FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Al' tema premijer liga je krvava 
Jesu ga pojedinci tjerali, ali kad vidiš u kakvoj su nam formi naši napadači pogotovo Renan, itekako bi nam valjao.
Evo Magoda gost na Hayatu, vico mu rekao da ne pravi galamu, a Junuzovic mu prijetio preko Smrka.
Sarajevo ljubavi moja.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Likovi ovdje ubjedjivali da je Renan bolji igrac a najboljem strijelcu iz prosle sezone i organizatoru igre davali razne nadimke

Nek si Hamza otisao obezbjedi sebe i jos jednom oprosti sto sam te prozivao radi losi partija sa pocetka drugog mandata.Pokazao si klasu poslije.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
čuje li se neko sa mortemom šta bi sa njim
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Al Magoda razmontira vicu, darju, badnjevica, junuzovica, čolpi,zelju, hrid, bojnik, El Tarik kod Avde u Istrazi na hajatu.
Kao nazvao ga Vico i rekao mu da "ne pravi galamu" a on Vici odgovorio da se nece pitat u KS. Bice na YouTubeu wmisija pa pogledaj.
Ovo za Junuzovića i Šmrka sam čuo, čak sam čuo i da je Šmrk pojedinim ljudima u savezu bombom prijetio

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Hamza je otišao da obezbijedi egzistenciju. Uslovi koje su mu turci ponudili naši nisu mogli da ponude i to je jedini razlog što je otišao.
Sam Zekić je rekao da mu je žao što Hamza "mora" ići ali, i to je život.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Koga zanima izašao video Istrage sedmice
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Evo pregledo sam Istragu Sedmice, meni se cini da ovde samo Allah dragi moze istjerati ovu gamad iz fsks i fsbih
Jao ovog voditelja papka, šta je ovo?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Onaj golman iz Danske što se spominje malo njegove statistike:
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Malo i Avdo serucka u ovoj emisiji
Voditelj je mora ispitivati i biti objektivan.
Što se tiče emisije dosta važnih stvari se saznalo. Još borbi je pred nama.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Ma realno Avdo je najbolji istrazitelj i ima muda sve reci/pitati, sere puno ali informacija je pun.
Valjda je jasno sad svima odakle Junuzovic, povezite sto ga zeljo podrzava i sto ne smije/nece da ide protiv saveza.
Magoda mi je vala bio mrzak, ali momak kulturica i svaka mu je na mjestu, svaka mu cast za ovo sto radi.