Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Pun mi je **** vise smirivanja i spustanje lopte, opustanja kad se povede
De trpaj dok se ne zgadi i drzi jedan te isti tempo yebo vas dan
De trpaj dok se ne zgadi i drzi jedan te isti tempo yebo vas dan
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Sad će u narednom kolu opet rotacija neka, Perin na golu, a veza Lokateli Fadžoli, krila Embangula i Gonzalez i čudi ćemo se još jednom remiju 

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ovo nam namjerno Liga **** gura u usta

MANIJACI JUG 1987
- Burberry46
- Kontakt:
I jos nesto Juve nema rezervnog napadaca da u ovakvoj situaciji udje u igru i proba dati gol. Sramota, ne pamtim da je Juve imao samo jednog napadaca u rotaciji.
Guintoli samo prica o stoperima
Guintoli samo prica o stoperima
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Situacija koja savrseno pokazuje stanje u klubu!
Haoticno! Ne zna se ni ko je kapiten, ni ko se pita, ni ko donosi bitne odluke!
Max Allegri
Losa situacija, ali i isto tako vrlo popravljiva sa par korekcija od strane trenera i igrača. U Evropi je jako malo klubova koji gaze, pogledajte Real, City. I pored svih problema i dalje mislim da od januara možemo okrenuti.
Giuntoli ima da uradi sto je trebao ranije, a na Motti i igračima da urade sto je do njih. Ne treba im da kreiraju bilo kakve nesuglasice, bilo da je to da se neko krivi, da se tjera Fagio itd. Sve to utice na ekipu.
Giuntoli ima da uradi sto je trebao ranije, a na Motti i igračima da urade sto je do njih. Ne treba im da kreiraju bilo kakve nesuglasice, bilo da je to da se neko krivi, da se tjera Fagio itd. Sve to utice na ekipu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Imali smo mi uvijek ograničenih igrača i trenere koji su išli na sigurno,ali ovakav skup glupih ljudi u i oko kluba i da traje ovoliko dugo ja ne pamtim u svojih 25+ godina navijanja!! Nayebali smo pravo!!
Sta je popravljivo? 4-2-3-1? U startu grozota, previse defanzivno, previse malo igraca u završnici...Pogba je napisao/la: ↑14 dec 2024, 23:26Losa situacija, ali i isto tako vrlo popravljiva sa par korekcija od strane trenera i igrača. U Evropi je jako malo klubova koji gaze, pogledajte Real, City. I pored svih problema i dalje mislim da od januara možemo okrenuti.
Sistem pogresno postavljen, sa dvije sestice?!
Pa taj zadnji kojeg spominjes, ne zaslužuje da zivi u Torinu a ne da igra za Juventus i to su sve stvari koje su pogresne u klubu!
Gadljivo!!!!!
Max Allegri
Bekovi ne idu u napad uopšte, Yldiz i mali portuglac uvijek 1 na 3 i pokusavaju da ubace
Licimo na inter nekadasnji samo što su oni imali Icardija koji je utapao sve za razliku od Vlahovica
Motta ko konj uporan sa 4231 a izmjene su kriminal nikad ne vadi najlosije nego ecipecipec
Ova i naredna godina odoše u propast definitvno tek 2027 možda možemo pricarti o trofejima
Licimo na inter nekadasnji samo što su oni imali Icardija koji je utapao sve za razliku od Vlahovica
Motta ko konj uporan sa 4231 a izmjene su kriminal nikad ne vadi najlosije nego ecipecipec
Ova i naredna godina odoše u propast definitvno tek 2027 možda možemo pricarti o trofejima
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
MANIJACI JUG 1987
Sramno ponasanje curve.
Inace, aBd okrećemo ovo sve. Nemam sekunde dileme.
Inace, aBd okrećemo ovo sve. Nemam sekunde dileme.
#MaxOUT
#MaxOUT
Ovo vise nema smisla komentarisati. Djeca nam se smiju. Motta Out!!!!
Bekovi ne idi naprijed jer to nisu, danilo nije vise bek i nije lijevi bek. Savona jeste ali primavera bek.
Dusan se sramoti na terenu i onda se ljuti kad neko ga proziva?
Ako iko u italiji ima pitome navijace i strpljive, to je Juventus, i to neko treba objasniti igracima.
Ali, ponavljam, nemamo u citavom klubu cuore juventina da im objasni svima u kakvom klubu igraju.
Zaista nemamo.
Dusan se sramoti na terenu i onda se ljuti kad neko ga proziva?
Ako iko u italiji ima pitome navijace i strpljive, to je Juventus, i to neko treba objasniti igracima.
Ali, ponavljam, nemamo u citavom klubu cuore juventina da im objasni svima u kakvom klubu igraju.
Zaista nemamo.
Juventus - Venezia 2:2
Juventus - Bologna 2:2
Lece - Juventus 1:1
Juventus - Parma 2:2
Juventus - Caglari 1:1
Empoli - Juventus 0:0
