Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BiHSportman
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Koliko treba da iPhone 15. dođe u BHTelecom, kada sam ga rezervisao i korisnik sam njihovih usluga? Da li ste vi imali nekih iskustava.
1921!
-
- Kontakt:
Ja juce narucio preko weba 16 pro 512gb, za sat me covjek nazvao potvrdio moje podatke i poslao, jutros mi bh posta dovukla uredno, prati malo dostupnost preko weba, ne gledaj prodajna mjesta.BiHSportman je napisao/la: ↑12 dec 2024, 19:05Koliko treba da iPhone 15. dođe u BHTelecom, kada sam ga rezervisao i korisnik sam njihovih usluga? Da li ste vi imali nekih iskustava.
Ne vjerujem nesto da ce im 15 model dolazit, mozda grijesim jer je ovaj 16 model ide kao lud vjeruj mi.
04.10.2009 !
Kod mene drugarica narucila ima 2 mjeseca i jace i to u Sarajevu zivi... nikad joj nije ni dosao..promijenila zahtjev i uzela u utorak 16pro... Kao nemaju u Sarajevu a njemu mrsko kliknut da li ima negdje u BiH...kakvi debili.. da bi ona na kraju nasla u Srebreniku ali nije zeljela da ide po njega dole...Kad god im je isla u sjediste..ne znaju kad ce doci.. i tako stalno...BiHSportman je napisao/la: ↑12 dec 2024, 19:05Koliko treba da iPhone 15. dođe u BHTe⁷lecom, kada sam ga rezervisao i korisnik sam njihovih usluga? Da li ste vi imali nekih iskustava.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Neko koristio honor 200 pro, imam opciju da ga uzmem za 700 km, pa me zanima kakve su kamere, znam da je portrait mod jedan od najboljih zbog saradnje sa harcourtom, pošto nisam imao honor do sada kakav je MagicOS?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- VensanKasel
- Kontakt:
Kupio sam ja supruzi prije 2 mjeseca , prezadovoljna . Prije imala Samsung , kaže da su bolje kamere na Honoru i da je sve nekako bolje

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
MagicOS je isto što i na Huawei HarmonyOS, jedan od najboljih OS na tržištu, praktičan, pregledan, fluidan, i lijepo izgleda sve
Za te pare ako je nov stvarno dobra ponuda, i trebaš ga uzeti. Kamere su dosta dobre, radi se o respektabilnom telefonu, jedan iz rijetkih nekadašnje kategorije killer flagship, pogotovo za ovu cijenu, jer je prije pola godine bio cca 1300KM.
Za te pare ako je nov stvarno dobra ponuda, i trebaš ga uzeti. Kamere su dosta dobre, radi se o respektabilnom telefonu, jedan iz rijetkih nekadašnje kategorije killer flagship, pogotovo za ovu cijenu, jer je prije pola godine bio cca 1300KM.
Pozz
Imam Samsung S20 fe, I ne vidim način za napraviti screenshot mobitela,kada nadjem snimac zaslona jedino što mogu uraditi je napraviti video snimak,ne znam kako napraviti klasični screenshot. Power tipka fercera kada hoću da zaključam mobitel,ali niti ga mogu ugasiti niti restartovati
Postoji li još neka opcija za screenshot?
Imam Samsung S20 fe, I ne vidim način za napraviti screenshot mobitela,kada nadjem snimac zaslona jedino što mogu uraditi je napraviti video snimak,ne znam kako napraviti klasični screenshot. Power tipka fercera kada hoću da zaključam mobitel,ali niti ga mogu ugasiti niti restartovati
https://pcchip.hr/helpdesk/kako-napravi ... i-tabletu/filip13 je napisao/la: ↑27 dec 2024, 20:59Pozz
Imas ovdje vise nacina pa probaj njih.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
hvalaDamirT je napisao/la: ↑27 dec 2024, 21:15https://pcchip.hr/helpdesk/kako-napravi ... i-tabletu/filip13 je napisao/la: ↑27 dec 2024, 20:59Pozz
Imas ovdje vise nacina pa probaj njih.
Moze li mi neko objasniti placanje mobitela na rate u univerzalnom? Jel ide stritkno preko shoping kartice ili? Iskustva?
1946-1987
-
- Kontakt:
Drug ja imam unicredit shoping karticu i iskljucivo preko soping se dog na koliko bi rata isao za odredjeni uredjaj, ali moras imati limita na njoj, u mojoj banci to se mnozi tvoja npr plata x3 i toliko ti dadnu limita.

Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Je li se neko susretao sa PUK brojem koji telefon trazi da ubacis nakon update na telefonu? Trazi mi kod roditelja na telefonu da se ubaci, ali kaze da PUK sadrzi bar 8 brojeva. Njima taj broj nije poznat. Znam da je prije vecinom taj broj bio cetri nule. Jel moguce da trazi broj telefona da se ukuca?
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Murga je napisao/la: ↑10 jan 2025, 07:23Je li se neko susretao sa PUK brojem koji telefon trazi da ubacis nakon update na telefonu? Trazi mi kod roditelja na telefonu da se ubaci, ali kaze da PUK sadrzi bar 8 brojeva. Njima taj broj nije poznat. Znam da je prije vecinom taj broj bio cetri nule. Jel moguce da trazi broj telefona da se ukuca?
Pregledaj kutiju od telefona ako imaju. Ne vjerujem da je broj telefona.Prvi korak načina kako do PUK broja je pronalazak na pakiranju SIM kartice. Kada kupite SIM karticu, ona dolazi u malom pakiranju, a u tom pakiranju treba biti i PUK broj. Ako još uvijek imate paket, potražite plastičnu karticu iz koje je izvađena SIM kartica. 8-znamenkasti PUK broj treba biti otisnut na poleđini, zajedno sa PIN brojem.
Međutim, ponekad način kako do PUK broja nije tako jednostavan. Određeni mobilni operateri sakriju PUK broj te morate izgrebati površinu kartice kako biste došli do PUK broja. Potražite područje koje se može ogrebati na stražnjoj strani plastične kartice. Novčićem, ključem ili bilo čim metalnim nježno zagrebite to područje i otkrijte svoj PUK broj. Ovaj način kako do PUK broja je najjednostavniji način za otkrivanje ovog broja i otključavanje vašeg mobitela.
Vidi koji su operater pa nazovi sluzbu za korisnike. Mislim da ce oni vidjeti koji je PUK.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Te četiri nule su PIN kod. Ako je ukucan pogrešno 3 puta, traži ti PUK koji se nalazi na onoj kartici/knjižici koja dođe kad kupiš sim karticu.Murga je napisao/la: ↑10 jan 2025, 07:23Je li se neko susretao sa PUK brojem koji telefon trazi da ubacis nakon update na telefonu? Trazi mi kod roditelja na telefonu da se ubaci, ali kaze da PUK sadrzi bar 8 brojeva. Njima taj broj nije poznat. Znam da je prije vecinom taj broj bio cetri nule. Jel moguce da trazi broj telefona da se ukuca?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Hvala momci. Otisao je tata do BH telecom pa su nasli u sistemu preko broja telefona. To su brojevi koje imaju vec dugo godina, ali eto nije im do sad trazilo, vec nakon nekog velikog android update sto je bio. Ne znam zasto sad da trazi to.
U svakom slucaju, hvala ponovo.
U svakom slucaju, hvala ponovo.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- feniksptica
- Kontakt:
Znam da su meni pravili s učešćem
Das kesa i razliku preko shopinng kartice
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ima li neko iskustva sa naručivanjem mobitela preko Telekom weba?
Koliko im treba vremana jer vidim da Bh Pošta vrši dostave?
Koliko im treba vremana jer vidim da Bh Pošta vrši dostave?
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Ja stalno narucujem 14, pa 15 pro max i sad 16 pro super sve cista desetka, moras imati isplacene racune sve, tj mozes biti na jednom da bi ti dozvolili narudjbu, ljudi te pozovu potvrde posalju npr danas, sutra ti bh posta dovuce, sve upakovano sa racunom, dalje sve znas placas rate normalno itd….

Pored toga sam i PS5 uzeo, pametni sat apple eto drug ukratko….

Svega imas na webu kod njih raznolik izbor uredjaja.
1946 🇱🇻🇱🇻
COYG ❤️🤍
COYG ❤️🤍
Koji kulturološki šok preći sa Samsunga na iPhone nakon cjeloživotnog galaksiranja

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Najveća greška koju sam ikad napravio

Evo od jutros mi iz nekog razloga neće app store tj traži mi password i kada ga ukucam samo ga odbija iako je ispravan i testiran npr gmailu.
Cijeli posao umrežavanja kamera mi sada stoji jer je smeće od Iosa odlučilo da app store danas neće raditi.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, alemsa, Amazon [Bot] i 9 gostiju.