FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- luckystrike
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Radonjic i Silas krila, realno Guli im ne bi mogao kopačke.PeppermintSA je napisao/la: ↑15 dec 2024, 15:36Ma kakva CZ, ljudi imaju 10 crnaca u napadu koji jedu živu djecu. Zvuci mi kao novinarska patka
Ovaj Mirzad je igracina za nasu ligu. Ljetos ga dzabe mogli dovesti.
Guli je 70 posto ekipe
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Zezaš se jel tako?
Ljudi zadnji prelazni rok za jednog igrača iskeširali 5 miliona eura. A bilo je još par ulaznih transfera po 2-3 miliona eura.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- PeppermintSA
- Kontakt:
Mene ova sportska politika u vezi golmana jako zbunjuje. Unazad 6-7 godina uspostavili smo jedan dosta dobar sistem. Najbolji igrači koji su izlazili iz naše akademije su bili golmani. Vladan je došao iz akademije i eno ga sad u Sportingu, uzeli smo ozbiljne pare za njega od transfera i procenata. Zatim izađe Dizdarević koji uzme jedincu i njega prodamo u prvu francusku ligu za finu lovu. Onda izadje Sahinovic koji je imao nedostatke, ali je bio okej golman, i njega prodamo za finu lovu. Dakle, očigledno se dobro radilo s golmanima kad si faktički iz tri-četiri generacije izbacio 3 golmana koja si prodao u ozbiljne lige za ozbiljne pare. I sve stanePitar6785 je napisao/la: ↑14 dec 2024, 18:56Menije drago da trazimo golmana i ako je to istina ZZ pokazuje da je trenercina i po. Sta mi nije drago da dovodimo golmana od 1,81 cm. U inozmstvu golman ako he ispod 1,80 kad je junior odma mu daju ispisnicu, ako zna lopte dobije sansu da pokusa da igra u polju ako nezna noga..
Realno primili smo 7 golova u kriticnom momentumu 2 od zrinjskog (jedan ne REGULARAN) jedan od posusja jedan od zelje jedan od radnika i jedan od slobode od tih 7 golova 3 su iz penala zrinjski sliboda sb
Ako se uzme u obzir da nijedan penal nije dosudjen radi 100% sanse 1 na 1 sa golmanom ili neko rukom sa gol linije ili tako nesto vec iz polu sansi tako reci neizforsirani takodje primili smo 3 gola greskom golmana (tacnije slaba procjena golmana i plivanje po suhom)
Znaci jedini go koji je bio plod igre neke ekipe koji je dodao kod 0-0 je zeljin go i prvi go posusja kod 1-1 prem da treba naglasit da je u obje utakmice u najmanju ruku bio po penal za nas kod 0-0
Dovedeš onog malog iz Mladosti Doboj Kakanj kao trećeg golmana, lik statira u kukuruzu. Dovedeš Rogića kao stranca za pregoleme pare i bude ti rezerva više od godinu dana. Dovedeš Rockova kao prvog golmana, on kiksa, stavljaš Rogića koji ti je godinu i po grijao klupu, dečko počne odlično da brani i sad razmišljaš o novoj kupovini golmana. Sve vrijeme ti je tu i mali Mehić iz tvoje akademije.
Ovo drndanje golmanske pozicije mi je neshvatljivo. Rogić brani dobro, ne prima puno golova, ne kiksa, svake utakmice izvuče zicer-dva. Ne diraj ga ba.
-
- Kontakt:
Placali su oni Hwanga i Milsona po 5-6 miliona.Bukari,Djiga,Ndiaye isto 3-4.Mogu ga platiti samo pitanje da li misle da vrijedi toliko i da li mogu zaraditi na njemu.Stoji par stvar a to je da nije EU igrac i da Terzic dobro zna sta je nasa liga.Mada ako ga stvarno zele mislim da im 2-2.3 mil ne predstavlja veliki problem jer natrpat ce on onu ligu i uvijek mogu u najgorem slucaju vratiti pare ili biti u minimalnom manjku.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Postali smo u očima protivnika Sloga zahvaljujući igrama iz zadnjih godina, sad na nas gledaju kao na protivnika protiv kojeg mogu prekinuti negativni niz. Koliko god se mi ponosili nečim realnost je drugačija. Hajdemo da zaredamo pare pobjeda sa visokim rezultatom pa ćeš vidjeti onda kako će im se noge sam vezati.luckystrike je napisao/la: ↑15 dec 2024, 15:42Vidim i Sloga otrese Posušje a mi jedva jedan šut uputismo![]()
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Ne mozes dobiti 3 Mio € za igraca ( ako je sve cisto) iz nase lige. zato mislim bice mozda neki 2 Mio + % + Bonus ako bude igrao LS ili tako nesto.
