Tarik Muharemovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tarik Muharemovic
Nakon 2:0 prebacio na Leverkusen.
Sad bacim pogled kad primise 6.gol, Tarik dezorjentisan..osvrsce se nazad gdje je Abraham a čovjek vec metar ispred njega pobjegao.
Sad bacim pogled kad primise 6.gol, Tarik dezorjentisan..osvrsce se nazad gdje je Abraham a čovjek vec metar ispred njega pobjegao.
Izgleda da je cvajta mnogima vrhunac
Jel bio clean "shit" ...
pitam za druga, koji gleda "SetoKaiba" crtice?

pitam za druga, koji gleda "SetoKaiba" crtice?

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
- Beduin
- Kontakt:
Ono sinoc nije nikakvo mjerilo, igrali su protiv jednog od najboljih napada Serie A koji su bas bili motivisani i razigrani sinoc.
Razlika u kvaliteti je preocita, a odbrana Sasuola sinoc bas smusena, pa tako i Tarik. Vise je gledao gdje su njegovi saigraci u pokrivanju protivnika, dosta se nervirao i rukama gestikulirao na saigrace kod loseg postavljanja i tesko su mu padali primljeni golovi, bas se vidi da ne voli gubiti.
To mi je svidja kod njega.
Razlika u kvaliteti je preocita, a odbrana Sasuola sinoc bas smusena, pa tako i Tarik. Vise je gledao gdje su njegovi saigraci u pokrivanju protivnika, dosta se nervirao i rukama gestikulirao na saigrace kod loseg postavljanja i tesko su mu padali primljeni golovi, bas se vidi da ne voli gubiti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
ako ce igrati za nasu reprezentaciju onda mora se naviknuti, mislim na porazeBeduin je napisao/la: ↑04 dec 2024, 16:47Ono sinoc nije nikakvo mjerilo, igrali su protiv jednog od najboljih napada Serie A koji su bas bili motivisani i razigrani sinoc.
plako poslije meca!
u prvoj postavi protiv Sampe, laganih 2:0 na poluvremenu.
Asistirao za izjednacujuci gol protiv Frosinonea.
Cvajta nije mjerilo a ni fenjerasi koji se bore za opstanke
- Defanzivnivezni
- Kontakt:
Odbrambeni igrač kojeg odškoluje talijanska liga ne može biti loš.
Čak i stari vuk kao Seo je poboljšao pozicionu igru dolaskom u Atalantu.
Čak i stari vuk kao Seo je poboljšao pozicionu igru dolaskom u Atalantu.
"On igra na poziciji koja je kritična u smislu da on treba da drži loptu, a kad neko drži loptu taj određuje gdje lopta ide".
Nadam se da ima zacementirano mjesto u prvih 11 reprezentacije.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Samo sto i nasi ljudi idu iz krajnosti u krajnost. Prvo ismijavaju cvajtase, a onda u isto vrijeme dizu cvajtasa iz druge lige kao Dijk da je.
Na stranu to sto Tarik napreduje, redovno igra, klub pravi rezultate, ali kod nad nikako da se dogovorimo i nadjemo neki balans u komentarisanju.
Na stranu to sto Tarik napreduje, redovno igra, klub pravi rezultate, ali kod nad nikako da se dogovorimo i nadjemo neki balans u komentarisanju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
On i ako kod nas bude prvi pik s klupe, imat će minutažu maltene kao da je prvotimac. Hem su štoperi po prirodi redovno opterećeni kartonima, hem povrede (pogotovo Kolašinac), hem Kolašinca treba mijenjati čim Jusuf ili Dedić ne igraju jer onda on ide lijevo. Dovoljno je vidjeti ovu Ligu nacija.
-
- Kontakt:
To si upravu, zadnji put nije bio ni pozvan pa dobije naknadno i starter obe.Zglavkar je napisao/la: ↑14 dec 2024, 23:18On i ako kod nas bude prvi pik s klupe, imat će minutažu maltene kao da je prvotimac. Hem su štoperi po prirodi redovno opterećeni kartonima, hem povrede (pogotovo Kolašinac), hem Kolašinca treba mijenjati čim Jusuf ili Dedić ne igraju jer onda on ide lijevo. Dovoljno je vidjeti ovu Ligu nacija.
Ali kao da gledam da ce forsirat Mujakica prije Tarika pokeraš.
Realno nas najbolji stoper u ovom trenutku. Svaku utakmicu jedan od bolje ocjenjenih. Sassuolo ekipa koja bi mogla u Serie A sad bit mozda 12ta od 20. Ode Muharemovic na ljeto u Foorentinu, Atalantu ili Bolognu.
Gaze sve pred sobom, danas pobjeda od 2:1 protiv Palerma. Novih 90 minuta za Tarika.
Ubi Babuka
Ako bog da u Martu mi donosi dres Sassuola
Ako bog da u Martu mi donosi dres Sassuola
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Prije par mjeseci bi rekao da nema sanse da zaigra standardno u Juventusu, medjutim nakon ovih partija u Sassuolu nije nerealno 

Bog Bosna i Bošnjaci