FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Dirk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Dirk » 09 apr 2011, 11:11

Kako igraju nasi baletani, ja sam zadovoljan i postenim porazom samo da se ne obrukamo, osvajanje jednog boda ili pobjeda za mene bi bili najjvece iznenadjenje koje sam dozivio u zivotu !

Mislim da bi ova utakmica mogla biti prekretnica igraci su vec upozoreni da se ne igraju sa nasim strpljenjem, bojim se da bi novom blamazom poslije ove tekme imali protiv sebe i vlastite navijace a kako to izgleda osjetili su na utakmici protiv Drine !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Željo 1921
Kontakt:

Post Postao/la Željo 1921 » 09 apr 2011, 11:15

Sretno komšije ;)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 apr 2011, 11:19

Željo 1921 je napisao/la:Sretno komšije ;)
prvo pa musko hehe ;) :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 09 apr 2011, 11:20

Celikovac sam, ali volio bio da pobijedite. Imate sanse, ako popravite igru u odbrani, nije Borac nesto posebno ;)
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 09 apr 2011, 11:23

Joj komsija sto nas vole kad im treba. Oni su za taj scenarij da oni budu prvi i mi drugi ali ko nas pita slazemo li se mi sa tim. Izvinite komsije ali Borac mi je drazi od vas. Nadam se pobjedi Sarajeva zato sto je to moja ljubav najveca ali ako izgubimo ima i taj poraz dobrih strana (potkopavanje Mirze i osiguravanje titule za Borac).
Mi nikada odustati necemo...

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 09 apr 2011, 11:24

Meni vala ne treba, ni iz dzepa ni u dzep. Volio bi da se zakuha malo :D
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 09 apr 2011, 11:25

10.Skoro je napisao/la:Joj komsija sto nas vole kad im treba. Oni su za taj scenarij da oni budu prvi i mi drugi ali ko nas pita slazemo li se mi sa tim. Izvinite komsije ali Borac mi je drazi od vas. Nadam se pobjedi Sarajeva zato sto je to moja ljubav najveca ali ako izgubimo ima i taj poraz dobrih strana (potkopavanje Mirze i osiguravanje titule za Borac).
Komsije nam dupe lizu vec danima, ali sta drugo od licemjera ocekivati, ja njima dobro ne bi zelio pa kad bi nam i titulu donjeli, a vidjet ces veceras ako izgubimo price strumfova kako smo losi, kako smo prodali tekmu, nismo se borili i slicno :lol:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 09 apr 2011, 11:34

Dirk je napisao/la:
10.Skoro je napisao/la:Joj komsija sto nas vole kad im treba. Oni su za taj scenarij da oni budu prvi i mi drugi ali ko nas pita slazemo li se mi sa tim. Izvinite komsije ali Borac mi je drazi od vas. Nadam se pobjedi Sarajeva zato sto je to moja ljubav najveca ali ako izgubimo ima i taj poraz dobrih strana (potkopavanje Mirze i osiguravanje titule za Borac).
Komsije nam dupe lizu vec danima, ali sta drugo od licemjera ocekivati, ja njima dobro ne bi zelio pa kad bi nam i titulu donjeli, a vidjet ces veceras ako izgubimo price strumfova kako smo losi, kako smo prodali tekmu, nismo se borili i slicno :lol:
cuj dupe lizu

zelim vam srecu prvo zato sto su ono cete obicne i navijam za vas uvijek i protiv zrinjskog i sirokog i ostalih fasistickih klubova, drugo sto ce te nam pomoci i to je to ;)
treba nam jos igraca iz BiH

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 09 apr 2011, 11:35

Dirk je napisao/la:
To samo dokazuje koliko si poremecen. A za te price koje predvidjas ti mogu reci samo da i ptice na grani znaju da cete izgubiti veceras jer ste realno jako losi. Ja bih volio da grijesim al' **** ga, tako je kako je...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 09 apr 2011, 11:41

pileci mozgovi... sta drugo ocekivati od pitara. do jucer su oni kumili i molili da prodjemo sirokog, a nakon utakmice su skviknuli od srece.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 09 apr 2011, 11:51

dabogda peticu dobili sa ovakvim ljudima bolje i ne zasluzujemo

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 09 apr 2011, 11:54

Nijedan klub iz RS-a pravom patrioti ne smije biti drazi od Zelje... :oops:

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 09 apr 2011, 11:55

HZ_ilidzaa je napisao/la:
Nijedan klub iz RS-a pravom patrioti ne smije biti drazi od Zelje... :oops:

kako se to patriotizam poceo mjeriti mrznjom prema drugom ili kako

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 09 apr 2011, 12:06

BLU SKY je napisao/la:
Skoro hebo te borac u pakaš cuj drazi mu borac FUJ FUJ FUJ e zbog ovakvih dabogda izgubili 5:0
amin jarabi

