kakav je osjecaj primat ga u cmar?VolimLiverpool je napisao/la:Šta je ped.eri,kakav je osjećaj biti na ss.ba forumu ?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Chat
- neutralan__
- Kontakt:
..jutro 
P.S. ..lego novi avatar

P.S. ..lego novi avatar

Selam raja,sta ima ?
Eo malo odmora
[youtube][/youtube]
Eo malo odmora

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ovaj naziva selam, a ja taman htjedoh napisati kako je lijepo ustati mamuran ovog divnog subotnjeg dana. Sinoć je malo falilo da se pobijem (u moju odbranu, tada nisam dovršio ni ispijanje 1. piva), iako nisam tol'ki pobornik tuče (osim u ringu). Jbt, lik izlazi iz wc-a (vidno pijan) i zabija se u moju drugaricu. Ok, vidi se da nije namjerno i lik se izvinjava. Sve ok, no nakon 3-4 minute isti se vraća i kreće sa onom opasnom pijanskom kako nije namjerno te ju hvata za ruku da joj objasni šta i kako se to dogodilo. Naravno, onda ga tjera od sebe, a lik uporan i ne haje ni sekunde. Ja ustajem da ga odgurnem, kad dolaze još njegova 2 jarana da istjeruju pravdu. Sreća pa je za susjednim stolom bilo par ovih mojih "kramponja" koji su shvatili da bi moglo doći do prave tuče i izađosmo svi vani da to sredimo. Naravno, dotični je dobio par šamara (i to od svojih prika, jer su shvatili šta je bilo), pa se sve završilo na tome da su nam ti likovi do kraja večeri bacali ture. Uh, da hoće svaki vikend bit' ovakav. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- legenda reala
- Kontakt:
Pa tebe bi inače lik otreso ,ali ti imaš kompanjone ,e što mrzim ove što kuhaju i onda zovu nekog da ih brani ,ali nek zovuMonolog je napisao/la:Ovaj naziva selam, a ja taman htjedoh napisati kako je lijepo ustati mamuran ovog divnog subotnjeg dana. Sinoć je malo falilo da se pobijem (u moju odbranu, tada nisam dovršio ni ispijanje 1. piva), iako nisam tol'ki pobornik tuče (osim u ringu). Jbt, lik izlazi iz wc-a (vidno pijan) i zabija se u moju drugaricu. Ok, vidi se da nije namjerno i lik se izvinjava. Sve ok, no nakon 3-4 minute isti se vraća i kreće sa onom opasnom pijanskom kako nije namjerno te ju hvata za ruku da joj objasni šta i kako se to dogodilo. Naravno, onda ga tjera od sebe, a lik uporan i ne haje ni sekunde. Ja ustajem da ga odgurnem, kad dolaze još njegova 2 jarana da istjeruju pravdu. Sreća pa je za susjednim stolom bilo par ovih mojih "kramponja" koji su shvatili da bi moglo doći do prave tuče i izađosmo svi vani da to sredimo. Naravno, dotični je dobio par šamara (i to od svojih prika, jer su shvatili šta je bilo), pa se sve završilo na tome da su nam ti likovi do kraja večeri bacali ture. Uh, da hoće svaki vikend bit' ovakav.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Uzimam pisu, gledam i pisam, kako zabacujem pisu vidim lika kako se nabacuje mojoj drugarici, a ona skace od njeg. Znas kako skace? Bas ono HOP! ...Monolog je napisao/la:Ovaj naziva selam, a ja taman htjedoh napisati kako je lijepo ustati mamuran ovog divnog subotnjeg dana. Sinoć je malo falilo da se pobijem (u moju odbranu, tada nisam dovršio ni ispijanje 1. piva), iako nisam tol'ki pobornik tuče (osim u ringu). Jbt, lik izlazi iz wc-a (vidno pijan) i zabija se u moju drugaricu. Ok, vidi se da nije namjerno i lik se izvinjava. Sve ok, no nakon 3-4 minute isti se vraća i kreće sa onom opasnom pijanskom kako nije namjerno te ju hvata za ruku da joj objasni šta i kako se to dogodilo. Naravno, onda ga tjera od sebe, a lik uporan i ne haje ni sekunde. Ja ustajem da ga odgurnem, kad dolaze još njegova 2 jarana da istjeruju pravdu. Sreća pa je za susjednim stolom bilo par ovih mojih "kramponja" koji su shvatili da bi moglo doći do prave tuče i izađosmo svi vani da to sredimo. Naravno, dotični je dobio par šamara (i to od svojih prika, jer su shvatili šta je bilo), pa se sve završilo na tome da su nam ti likovi do kraja večeri bacali ture. Uh, da hoće svaki vikend bit' ovakav.

Sreca pa ti nisi sklon tim tucama, kako bi ga ja zakuco za zid kunem ti se.

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma pijan čovjek me sigurno ne bi otres'o (ne znaš ti moju malenkost kada je boca Tuborga u blizini
i kako baratam istom), al' ona druga dvojica bi me sastavila sa zemljom.
I, nisam ja ništa zakuh'o jarane, izaš'o sam sa drugaricom da popričamo i popijemo koje piće, pobogu i to u normalnom kafiću, a ne u nekoj diskoteci gdje se svakog yebenog vikenda nešto desi. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- legenda reala
- Kontakt:
ma znaš da te zajebajem ,ali baš ne volim kad se neko nagoni ti ga namlatiš i on ti sutra dođe sa petoricomMonolog je napisao/la:Ma pijan čovjek me sigurno ne bi otres'o (ne znaš ti moju malenkost kada je boca Tuborga u blizinii kako baratam istom), al' ona druga dvojica bi me sastavila sa zemljom.
I, nisam ja ništa zakuh'o jarane, izaš'o sam sa drugaricom da popričamo i popijemo koje piće, pobogu i to u normalnom kafiću, a ne u nekoj diskoteci gdje se svakog yebenog vikenda nešto desi.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- fanatic1991
- Kontakt:
nego kakava je drugaricaMonolog je napisao/la:Ma pijan čovjek me sigurno ne bi otres'o (ne znaš ti moju malenkost kada je boca Tuborga u blizinii kako baratam istom), al' ona druga dvojica bi me sastavila sa zemljom.