Redom sve GIGANTI koji su nam očitali lekcije iz fudbala (nisam naveo sramote protiv Stuttgarta itd), i onda ovdje dođe neko i napiše kako igramo lijepo i ofanzivno pod Mottom. Izvinite al to kod mene ne prolazi.
A da ne spominjemo npr kako bi forumski puk razapeo bilo koga ko kaze da je npr Conceicao teški promašaj Giuntolija i da ga nikako ne bi trebali otkupiti za suludu cifru od 30M€.
Daj Bože da ovo izađe na dobro i da ja ne budem upravu, da proigramo i osvojimo titulu. Ali realno - teško!
Juventus - Bologna 2:2
Lece - Juventus 1:1
Juventus - Parma 2:2
Juventus - Caglari 1:1
Empoli - Juventus 0:0
Redom sve GIGANTI koji su nam očitali lekcije iz fudbala (nisam naveo sramote protiv Stuttgarta itd), i onda ovdje dođe neko i napiše kako igramo lijepo i ofanzivno pod Mottom. Izvinite al to kod mene ne prolazi.
A da ne spominjemo npr kako bi forumski puk razapeo bilo koga ko kaze da je npr Conceicao teški promašaj Giuntolija i da ga nikako ne bi trebali otkupiti za suludu cifru od 30M€.
Daj Bože da ovo izađe na dobro i da ja ne budem upravu, da proigramo i osvojimo titulu. Ali realno - teško!
Sve ekipe koje su cvrsto stale nazad su Juventus zaustavile i kaznile, ova ekipa pod Motom ne moze probiti postavljenu odbrana, to samo pisao odmah nakon mjesec dana sa Motom. Covjek se jos nije privikao da je ovo Juventus, pa se ponasa kao da vodi Bolognu.
Igramo mi puno ljepsi fudbal, ali isto tako pricitan i bez neke vizije i promjena kada se vidi da ne ide, da stvar bude gora svoju nemoc prenosi i na ekipu.
Motti treba dati sansu, jer cinjenica je da nije imao veci dio ekipe na raspolaganju.
Igramo mi puno ljepsi fudbal, ali isto tako pricitan i bez neke vizije i promjena kada se vidi da ne ide, da stvar bude gora svoju nemoc prenosi i na ekipu.
Motti treba dati sansu, jer cinjenica je da nije imao veci dio ekipe na raspolaganju.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Nikad nece Yildiz i Vlahovic biti bitniji od Fagolija i Miretija. Kada se te stvari skontaju u klubu, moze se nesto dalje raditi. Umjesto da nam nastavak razvoja bude fokusiran na djecu koja su se razvijala od omladinaca, mi nakon njihovog razvoja sada idemo da to prodamo. Jel ijedan vezni toliko bolji od njih da je jedan na posudbi, a drugi zakucan na klupi?
To je i tako ce biti dok klub vode ljudi koji ne shvataju stile juve. Pa 3 pune godine su ulozene i istrpljene, posebno sa Miretijem. I ti njega u 4oj godini sutnes na posudbu kao da je omladinac… A igrat ti turcin, koji se nece ni osvrnuti sutra kada bude odlazio.
To je i tako ce biti dok klub vode ljudi koji ne shvataju stile juve. Pa 3 pune godine su ulozene i istrpljene, posebno sa Miretijem. I ti njega u 4oj godini sutnes na posudbu kao da je omladinac… A igrat ti turcin, koji se nece ni osvrnuti sutra kada bude odlazio.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Ne postoji više stille juve,to je isparilo ima 5-6 godina!! Onda kad smo počeli mijenjati trenere koji osvajaju trofeje i kad smo počeli juventine u ekipi mijenjati polovnim,istroošenim i povrijeđenim poluigračima!!
Hitno ukinuti ove odlaske pred curvu poslije nekog remija ili poraza, zamisli ides nekim mafijasima na raport koji ti psuju sve. Ne postoji gora sorta drustva od tzv tifoza.
Jos samo u italiji i balkanskim vukojebinama igrači idu da objašnjavaju mafijasima svoju igru.
Jos samo u italiji i balkanskim vukojebinama igrači idu da objašnjavaju mafijasima svoju igru.
#MaxOUT
#MaxOUT
Haha, joj bruda koliko ti mnoge stvari u zivotu ne kontas vec jednostavno negdje nesto citas i pokusavas to predstaviti da nesto znas.Pogba je napisao/la: ↑15 dec 2024, 10:44Hitno ukinuti ove odlaske pred cuvu poslije nekog remija ili poraza, zamisli ides nekim mafijasima na raport koji ti psuju sve. Ne postoji gora sorta drustva od tzv tifoza.
Praksa odlaska navijacima nije bila report kakvim ga ti smatras, vec se slavile pobjede koje su kroz citavu historiju Juventusa bile sinonim za istu - stile juve, a ne samba juve kako ste mnogi prizeljkivali a evo i docekali haha. Eh sad, logicno, kada imas vise remija i poraza u sezoni, tesko je svaki put slaviti gol u 95-oj minuti kao uspjeh. Prodje to 1-2-3 navijacima, ali vec 10i put da se desava je cirkus za sve. Naravno da ljudi i nece shvatiti.
Promijeni forum sa kojeg crpis znanje

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.