Posusje cjelu utakmicu bolje od zrinjskog crveni karton 100% sudija nije svirao za zrinjski
Radnik u prvih 45 minuta bolji od zrinjskog, i onda se pise kako nas je zrinjski nadigrao kako bjezi toliko bodova kako je uredu to sto smo primili go nakon nepravilnog izvodjenja faula..
Zrinjski je pobjedio sa 1 golom razlike 85 % utakmica uz to igman tesko pokrali trebalo bit 2 :0 za igman oni njina lagano igraca uskljucise oa husrefa i tu su utakmicu jedino pobjedili sa vise golova..
Sloboda
Igman
Posusje
Zeljo
SARAJEVO
borac
100% sam siguran da je FK SARAJEVO bilo na mjestu zrinjskom sve ijedna situacija koja je isla na ruku zrinjskom od strane sudije nama to nebi svirao..
Posusje
Posusje
Sb
Zrinjski
Zeljo
Sve bi bilo sudjeno za sve ijednu ekipu osim nama
Mi imamo najjacu i najuigraniju ekipu, iako nam je 70% nova ekipa, al Zoran je slozio ekipu uigrao ekipu i realno bez imalo skromnosti trebali smo bit prvi nakon 18 kola..
Naravno odgodilisu 18 koli dali su zrinjskom borcu 8 dana vise vremena crvene zute penale za katastrofalne greske u njihovu korist niko ne odgovara
Radnik u prvih 45 minuta bolji od zrinjskog, i onda se pise kako nas je zrinjski nadigrao kako bjezi toliko bodova kako je uredu to sto smo primili go nakon nepravilnog izvodjenja faula..
Zrinjski je pobjedio sa 1 golom razlike 85 % utakmica uz to igman tesko pokrali trebalo bit 2 :0 za igman oni njina lagano igraca uskljucise oa husrefa i tu su utakmicu jedino pobjedili sa vise golova..
Sloboda
Igman
Posusje
Zeljo
SARAJEVO
borac
100% sam siguran da je FK SARAJEVO bilo na mjestu zrinjskom sve ijedna situacija koja je isla na ruku zrinjskom od strane sudije nama to nebi svirao..
Posusje
Posusje
Sb
Zrinjski
Zeljo
Sve bi bilo sudjeno za sve ijednu ekipu osim nama
Mi imamo najjacu i najuigraniju ekipu, iako nam je 70% nova ekipa, al Zoran je slozio ekipu uigrao ekipu i realno bez imalo skromnosti trebali smo bit prvi nakon 18 kola..
Naravno odgodilisu 18 koli dali su zrinjskom borcu 8 dana vise vremena crvene zute penale za katastrofalne greske u njihovu korist niko ne odgovara
Bukvalno sve (losije) ekipe smo dobili i na strani i u gostima po tri gola u njihovoj mrezi. Jedino nam Posusje u dvije utakmice pokazalo zube.H8Z7 je napisao/la: ↑15 dec 2024, 15:56Postali smo u očima protivnika Sloga zahvaljujući igrama iz zadnjih godina, sad na nas gledaju kao na protivnika protiv kojeg mogu prekinuti negativni niz. Koliko god se mi ponosili nečim realnost je drugačija. Hajdemo da zaredamo pare pobjeda sa visokim rezultatom pa ćeš vidjeti onda kako će im se noge sam vezati.luckystrike je napisao/la: ↑15 dec 2024, 15:42Vidim i Sloga otrese Posušje a mi jedva jedan šut uputismo![]()
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Sta su pokazali zube? Na Areni kaze fino 2 cista penala nije svirao,takodje na Kosevu isto,vise mi je dosadilo da se ponavljam al to su cinjenice,brutalne otimacine a gdje je tekma sa SB i jos mnoge druge.Aduka87 je napisao/la: ↑15 dec 2024, 16:16Bukvalno sve (losije) ekipe smo dobili i na strani i u gostima po tri gola u njihovoj mrezi. Jedino nam Posusje u dvije utakmice pokazalo zube.H8Z7 je napisao/la: ↑15 dec 2024, 15:56Postali smo u očima protivnika Sloga zahvaljujući igrama iz zadnjih godina, sad na nas gledaju kao na protivnika protiv kojeg mogu prekinuti negativni niz. Koliko god se mi ponosili nečim realnost je drugačija. Hajdemo da zaredamo pare pobjeda sa visokim rezultatom pa ćeš vidjeti onda kako će im se noge sam vezati.luckystrike je napisao/la: ↑15 dec 2024, 15:42Vidim i Sloga otrese Posušje a mi jedva jedan šut uputismo![]()
-
- Kontakt:
Kazu insajederi, da su pristali na dvicu eura, 10% uz uslov da dode besplatno na posudbu neki njihov napadac i da ima 200min za sezonu.bvsic je napisao/la: ↑15 dec 2024, 12:56Ma sto je nemoguce, pa i 3m su smijesna. Para nikad vise nije bilo, a ovakav igrac, ne pamtim ga u nasoj ligi.ErosViverosViv je napisao/la: ↑15 dec 2024, 12:49Tesko ces dobiti 15-20% i 3m eura, rekao bih nemoguce.
