English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Bournemouth ima priliku da se pobjedom večeras bodovno izjednači sa Manchester Cityjem. 

- Centre forward
- Kontakt:
Real je dobrih tridesetak godina, do kraja devedesetih, bio redovan učesnik Kupa Uefa, ako i to.galia95 je napisao/la: ↑16 dec 2024, 20:35Vidiš ja se sjećam kad je Milan tukao Real 5:0 u Ligi prvaka 1989. (tada Kup šampiona), a Manchester City tad nije postojao ni na mapi. Tad mnogi nisu bili ni rođeni.emir_ je napisao/la: ↑16 dec 2024, 13:20Sreća uđoh na forum bez prijave da pročitam postove ova tri gastona iznad.
Došlo je i vaših 5min nakon 10 godina iščekivanja i razočarenja. To je OK.
Što se tiče djetinjstva. Prvi go kojeg se sjećam je go Mijatovića za Real protiv Juventusa u finalu LP.
Tad niste bili ni rođeni.![]()
Sječaš li se, il' sam ja to nešto pobrk'o, duela Milana i Zvezde u LŠ tamo neke 88 il' 89 ?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
U pravu si. Real je pune tri decenije bio bez osvojenog trofeja prvaka Evrope (od 1966. do 1998.).Centre forward je napisao/la: ↑16 dec 2024, 20:41Real je dobrih tridesetak godina, do kraja devedesetih, bio redovan učesnik Kupa Uefa, ako i to.galia95 je napisao/la: ↑16 dec 2024, 20:35Vidiš ja se sjećam kad je Milan tukao Real 5:0 u Ligi prvaka 1989. (tada Kup šampiona), a Manchester City tad nije postojao ni na mapi. Tad mnogi nisu bili ni rođeni.emir_ je napisao/la: ↑16 dec 2024, 13:20Sreća uđoh na forum bez prijave da pročitam postove ova tri gastona iznad.
Došlo je i vaših 5min nakon 10 godina iščekivanja i razočarenja. To je OK.
Što se tiče djetinjstva. Prvi go kojeg se sjećam je go Mijatovića za Real protiv Juventusa u finalu LP.
Tad niste bili ni rođeni.![]()
Sječaš li se, il' sam ja to nešto pobrk'o, duela Milana i Zvezde u LŠ tamo neke 88 il' 89 ?
Naravno da se sjećam, jedna od prvih utakmica koje sam pogledao u životu.

Thierry Henry: "Mnogo stvari se treba promijeniti kako bi Arsenal osvojio Premier ligu. Kada gledam Liverpool, stekao sam utisak kako oni pokušavaju da pobijede. Drugim timovima je prioritet da ne izgube utakmicu."
Poentira Henry i strpa ga Arteti do grla,a u sustini upravu covjek 10000%.
Poentira Henry i strpa ga Arteti do grla,a u sustini upravu covjek 10000%.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Tako i jest bilo neki dan. Liverpool pod Slotom uvijek ide na pobjedu.topnik1 je napisao/la: ↑16 dec 2024, 20:58Thierry Henry: "Mnogo stvari se treba promijeniti kako bi Arsenal osvojio Premier ligu. Kada gledam Liverpool, stekao sam utisak kako oni pokušavaju da pobijede. Drugim timovima je prioritet da ne izgube utakmicu."
Poentira Henry i strpa ga Arteti do grla,a u sustini upravu covjek 10000%.![]()
Liverpool sa igracem manje (od 15 minute) napada ostatak utakmica, izjednacava, mnogi timovi bi nakon izjednacenja stali, povukli se, cuvali 1-1, cekali neke kontre i slico..ne, oni i dalje napadaju, rizikuju, primaju golu, opet navaljuju po izjednacenje, cijelo to vrijeme Fulham se konstantno brani sa igracem vise, ovi izjednacavaju pred kraj i jos traze pobjedu u preostalih 5,6 minuta.
Zato i jesu favoriti za titulu, po meni prvi.
- Centre forward
- Kontakt:
galia95 je napisao/la: ↑16 dec 2024, 20:51U pravu si. Real je pune tri decenije bio bez osvojenog trofeja prvaka Evrope (od 1966. do 1998.).Centre forward je napisao/la: ↑16 dec 2024, 20:41Real je dobrih tridesetak godina, do kraja devedesetih, bio redovan učesnik Kupa Uefa, ako i to.
Naravno da se sjećam, jedna od prvih utakmica koje sam pogledao u životu.Čuvena utakmica Crvena zvezda - Milan na Marakani, prekinuta zbog magle, u trenutku kada je Zvezda vodila i tim rezultatom bi prošla dalje. Utakmica je ponovljena sutra, Milan prolazi dalje i osvaja Kup šampiona i tako počinje dominacija Berlusconijevog i Sacchijevog Milana.
![]()

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Uđem na temu da čitam o engleskoj ligi i klubovima, pojedinci ovdje spominju mrtvi Milan i prahistoriju. Kad ćete shvatiti da ste propali kao kauč i da se više nikada nećete vratiti na staze stare slave? Imate svoju temu pa na njoj diskutujte.. 

