Gdje li bi nam kraj bio kad bi ovako svi razmisljali..i Manijaci i Hordasi..svaka cast prijatelju.ado-hz je napisao/la:Svako ko je rodjeni Sarajlija ili barem je bio u ratu u ovom gradu imace drugo misljene o Sarajevu i Zelji,treba se zezati,pjevati ali nikako mrziti.Kako da ja mrzim komsiju koji je bio mrtvi zeljovac i koji je branio moje naselje,grad i dao zivot za to,da zelim njegovom sinu sve najgore i da mu klub koji je iz mog grada ne bude prvak prije nego neki Borac...mi smo sebi najveci dusmani to zapamtite....ne volim Zelju ali ga ne mrzim...mrzim primitivce koji su se nakotili u ovaj grad bilo da su sa nase strane ili njihove..ne treba nikome pomagati nikad,ali ako mene pita neko ja uvijek kazem ako mi ne mozemo da budemo prvaci neka to bude Zeljo....nemora se niko slagati sa mojim razmisljanjem...toliko....a danas sto se tice tekme sta bude neka bude....mislim da ce ipak nesto dobro izaci iz te tekme kakav god da bude rezultat....pozzz
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
- Denis Ispušlić
- Kontakt:
Zelim da pohvalim forumase koji navijaju za FKS na dostojanstvu i korektnosti.Velicina jednog kluba se ogleda i u tome.
Neke druge bolje da ne komentarisem!
Neke druge bolje da ne komentarisem!
ŽEPČE 2005.
NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!
NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!
- Megamon
- Kontakt:
Pixi.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Dirk....neka pricaju ljudi koji su prvo rodjeni u ovom gradu,pa onda i bili u njemu dok je bila agresija...ako je neko izgubio bliznjeg,rodbinu,prijatelja koji je navijao za Sarajevo ili Zelju, onda taj nemoze da voli anamo neke druge ili da su mu drazi od svog roda vlastitog,prijatelja,komsije....to sto se mi furamo u gradu gdje se svi znamo da treba da bude Glazgow to je druga stvar...to samo dokazuje koliko smo primitivni kao narod....opet ti mogu reci ljudi koji su kulturni,obrazovani,odgojeni u normalnim porodicama nikad nece imati razmiljanje da im je grazi neko drugi od svog komsije..mi umjesto da radimo na tome da se zblizimo i da smo jaci zajedno od dusmana kao sto smo bili svi ko jedan u ratu....mi kontra...al ro ti je da nekazem sta jedbu rijec koja pocinje sa slovom B.Dirk je napisao/la:Vi koji jos uvijek mijesate politiku i sport, a vamo glumite da vam to smeta, ste i doveli do ovog stanja u savezu jer nacionalnost vam je najjaca strana koju ste izgradili u sebi ... kod mene nije tako za mene su svi klubovi lige drazi od Skretnicara jer ja to gledam kroz sport, jedino ne volim SB ne zato sto su Hrvati vec zbog Vedrana i slicno ...![]()
Sve neke patriote kao oni Fanaticosi, po ratu pobjegli po stranim zemljama i sada patriote ... fuj !
Stupar: Na redu smo da budemo prvaci
I kad neko kaze, nema osvajanja titula po nacionalnom ključu
Večeras ako dobijemo (što je prosto nemoguće) ,ravnopravno se uključujemo u borbu za titulu, jer naredne 3 tekme igramo ćiku

Večeras ako dobijemo (što je prosto nemoguće) ,ravnopravno se uključujemo u borbu za titulu, jer naredne 3 tekme igramo ćiku

Zadnja izmjena: dzenan01, dana/u 09 apr 2011, 12:22, ukupno mijenjano 1 put.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
a ovi zeljovci sad supljiraju kako navijaju za nas(posto nismo ozbiljan konkurent za titulu) da zaustavimo borac i spominju protekli rat a vidjet cete kad im budemo ozbiljan konkurent za titulu kako ce nam podmetat nogu na razne nacine,nema za nas vecih dusmana od zuje,brkovica i amara...
-
- Kontakt:
A ovih sarajlija samo o ratu pricaju bilo proslo ne ponovilo se od proslosti se ne zivi
Sretno danas i Sarajevu ali u ovakvom stanju jedva da nesto moze protiv naseg Borca

Sretno danas i Sarajevu ali u ovakvom stanju jedva da nesto moze protiv naseg Borca

Melburnski Lesinar
Ee upravu si potpisujem , nije mi jasno sto se bezveze dizu tenzije i kvari tema .Nije Bitno je napisao/la:A ovih sarajlija samo o ratu pricaju bilo proslo ne ponovilo se od proslosti se ne zivi![]()
Temaa je FK SARAJEVO ali to ocito vecini nije jasno ovde .
Stoo se danasnje tekmee ticee hvala sretno i vamaa a iskreno se danam da mozemo do pozitivnog rezultata , borac je kvalitetnija ekipa trenutno ali ne pobjeduje uvije bolji . Tako je i prosle godine bilo eurofija i sve paa 3 boda odose za SARAJEVO .