I ne znam zasto svi potencirate da ide na ljeto tek. Zasto ne bi sad otisao dok je ugovor jos dug? Nemas nikakvih ambicija do naredne sezone, samo se covjek moze povrijediti do ljeta.
Evropu ces izboriti i sa juniorima, mada si je vec izborio. Titulu ti ne daju, a u evropi ti je maksimum trece pretkolo, sa njim i bez njega. Neka ide frajer ako ima mogucnost.
Sta je CZ prodati ga za minimalno za 6-7m poslije solidne sezone.
Samo kod nas je bauk transfer od 2-3miliona, pa to vise nema nigdje ljudi prodaju iz 2. hrvatske po 5 miliona eura.
Gleda li ko utakmicu, jel Radnik igra sa napadačem ili je Đurić šta eksperimentisao ?
zahvaljujući igrama iz zadnjih godinaAduka87 je napisao/la: ↑15 dec 2024, 16:16Bukvalno sve (losije) ekipe smo dobili i na strani i u gostima po tri gola u njihovoj mrezi. Jedino nam Posusje u dvije utakmice pokazalo zube.H8Z7 je napisao/la: ↑15 dec 2024, 15:56Postali smo u očima protivnika Sloga zahvaljujući igrama iz zadnjih godina, sad na nas gledaju kao na protivnika protiv kojeg mogu prekinuti negativni niz. Koliko god se mi ponosili nečim realnost je drugačija. Hajdemo da zaredamo pare pobjeda sa visokim rezultatom pa ćeš vidjeti onda kako će im se noge sam vezati.luckystrike je napisao/la: ↑15 dec 2024, 15:42Vidim i Sloga otrese Posušje a mi jedva jedan šut uputismo![]()
Krenuli smo u tom smjeru ali nismo stigli, idemo polahko i sad je već nešto da pobjeđujemo "slabije" ekipe. Međutim, činjenica je da se i dalje znamo mučiti kad imamo vodstvo. Sloga na Koševu npr. pa Radnik zadnja sa njima imamo 3:1 ljudi nagazili samo tako. To je problem.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Iskreno dvica malo ali eto, onda bar 15-20%Pitaristok je napisao/la: ↑15 dec 2024, 16:33Kazu insajederi, da su pristali na dvicu eura, 10% uz uslov da dode besplatno na posudbu neki njihov napadac i da ima 200min za sezonu.bvsic je napisao/la: ↑15 dec 2024, 12:56Ma sto je nemoguce, pa i 3m su smijesna. Para nikad vise nije bilo, a ovakav igrac, ne pamtim ga u nasoj ligi.ErosViverosViv je napisao/la: ↑15 dec 2024, 12:49
Tesko ces dobiti 15-20% i 3m eura, rekao bih nemoguce.
I ne znam zasto svi potencirate da ide na ljeto tek. Zasto ne bi sad otisao dok je ugovor jos dug? Nemas nikakvih ambicija do naredne sezone, samo se covjek moze povrijediti do ljeta.
Evropu ces izboriti i sa juniorima, mada si je vec izborio. Titulu ti ne daju, a u evropi ti je maksimum trece pretkolo, sa njim i bez njega. Neka ide frajer ako ima mogucnost.
Sta je CZ prodati ga za minimalno za 6-7m poslije solidne sezone.
Samo kod nas je bauk transfer od 2-3miliona, pa to vise nema nigdje ljudi prodaju iz 2. hrvatske po 5 miliona eura.
Sto se tice posudbe, iskreno to ne bi bila losa opcija neku saradnju napravit s njima. Imaju ocigledno dobre veze s afrikom, crnci su im dobri. Pa neke saradnje sa njima.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Koliko su sad ona dva boda iz posusja dobila na tezini i onaj ne svira penal
Poredao je Ivanković pa opet gube.

L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Eto da nismo pokradeni posusje i siroki sad bi 2 boda zaostatka bilo. A da ne pricam da smo bod kuci uzeli protiv Zrinjskog. Tuga ali eto ni 6 bodova nije aman nesto ,moze se ovo
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Hajdeee, mosarajvosa83, riki46 i 37 gostiju.