Može bit i da jeste u pravu ali svejedno se ni sam nije proslavio kao trener. Ne možeš reći da nisu pokušavali pobjediti protiv Evertona nit ko spominje da su oni odmarali deset dana dok je Arsenalu to bila treća utakmica u sedmici.topnik1 je napisao/la: ↑16 dec 2024, 20:58Thierry Henry: "Mnogo stvari se treba promijeniti kako bi Arsenal osvojio Premier ligu. Kada gledam Liverpool, stekao sam utisak kako oni pokušavaju da pobijede. Drugim timovima je prioritet da ne izgube utakmicu."
Ma mora malo vise rizika preuzeti da bi zabio. Ne treba igrati kao Chelsea ili Tottenham i biti rupa defanzivno ali Kmecavac bas previse gleda na to da sacuva vlastitu mrezu. I svaki put iste sablonske izmjene. Pokusaj kralju nekad iznenadit protivnika.chily-rz je napisao/la: ↑16 dec 2024, 23:01Može bit i da jeste u pravu ali svejedno se ni sam nije proslavio kao trener. Ne možeš reći da nisu pokušavali pobjediti protiv Evertona nit ko spominje da su oni odmarali deset dana dok je Arsenalu to bila treća utakmica u sedmici.topnik1 je napisao/la: ↑16 dec 2024, 20:58Thierry Henry: "Mnogo stvari se treba promijeniti kako bi Arsenal osvojio Premier ligu. Kada gledam Liverpool, stekao sam utisak kako oni pokušavaju da pobijede. Drugim timovima je prioritet da ne izgube utakmicu."
- JayCatwright
- Kontakt:
Arsenal je fkt premoren, zato ne mogu dati gol iz igre.
- wadethegreat
- Kontakt:
Nije problem da vi ne igrate na pobjedu nego fajer nema postavljen sistem igre nakon toliko godina dok drugi treneri su ispred njega a debitiraju u ligi...
Ova sezona je Arsenalu i Arteti ZA SADA totalni promasaj i sto se osvojenih do sada bodova tice i sto se igre tice.
Ekipa je top samo vam treba sljedeci covjek da bi titulu uzeli.

Ova sezona je Arsenalu i Arteti ZA SADA totalni promasaj i sto se osvojenih do sada bodova tice i sto se igre tice.
Ekipa je top samo vam treba sljedeci covjek da bi titulu uzeli.

Kakva mentalna gimnastika ekipe i trenera koji su potrosili 2 milijarde
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- wadethegreat
- Kontakt:
- QUARTERBACK
- Kontakt:
presto sam citati poslije ovognego fajer nema postavljen sistem igre nakon toliko godina

Interesantno kako se sad spocitava Chesleau sto nece da izjave da su u borbi za titulu, a par mjeseci unazad im se rugalo, ismijavale izjave tipa "automatizmi", "fali Nkunku da prorade"...
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Niko te ništa nije pitao. Nije ti ovo privatna prćija! Lagano odyebaus u skokovima!

Smiješno je što ekipa u koju je ulupano toliko love igra ligu konferencije u opšte. U tri prelazna roka potrošii su duplo više nego Arteta za ovih pet godina ili koliko već.
- JayCatwright
- Kontakt:
Igrao je jako bitnu ulogu u mnogim tekmama Chelsea ove sezone, ide neko oduzimanje bodova.
Svaka ekipa koja želi zamijeniti 25 igrača će ulupati najmanje onoliko koliko je Čelsi ulupao, jedne sezone se ismijavati sa njima i govoriti šta god urade 10ti, ismijavati se sa klubom itd druge govoriti nisu ni trebali igrati to koliko su ulupali novca nema smisla, svaki projekat koji se pravi od nule mora imati uspon, da se ne lažemo Arsenal nije promijenio ni blizu onoliko koliko Čelsi, prodao nije ni blizu koliko Čelsi, zaradio od te iste prodaje ni blizu, uspon se vidi kod Čelsija, dok se kod Arsenala očekivao taj ključni korak i titula. Čelsi nije završio izgradnju projekta, tako da treba očekivati još ulaganja 
Čelsi zadnji prelazni rok od prodaje zaradio 198, Arsenal 83 miliona
Sezonu prije Čelsi 278, Arsenal 69 miliona

Čelsi zadnji prelazni rok od prodaje zaradio 198, Arsenal 83 miliona
Sezonu prije Čelsi 278, Arsenal 69 miliona
Boehly masterclass spasio Kmecavca jos jednog flopa.JayCatwright je napisao/la: ↑17 dec 2024, 00:40
Igrao je jako bitnu ulogu u mnogim tekmama Chelsea ove sezone, ide neko oduzimanje bodova.
Pitam se jesu li simpatizeri Arsenala i dalje zadovoljni mlitavim Havertzom u spicu napada.