Pricam o penalu od pocetka, ti nameces neki gol, za koji ti nisam ni rekao da nije bio niti da je bio jer nisam vidio. Mozes sad skontat
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
On nije ni igrao za njih, posudili ga Parmi.ElPrincipe je napisao/la: ↑14 dec 2024, 22:49Osim bastonia molicu ljepokoeficijent je napisao/la: ↑14 dec 2024, 22:47Btw, gdje su stručnjaci koji su samouvjereno govorili da je Koopmeiners najbolji vezni lige. Dobar igrač, ali od transfera iz Atalante nema hljeba.![]()
Oživi tema čim najveći klub kiksa, neka ih, simpa su
I onda neki pokusaji humora nesto o namjestanjuBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑14 dec 2024, 22:55Oživi tema čim najveći klub kiksa, neka ih, simpa su![]()
Pozdrav za najboljeg veznog lige.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑14 dec 2024, 22:55Oživi tema čim najveći klub kiksa, neka ih, simpa su![]()
Iskreno libo me racku kako milan igra, a pod dva, i kad se neko i obraduje, ne dolazi ovamo i svrsava i izmislja i orgija....prejadno, od interovaca me ne iznenadjuje, uvijek su takvi bili, ali milanisti su nekad imali stila i respekta.
Pozdravkoeficijent je napisao/la: ↑14 dec 2024, 23:01Pozdrav za najboljeg veznog lige.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑14 dec 2024, 22:55Oživi tema čim najveći klub kiksa, neka ih, simpa su![]()
Nešto je i laki Dušan nervozan, opet se kači s navijačima.
Valja vam u ponedjeljak navijati za Inter da se Lazio previše ne odvoji.![]()
Pa ko piše od nas kada vi ili inter kisate
Pa kazem ti, zbog neke situacije koju je samo VAR vidio ponsiten nam je gol zbog igranja rukom, onda moras svirati i ovo..milanist je napisao/la: ↑14 dec 2024, 22:52A dobro sad, ako ti moram objasniti da nisam vidio zato sto sam se kasno ukljucio u utakmicu yebo ti sebe onda, za sta ti vijuge sluze
Pricam o penalu od pocetka, ti nameces neki gol, za koji ti nisam ni rekao da nije bio niti da je bio jer nisam vidio. Mozes sad skontat
Niko se ne naslađuje niti svršava na loše igre i rezultate Juventusa. Koliko vidim, većina ljudi komentariše priču o nekakvom velikom napretku i preporodu Juventusa pod Mottom u odnosu na Allegrija, što je evo ispostavlja se, prilično neutemeljena i prenapuhana priča. Ne brini, razumijemo se, u istom smo belaju, zaglavili smo s dva genijalca na klupi, mi sa Fonsecom, vi sa Mottom.
Godinama ste vi ovdje orgijali, sad kad ste runje pofinili se, mani mi te demagogije.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑14 dec 2024, 23:06Pa ko piše od nas kada vi ili inter kisate
Samo vi zajedno izranjate kada Juve kiksa![]()
I to što kažeš hahahahamilanist je napisao/la: ↑14 dec 2024, 23:47Godinama ste vi ovdje orgijali, sad kad ste runje pofinili se, mani mi te demagogije.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑14 dec 2024, 23:06Pa ko piše od nas kada vi ili inter kisate
Samo vi zajedno izranjate kada Juve kiksa![]()
![]()
JEDNOM LOPOV-ZA ZIVOTA LOPOV !!!Pogba je napisao/la: ↑15 dec 2024, 00:25Juventus 2-0 City, NULA postova na temi.
Uvijek nekolicina istih nepismenih trolova sa doskocicama iz osnovne skole origijaju na penal koji je bio. Pri tome lazu, spinuju, izmisljaju nekakve orgije koje zli Juventini organizuju (koje se nikad ne dešavaju), a konstantno iskoce iz paštete za najmanju situaciju. Sto je zabrinjavajuće, imaju vjerujem 30+ godina, nivo retardiranosti nevjerovatan.
Krajnje je možda vrijeme da vas počnemo meziti kad vec sanjate o tome. Cak smo vas stedili u onim vremenima 2012-2018, nedovoljno smo vas definitivno silovali u mozak jer ste mnogo vise zasluzili da vas se samara.
Covjek da ne povjeruje nivo licemjerja, pa 2 dana nije prošlo od milanove kradje protiv fucking crvene zvezde, a ovdje milanisti nesto seru sa svojim doskocicama.
A ova 2-3 kartonasa, klasika, dumb and dumber.
Fali im jos onaj retardirani purger ili da se onaj sa avatarom juan jesusa vrati plus onaj iz Italije sto mu je Juventus zivotne traume napravio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.