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Odlična, u svakom pogledu. I fizički (mada ju ne gledam na taj način. Sretno sam obješ, oženjen čovjek), a bgm i u svakom drugom segmentu. No, i ona ima momka već dugi niz godina, tako da ti ništa ne znače ove riječi.fanatic1991 je napisao/la:nego kakava je drugarica

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jbg ti, pa zar i tebi moram objašnjavati postulat da postoji pravo prijateljstvo između dviju osoba suprotnog spola? Poznajem je 15-ak godina, davno smo se zabavljali, al' ipak na vrijeme shvatismo da smo više prijatelji negoli ljubavnici (kako ovo sročih, jbtEmir_ZENICA je napisao/la:Cuj ima momka,pa bolan sto gubis vrijeme s njom![]()
![]()

- sarajlija89
- Kontakt:
E vala ja ne razumijem kako neko moze bit prijatelj se zenom
haj nako realno
Al dobro,Monolog,ti si je vec probo pa zato...
to je to prijateljstvo 

Al dobro,Monolog,ti si je vec probo pa zato...

Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 09 apr 2011, 12:10, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- spielführer_21
- Kontakt:
How yes no..Monolog je napisao/la:Jbg ti, pa zar i tebi moram objašnjavati postulat da postoji pravo prijateljstvo između dviju osoba suprotnog spola? Poznajem je 15-ak godina, davno smo se zabavljali, al' ipak na vrijeme shvatismo da smo više prijatelji negoli ljubavnici (kako ovo sročih, jbtEmir_ZENICA je napisao/la:Cuj ima momka,pa bolan sto gubis vrijeme s njom![]()
![]()
). Uostalom, ku'š dalje kada njen momak i moja djevojka znaju da mi imamo taj "poseban" odnos, te da ne bismo završili skupa čak ni na pustom ostrvu. Fakat se gledamo k'o brat i sestra, a incest mi nikad nije lež'o.

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Spielfuhrer,
Zabavlj'o sam se k'o srednjoškolac, jbg ti. Napaljeni tinejdžer bi se zabavlj'o i sa strinom svojom.
Ja tebi govorim kako je sad gledam, ti možeš misliti šta god želiš. Al' je činjenica da kada bih je vidio golu, pokrio bih je dekicom i odveo kući. Fakat je gledam kao svoju rođenu sestru.
Zabavlj'o sam se k'o srednjoškolac, jbg ti. Napaljeni tinejdžer bi se zabavlj'o i sa strinom svojom.

Monolog k'o dir'O?
Vidim neka frka, a Bgm' mrsko mi čitati ove postove (ohanite malo, šta je ovo 'vako dugo
)
Zovi brate ako treba

Zovi brate ako treba

- Donnie Darko
- Kontakt:
neki pijanac ga pokuso silovatmandraX je napisao/la:Monolog k'o dir'O?Vidim neka frka, a Bgm' mrsko mi čitati ove postove (ohanite malo, šta je ovo 'vako dugo
)
Zovi brate ako treba

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Vidi ovog mandraxa,luzer bio i ostao
Dobijel se sta ?
@Monolog
Jaro moj ja sve to razumijem,ali ne razumijem zasto s njom izlazis u vecernjim satima
Ja imam isto tako prijateljica,al s njima kad izlazim izlazim po danu,tad je ionako dosadno.Ovako noc,ili sa curom ili sa drustvom,trece nema
Ja da sam na tvom mjestu ja bi je zenio
a za onaj post dole,kad bi je vidio golu,i ja bi je pokrio dekicom i odveo kuci,i onda je kod kuce odradio 

Dobijel se sta ?
@Monolog
Jaro moj ja sve to razumijem,ali ne razumijem zasto s njom izlazis u vecernjim satima

A C A B !
Mogu ti rec da jes, al ja neam problema sa grdosijama, neg jedva cekam veceras oce jaran da uzme gitaru i da idemo na banjuMonolog je napisao/la:Ovaj naziva selam, a ja taman htjedoh napisati kako je lijepo ustati mamuran ovog divnog subotnjeg dana. Sinoć je malo falilo da se pobijem (u moju odbranu, tada nisam dovršio ni ispijanje 1. piva), iako nisam tol'ki pobornik tuče (osim u ringu). Jbt, lik izlazi iz wc-a (vidno pijan) i zabija se u moju drugaricu. Ok, vidi se da nije namjerno i lik se izvinjava. Sve ok, no nakon 3-4 minute isti se vraća i kreće sa onom opasnom pijanskom kako nije namjerno te ju hvata za ruku da joj objasni šta i kako se to dogodilo. Naravno, onda ga tjera od sebe, a lik uporan i ne haje ni sekunde. Ja ustajem da ga odgurnem, kad dolaze još njegova 2 jarana da istjeruju pravdu. Sreća pa je za susjednim stolom bilo par ovih mojih "kramponja" koji su shvatili da bi moglo doći do prave tuče i izađosmo svi vani da to sredimo. Naravno, dotični je dobio par šamara (i to od svojih prika, jer su shvatili šta je bilo), pa se sve završilo na tome da su nam ti likovi do kraja večeri bacali ture. Uh, da hoće svaki vikend bit' ovakav.

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.