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 09 apr 2011, 12:07

Svako ko je rodjeni Sarajlija ili barem je bio u ratu u ovom gradu imace drugo misljene o Sarajevu i Zelji,treba se zezati,pjevati ali nikako mrziti.Kako da ja mrzim komsiju koji je bio mrtvi zeljovac i koji je branio moje naselje,grad i dao zivot za to,da zelim njegovom sinu sve najgore i da mu klub koji je iz mog grada ne bude prvak prije nego neki Borac...mi smo sebi najveci dusmani to zapamtite....ne volim Zelju ali ga ne mrzim...mrzim primitivce koji su se nakotili u ovaj grad bilo da su sa nase strane ili njihove..ne treba nikome pomagati nikad,ali ako mene pita neko ja uvijek kazem ako mi ne mozemo da budemo prvaci neka to bude Zeljo....nemora se niko slagati sa mojim razmisljanjem...toliko....a danas sto se tice tekme sta bude neka bude....mislim da ce ipak nesto dobro izaci iz te tekme kakav god da bude rezultat....pozzz

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 09 apr 2011, 12:10

uzmi prosjek postova ko se kome kako obraca i bice ti sve jasno dugo citam ovaj forum nisam puno pisao osim u zadnje vrijeme kada su lazi svih portparola pocele da prelaze granice

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 09 apr 2011, 12:12

ado-hz je napisao/la:Svako ko je rodjeni Sarajlija ili barem je bio u ratu u ovom gradu imace drugo misljene o Sarajevu i Zelji,treba se zezati,pjevati ali nikako mrziti.Kako da ja mrzim komsiju koji je bio mrtvi zeljovac i koji je branio moje naselje,grad i dao zivot za to,da zelim njegovom sinu sve najgore i da mu klub koji je iz mog grada ne bude prvak prije nego neki Borac...mi smo sebi najveci dusmani to zapamtite....ne volim Zelju ali ga ne mrzim...mrzim primitivce koji su se nakotili u ovaj grad bilo da su sa nase strane ili njihove..ne treba nikome pomagati nikad,ali ako mene pita neko ja uvijek kazem ako mi ne mozemo da budemo prvaci neka to bude Zeljo....nemora se niko slagati sa mojim razmisljanjem...toliko....a danas sto se tice tekme sta bude neka bude....mislim da ce ipak nesto dobro izaci iz te tekme kakav god da bude rezultat....pozzz
Bravo za post! Ne znam kako nekome moze biti drazi Borac, Celik, Zrinjski od Zelje?! Zapitajte se koliko vasih drugova navija za Zelju! Kao sto rece Ado, ne volim ga, ali i ne mrzim ga!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 09 apr 2011, 12:12

Vi koji jos uvijek mijesate politiku i sport, a vamo glumite da vam to smeta, ste i doveli do ovog stanja u savezu jer nacionalnost vam je najjaca strana koju ste izgradili u sebi ... kod mene nije tako za mene su svi klubovi lige drazi od Skretnicara jer ja to gledam kroz sport, jedino ne volim SB ne zato sto su Hrvati vec zbog Vedrana i slicno ... 8-)

Sve neke patriote kao oni Fanaticosi, po ratu pobjegli po stranim zemljama i sada patriote ... fuj !

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 09 apr 2011, 12:14

ado-hz je napisao/la:Svako ko je rodjeni Sarajlija ili barem je bio u ratu u ovom gradu imace drugo misljene o Sarajevu i Zelji,treba se zezati,pjevati ali nikako mrziti.Kako da ja mrzim komsiju koji je bio mrtvi zeljovac i koji je branio moje naselje,grad i dao zivot za to,da zelim njegovom sinu sve najgore i da mu klub koji je iz mog grada ne bude prvak prije nego neki Borac...mi smo sebi najveci dusmani to zapamtite....ne volim Zelju ali ga ne mrzim...mrzim primitivce koji su se nakotili u ovaj grad bilo da su sa nase strane ili njihove..ne treba nikome pomagati nikad,ali ako mene pita neko ja uvijek kazem ako mi ne mozemo da budemo prvaci neka to bude Zeljo....nemora se niko slagati sa mojim razmisljanjem...toliko....a danas sto se tice tekme sta bude neka bude....mislim da ce ipak nesto dobro izaci iz te tekme kakav god da bude rezultat....pozzz
Ado svaka ti cast na ovom postu da je bogdo vise ovakvih navijaca, ovo je pravi navijac sarajeva svaka cast kralju jer mi koji smo bili ovdje citav rat zanamo kako nam je bilo.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 09 apr 2011, 12:15

Dirk je napisao/la:Vi koji jos uvijek mijesate politiku i sport, a vamo glumite da vam to smeta, ste i doveli do ovog stanja u savezu jer nacionalnost vam je najjaca strana koju ste izgradili u sebi ... kod mene nije tako za mene su svi klubovi lige drazi od Skretnicara jer ja to gledam kroz sport, jedino ne volim SB ne zato sto su Hrvati vec zbog Vedrana i slicno ... 8-)

Sve neke patriote kao oni Fanaticosi, po ratu pobjegli po stranim zemljama i sada patriote ... fuj !
i tako ti sto gledaju to kroz sport i "mrze" zelju/sarajevo uzmu i bodu ili prebijaju redom koga vide da je druge boje...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic, JavierBosnia, Kyle88, Lewy21, mosarajvosa83, pitara, ubipara, USB i 66 gostiju.