pa ram pa pa pa pa ram pa pa pa pa ram pa pa pa ..Nije Bitno je napisao/la:Па ' па па па па ' па па па па ' па па па ..

Moderator/ica: vlakanje
pa ram pa pa pa pa ram pa pa pa pa ram pa pa pa ..Nije Bitno je napisao/la:Па ' па па па па ' па па па па ' па па па ..
A fino fino, vjeruj mi ja sam realan, i tko bude bolje neka pobijedi. Necu pricati bajke i kenjati, ali bi pravo volio da bude sve puno, majke mi!!! A ovaj dole dobro kaze, ako Borac kiksa, bice nas preko 10.000 sutra na Grbavici, a ako pobijedi bice 5.000!!!! Cujem da ste pripremili dobru koreografiju, pa jedva cekam da vidim!!Nije Bitno je napisao/la:Od samog jutra u gradu se osjeti ludnica pred vecerasnji derbi naravno karte nisu jos rasprodate **** ne dolazi Liverpul vec ArgentinciCapt_Billy je napisao/la:Momci, je li stadion rasprodat???![]()
Sve u svemu ocekuje se pun stadion i atmosfera za pamcenje
Ha ja jos smo nekad bili ultra pa i kezual morate nas vidjetNije Bitno je napisao/la:Od samog jutra u gradu se osjeti ludnica pred vecerasnji derbi naravno karte nisu jos rasprodate **** ne dolazi Liverpul vec ArgentinciCapt_Billy je napisao/la:Momci, je li stadion rasprodat???![]()
Sve u svemu ocekuje se pun stadion i atmosfera za pamcenje
Denis Ispušlić je napisao/la:Na koreografiji ce pisati "Neka cuje Srbija,i cijela Hrvatska,da je nasa Bosna,zajednica bratska"!
Neka neka buraz!! Samo tako, to nam svima treba, NEKA GRMI SVE I NEKA BUDE BEZ PROBLEMA SAMO!!! Mislim vi i mi smo pokazali da to moze!!! Da vidimo mogu li i pitari!!! Bilo bi mi pravo drago!!!!Nije Bitno je napisao/la:Ma brate ludnica ovako je samo dvaput u godini kad dolaze Argentinci i vi vjerujem da je tako i kod vas kad dolazi Borac a jos su pogodili termin za igranje uffff![]()
Koreografija **** kevu
Smijemo li nastaviti sa ovim mini prepucavanjima ?aleksandar_veliki je napisao/la:Pobrisao sam ovo smece, ali fakat smece. Doista ne mogu skontati ljude koji na temi FK Borac pisu o tome koji je veci klub, Zeljo ili Sarajevo. Od sada ce autori takvih postova biti trajno odstranjeni sa foruma. Doista nema vise smisla.
Nemojte se samo obrukat s koreografijom kao prosli putNije Bitno je napisao/la:Molim moderatore da malo popuste na nasoj i temi Sarajeva i nek puste ova prepucavanja bar do ponoci sta ces takvi smo ljudi svako gura svoje bolje da kazemo sta ko misli nego da to drzimo u sebi i da pucamo
Cuj evropu samo sanjaj lijepo je to druzejeremija je napisao/la:Srećno Borcu danas ,da pobjede Sarajevo i da se još više približe titulu.Pa da zajedno na gradskom igramo Evropu![]()
Samo F.K.S !! je napisao/la:Cuj evropu samo sanjaj lijepo je to druzejeremija je napisao/la:Srećno Borcu danas ,da pobjede Sarajevo i da se još više približe titulu.Pa da zajedno na gradskom igramo Evropu![]()
?...jeremija je napisao/la:Srećno Borcu danas ,da pobjede Sarajevo i da se još više približe titulu.Pa da zajedno na gradskom igramo Evropu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.