uspijemo prodati Gulliasha za 3 miliona eura, nogom se u guzicu udarati. Takodje ako za Čelika dobijemo ponudu milion bez okretanja ga prodati. Za 4 miliona eura mozes dovesti stopera reprezentativnog kalibra, zamjensko krilo i špica da prerovi ligu.
Dovesti stopera, golmana, krilo i napadaca. Nekima se zahvaliti i idemo jako u nastavak sezone.
Prosle godine su video za promociju članskih objavili 26.12 tako da ocekujem i ove godine nekad u tom periodu
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Čekaj da prvo vidimo Jel istina.PeppermintSA je napisao/la: ↑17 dec 2024, 19:33To s golmanom mi je suludo. Imaš dva skupa strana golmana od kojih jedan brani odlično. Imaš svog talenta u prvom timu takodje, a i imaš i mladog golmana kojeg si doveo iz Mladosti kao 3/4 opciju. I sad opet kupuješ golmana.
Neki napaceni dijasporac pisao, baljezgao i po temi repke.
Nista od njega.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Normalno da ce dobiti profesijnalni ugovor, momak već uspije na klupu . Ne će ga za kikiriki dati čak ako neuspije, a to bi morali ako ostane omladinski ugovor
Ti odyebati s podforuma aberacijo hromosomska.
Niko tebe ne karakterise, ti si sam sebe davno okarakterisao, plava kosuljica, treba, pa na Grbavicu, zivotom si napadao na nase na PL Aktuelno, braneci plave zohare, a sutio si kad su Zukanovica vrijedjali i psovali, ko ckapi...Surreal je napisao/la: ↑17 dec 2024, 15:33Bezveze mi je ovo što ne smiješ imati svoje mišljenje u vezi nekog igrača, već si odmah okarakterisan kao negativac, sigurno da dovođenje novog golmana, a već si se pojačao na toj poziciji ljetos, nije produkt dobre transfer politike. Emil Rockov nije branio godinu dana, znalo se da nije u formi kad smo ga dovodili - ali magično smo mislili da će proigrati.
Ne znam ni sto ti raja replicira, iz aviona se vidi da ti je svaka hinjska, provokativna, da se malo baci kost, ali da se ne eksponiras previse i onda klasicna " je li to ja nemam pravo na drugacije misljenje..."
Jarane, pisi, pustio te je Morto, ali ne glumi nam navijaca Svetinje...
A i vi se hvatate za svaku vijest. Mene ne zanima nista dok klub ne objavi. Cim objave novog igraca onda mozemo raspravljati jel potreban ili nije, jel promasaj ili nije. Na kraju krajeva, nista ne odlucujemo niti se nas ista pita. A svakako pola onih oko kojih se raspravljate na kraju i ne dodje.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
I na kraju koga popljujemo on bude najbolji.Beli98 je napisao/la: ↑17 dec 2024, 20:53A i vi se hvatate za svaku vijest. Mene ne zanima nista dok klub ne objavi. Cim objave novog igraca onda mozemo raspravljati jel potreban ili nije, jel promasaj ili nije. Na kraju krajeva, nista ne odlucujemo niti se nas ista pita. A svakako pola onih oko kojih se raspravljate na kraju i ne dodje.
Onda redom svi da poyebemo staru igracima koji nam padnu napamet, da se pripremimofks74 je napisao/la: ↑17 dec 2024, 21:14I na kraju koga popljujemo on bude najbolji.Beli98 je napisao/la: ↑17 dec 2024, 20:53A i vi se hvatate za svaku vijest. Mene ne zanima nista dok klub ne objavi. Cim objave novog igraca onda mozemo raspravljati jel potreban ili nije, jel promasaj ili nije. Na kraju krajeva, nista ne odlucujemo niti se nas ista pita. A svakako pola onih oko kojih se raspravljate na kraju i ne dodje.

Da li je još neko čuo za igrača iz Holandije/Belgije? koji ima pasoš EU
Hvala.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Jedva cekam borac na kosevu, 15 hiljada i na kamenu ljiljani se viju
Normalno bi bilo i da ti u 21. vijeku potrefis poneku rijec ispravno, ali...
P.S. Selam za pobjegulju harisu !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Chony533, Imamkarbarum, keli, macahz, riki46, sekac, tutankamon1905 i 50 gostiju.