FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Rogica ne dirati,mora ostati kec.
Ovaj momak ako za klupe dolazi uredu,za prvi 11 me ne odusevljava,bit ce lobova ko na igrici
Ovaj momak ako za klupe dolazi uredu,za prvi 11 me ne odusevljava,bit ce lobova ko na igrici
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Yann Sommer 1.83cm. Samo kazem.
Opet @harise orgija po temi ?!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ako je istina ovo da Fenecvaros nudi 3M€ tj da su spremni ponuditi odvesti Gulasa da se sredi, kupiti mu odijelo i na rukama ga odvesti u Mađarsku.
Za 3M€ mozes dovesti Mudraziji, Rahmanovica i ostane ti para za jos 2 top igraca.
Za 3M€ mozes dovesti Mudraziji, Rahmanovica i ostane ti para za jos 2 top igraca.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Definitivno pustiti ako je istina za 3 miliona eura!!!
Jos ako uspijemo ubosti 10% od narednog transfera, to bi bio posao stoljeca!
Jos ako uspijemo ubosti 10% od narednog transfera, to bi bio posao stoljeca!
Ljudi samo prenijeli informacije sa nasih medija, ne znam sta se lozite odmah
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Ma najgore sto u ovu ligu iole ko drzi do sebe i sportskih motiva nema razloga dolaziti.
Šta ćeš ovdje objektivno ?
Evo ja da sam fudbaler radije bih igrao 2HNL ili bi otišao u Mađarsku, Slovačku , Tursku i prvu i drugu , Italiju B,C sve poželjnije od ovog.
Teško je ovdje dovesti igrača da je kompletan mora mu nešto faliti ili nas mora Bog pogledati kao sa gruzijcem jer to nas je fkt Bog pogledao.
Šta ćeš ovdje objektivno ?
Evo ja da sam fudbaler radije bih igrao 2HNL ili bi otišao u Mađarsku, Slovačku , Tursku i prvu i drugu , Italiju B,C sve poželjnije od ovog.
Teško je ovdje dovesti igrača da je kompletan mora mu nešto faliti ili nas mora Bog pogledati kao sa gruzijcem jer to nas je fkt Bog pogledao.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Valjda ćemo nekad naučiti da ispod 190cm ne treba razmatrati golmana u ovoj taraba ligi, gdje se bunari 70% vremena i golman to mora pokupiti i ulijevati sigurnost.
Ni Rockov a ni Rogic generalno nisu losi linijski golmani, sasvim solidno igraju nogom, ali branjenje prekida centarsuta itd, ne mogu ljudi da dohvate i to je to. A obojica su visociji od ovog Cronogorca.
U Evropi mozes na prste jedne ruke nabrojati dobre golmane ispod 185cm, ja ne znam ko nam samo preporuci i iskopa ove golmane
Ni Rockov a ni Rogic generalno nisu losi linijski golmani, sasvim solidno igraju nogom, ali branjenje prekida centarsuta itd, ne mogu ljudi da dohvate i to je to. A obojica su visociji od ovog Cronogorca.
U Evropi mozes na prste jedne ruke nabrojati dobre golmane ispod 185cm, ja ne znam ko nam samo preporuci i iskopa ove golmane
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- robertkosar
- Kontakt:
Ako ti je Mehic iz akademaca treci golman onda je bolje neimati treceg golmana

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- relativizam
- Kontakt:
jel vrijeme da se spomene Izet Hajrovic
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
e cuj to znak lose transfer politike.. Jel ti razumijes sta je biznis model Atalante? Jel kontas kako su dosli do lige prvaka i koliko igraca imaju na posudbi? Al haj ne mozes ti objasnit kod nas sta i zasto se radi u vecim evropskim klubovimarobertkosar je napisao/la: ↑17 dec 2024, 08:47Ako ti je Mehic iz akademaca treci golman onda je bolje neimati treceg golmana![]()
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kako ljudi u upravi ne skontaju jednu stvar da je glavna ekipa u ligi ekipa koja ima dobru i stabilnu odbranu i dobrog golmana, jer kad ti nazad imas sigurnost lako je onda napadati jer imas samopouzdanje da ti nece niko moci odbranu proci(rijetko). To je sva smisao ove lige.
Da nam je dovesti golmana koji se lagano može uhvatiti rukama za prečku, nekakav dvometraš, a da je onako širok i masivan, kad uđe u duel da vraća u drugo polugodište trećeg razreda osnovne škole, da ne kažem na tvorničke postavke, a bijesan i naložen kao Oliver Kahn.
- belosevic23
- Kontakt:
ybt mi najnizeg crnogorca nasli koji postoji..vrijednost od 1mil e sig govori da je solidan kvalitet, ali brate ja ne znam ovako niskog golmana u top ligama..mozda Sommer, Keylor Navas
Jedan dobar, klasan, stoper da ne primao amaterske golove.
Pisao sam ranije 13 golova je previše, bez obzira na to koliko nas sudije i Savez uništavaju u napadu, primamo olako golove. Nisu to golovi iz nekih aman zaman akcija protivnika koliko je u nekim momentima amatersko postavljanje naših igrača.
Pisao sam ranije 13 golova je previše, bez obzira na to koliko nas sudije i Savez uništavaju u napadu, primamo olako golove. Nisu to golovi iz nekih aman zaman akcija protivnika koliko je u nekim momentima amatersko postavljanje naših igrača.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, GradKamena2, Hajdeee, hibrid, N3R3D i 297 gostiju.