Kamo srece, da je naš stručnjak od prvog kola redao kako treba, sad bi se vjerovatno radovali pobjedi Radnika i jesenjoj tituli.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dva boda iz Posušja (2 penala nam nisu svirali), dva boda na Koševu (protiv istog Posušja, opet nam penal nisu svirali) & 2 boda protiv Lištice ..

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Koji majmun je napisao članak na sp.rtske o ponudama za Gulyja, j.bo mu on sve po spisku o on i Mirvić.
- luckystrike
- Kontakt:
Predpostavljamo.luckystrike je napisao/la: ↑15 dec 2024, 16:57Odakle vama garancije da bi penali bili golovi da su dosuđeni?![]()

Da su ih makar dosudili pa i da smo fulili - ne bi se niko bunio.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
-
- Kontakt:
Pardon ,ne vidjeh, fali mi kec. 1200min
Jel moguće da se bošnje ovako lako prodaju, odakle je ovaj sudac ?
Sta se lozite, ovo samo loži Vicu da se spremi za proljece, a bili su se predali haman
- luckystrike
- Kontakt:
NE DAJ GULIJA NA ZIMU IMAMO SE CEMU NADATI I ZA STA BORITI

2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
-
- Kontakt:
Jbt da dobismo zrinjski, tri ekipe bi bile na vrhu s istim brojem bodova 

- ErosViverosViv
- Kontakt:
vi te ozbiljno oboljeli ako mislite da ovaj poraz ima bilo kakve veze s nama.. Pa ni u planovima nismo.
-
- Kontakt:
Nerealno koliko smo lako mogli bit prvi sad samo je falilo malo spretnosti,a i postenja Bgmbordobijeli je napisao/la: ↑15 dec 2024, 17:18Jbt da dobismo zrinjski, tri ekipe bi bile na vrhu s istim brojem bodova![]()
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nakon silnog klanja, ponistavanja cistil golova, nedosudjenih penala, i opet SAMO 6b bjeze.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- luckystrike
- Kontakt:
Mozemo li na zimu uzeti Mirzada na posudbu, poslati im zauzvrat Durakovica i Mehmedovica?luckystrike je napisao/la: ↑05 avg 2024, 11:14može li Mehanović odgovoriti na 10 ako je već zapelo s Mudražijom? fali nam jedan prednji vezni da poveže linije, gurne zadnji pas, opali s ivice šesnes'...
šta šta je, je*em ti
Mirzad je igrac koji nam odavno treba. I ljetos sam spominjao ili ja ili drugi forumas da bi bio odlican potez da se dovede. Majstor s loptom, pravi paker. U najgorem slucaju moze uci zadnjih pola sata, posebno ako ganjamo rezultat kao protiv Posusja.
Bolje da ti on udje s klupe nego Mehmedovic. On kad prestane biti U-21 igrac neces imati vise nikakve koristi od njega.
Bolje da ti on udje s klupe nego Mehmedovic. On kad prestane biti U-21 igrac neces imati vise nikakve koristi od njega.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Navijački je nadati se, ali je realno da će klanje na proljeće biti samo veće i još ofirnije.
MNON
Mislim da Radnik ne bi uzeo Mehmedovica, da im ga nudiš besplatno i sa garancijom da cemo mi pokrivati njegove plate. Mehanovica treba dovesti, platit im neko obestecenje, ne vjerujem da bi puno zatezali. A čovjek ljetos bio slobodan, čak se na biro prijavioluckystrike je napisao/la: ↑15 dec 2024, 17:25Mozemo li na zimu uzeti Mirzada na posudbu, poslati im zauzvrat Durakovica i Mehmedovica?luckystrike je napisao/la: ↑05 avg 2024, 11:14može li Mehanović odgovoriti na 10 ako je već zapelo s Mudražijom? fali nam jedan prednji vezni da poveže linije, gurne zadnji pas, opali s ivice šesnes'...