Ma bjezi bolan i ti i skretnicar, ako ti se oni svidjaju idi na Grbavicu ili na njihovu temu pa im do mile volje laskaj, mene oni ne zanimaju, ti DUSMANI koji su unistili zadnji derbi i skresali nam tribinu da ih ne bi opet ponizili kao na derbiju 1-2 mi nikada nece biti dragi niti simpaticni a kamoli da se sa njima zblizim!ado-hz je napisao/la:Dirk....neka pricaju ljudi koji su prvo rodjeni u ovom gradu,pa onda i bili u njemu dok je bila agresija...ako je neko izgubio bliznjeg,rodbinu,prijatelja koji je navijao za Sarajevo ili Zelju, onda taj nemoze da voli anamo neke druge ili da su mu drazi od svog roda vlastitog,prijatelja,komsije....to sto se mi furamo u gradu gdje se svi znamo da treba da bude Glazgow to je druga stvar...to samo dokazuje koliko smo primitivni kao narod....opet ti mogu reci ljudi koji su kulturni,obrazovani,odgojeni u normalnim porodicama nikad nece imati razmiljanje da im je grazi neko drugi od svog komsije..mi umjesto da radimo na tome da se zblizimo i da smo jaci zajedno od dusmana kao sto smo bili svi ko jedan u ratu....mi kontra...al ro ti je da nekazem sta jedbu rijec koja pocinje sa slovom B.Dirk je napisao/la:Vi koji jos uvijek mijesate politiku i sport, a vamo glumite da vam to smeta, ste i doveli do ovog stanja u savezu jer nacionalnost vam je najjaca strana koju ste izgradili u sebi ... kod mene nije tako za mene su svi klubovi lige drazi od Skretnicara jer ja to gledam kroz sport, jedino ne volim SB ne zato sto su Hrvati vec zbog Vedrana i slicno ...![]()
Sve neke patriote kao oni Fanaticosi, po ratu pobjegli po stranim zemljama i sada patriote ... fuj !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Dirk reci ko je tebe zlostavljao,pa imas takve traume
Komsinice uzmite bod,mada ce biti tesko,ali nada umire zadnja pa tako juris s'r'j'vo

Komsinice uzmite bod,mada ce biti tesko,ali nada umire zadnja pa tako juris s'r'j'vo

1921-2011
Bice vas fina brojka,dva busa i par kombija...negdje oko 150 ljudi
malo prije kad sam is'o u kladionicu vidjeh ...

1921-2011
-
- Kontakt:
Prica mi jaran iz Sarajeva kaze bice nas oko 300 ali kita a za Dresdenove nisam cuo ajde nek i oni malo osjete cari jednog od najvecih derbija ove lige 

Melburnski Lesinar
- Megamon
- Kontakt:
Najveci derbi je Sarajevo-Zeljo.Nije Bitno je napisao/la:Prica mi jaran iz Sarajeva kaze bice nas oko 300 ali kita a za Dresdenove nisam cuo ajde nek i oni malo osjete cari jednog od najvecih derbija ove lige
Za vas ne znam,vi uopste nemate derbi

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
- Kontakt:
hahaha ima najmanje 5 vecih derbija u nasoj ligi, 2 gradska,zatim celik protiv sarajevskih klubova,pa sarajevski protiv mostarskih klubova a tek u zadnje 2 godine borac malo postaje interesantnijiNije Bitno je napisao/la:Prica mi jaran iz Sarajeva kaze bice nas oko 300 ali kita a za Dresdenove nisam cuo ajde nek i oni malo osjete cari jednog od najvecih derbija ove lige
edit:izvinjavam se,mozda banjalucani to dozivljavaju tako ali mi ne dozivljavamo
4 busa i par kombijaEsii TM87 je napisao/la:Bice vas fina brojka,dva busa i par kombija...negdje oko 150 ljudimalo prije kad sam is'o u kladionicu vidjeh ...

-
- Kontakt:
Pa eto svaki covjek ima jednu kitu znaci bice nas preko 300Nije Bitno je napisao/la:Prica mi jaran iz Sarajeva kaze bice nas oko 300 ali kita a za Dresdenove nisam cuo ajde nek i oni malo osjete cari jednog od najvecih derbija ove lige

i koliko na kraju argentinaca dolazi >?
-
- Kontakt:
hehe vjerovatno mislis na hz zato sto smo koristili trubu na nekim utakmicamaluckyh je napisao/la:i koliko na kraju argentinaca dolazi >?
jel pitas samo iz sarajevskog kantona koliko dolazi?
pitam koliko otprilike hordasa dolazi u BL,burek pita je napisao/la:hehe vjerovatno mislis na hz zato sto smo koristili trubu na nekim utakmicamaluckyh je napisao/la:i koliko na kraju argentinaca dolazi >?
jel pitas samo iz sarajevskog kantona koliko dolazi?
Da čudi me da niko ranije nije komentarisao tu "genijalnu" izjavu stuparadzenan01 je napisao/la:Stupar: Na redu smo da budemo prvaci

Aj Borac