Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Joj Tekashi druze, da se je vratiti u te godine...
Al sjebem se kad vidim da pjevam svaku tu pjesmu, znam tekst jbt

Vracam se sa jaranom sa utakmice i na radiu backstreet boys neka pjesma izleti, mi pjevamo u glas, kad prekide me, kaze nije ovo gej, ma nije reko samo udri

Konjicani zeljni bilo kakvih desavanja, bilo je bruku raje i na fckng Berinu Buturovicu, i to uz grmljavine i kisu cijeli dan.kraljttbvb je napisao/la: ↑16 dec 2024, 20:04Istog sam mišljenja, ali prije godinu-dvije bio kod nas njihov koncert, neke ljetne večeri, bruku raje bilo![]()
I ja se zijanio kad sam vidio kako raja svršava na CJ. I staro i mlado![]()

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Koliko zapravo svijet boli qrac za mentalno zdravlje muškaracaNekadašnji košarkaš Olympiacosa pronađen je mrtav u jednom moskovskom hotelu, a kraj njega su našli i oproštajnu poruku.
Timma je, kako javlja policija, izvršio samoubistvo te nema elemenata krivičnog djela.
Kraj njegovog tijela je bio telefon na kojem je pisalo "pozovite Anu".
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- MilanMladenovic
- Kontakt:
"Budi musko!"...Surreal je napisao/la: ↑17 dec 2024, 13:38Koliko zapravo svijet boli qrac za mentalno zdravlje muškaracaNekadašnji košarkaš Olympiacosa pronađen je mrtav u jednom moskovskom hotelu, a kraj njega su našli i oproštajnu poruku.
Timma je, kako javlja policija, izvršio samoubistvo te nema elemenata krivičnog djela.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
**** muskarca koji se ubije zbog razvoda.
- JayCatwright
- Kontakt:
pa ne ubije se niko radi razvoda, nego zato što je psihički nestabilan, a razvod bude samo krajnji okidač npr.
- VensanKasel
- Kontakt:
Yebo tvoje razmišljanje .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
I to sto kazes.

Svijet sve manje boli briga za muškarce generalno. Nisam ksenofob niti mrzitelj ničega specifičnog, ali teško je biti objektivan.MilanMladenovic je napisao/la: ↑17 dec 2024, 13:49"Budi musko!"...Surreal je napisao/la: ↑17 dec 2024, 13:38Koliko zapravo svijet boli qrac za mentalno zdravlje muškaracaNekadašnji košarkaš Olympiacosa pronađen je mrtav u jednom moskovskom hotelu, a kraj njega su našli i oproštajnu poruku.
Nažalost, ova godina jeste bila prepuna ubistava, homicida, femicida, međutim jedan slučaj koji se prema mom mišljenju posebno ističe, a nije mu ni blizu pridodano pažnje koliko je trebalo je slučaj Saše Kulišića iz Doboja, kojeg je žena s ljubavnikom uz pomoć djece ubila i još poslije se brani da ju je psihički maltretirao, jer očigledno fizički nije.
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /240730022
Najsmijesnije (ako se tako moze nazvati) je kad muskarac ubije zenu, svi govore femicid, siledzija itd. Kad zena ubije muskarca, svi govore neka ga je ubila, trpila nasilje, maltretiranje i slicno.
Evo iznad ovaj link, pricalo se o tome 2 dana i zaboravilo se. Jos gore kad skontas da su to sve planirali...
Ne opravdam ni jedno ni drugo cisto da se razumijemo.
Evo iznad ovaj link, pricalo se o tome 2 dana i zaboravilo se. Jos gore kad skontas da su to sve planirali...
Ne opravdam ni jedno ni drugo cisto da se razumijemo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], leo1946, sarajevskiMarlboro i 7 gostiju.