Kako god mi bi vec pisali da smo favoriti protiv ovihLucas je napisao/la: ↑13 dec 2024, 08:46Omonia prepuna skupih stranaca, sa ogromnim iskustvom, Stevan Jovetić, Adam Lang, Roman Bezus....., Vikingur kuci predstavnika Belgije Cercle Brugge razguli 3:1, ni ovi Irci Šamrok više nisu zezancija, izbacili u kvalifikacijama prvaka Slovenije Celje, pa uzeli po bod puno jačim Apoelu i Rapidu iz Beča.Senzacija je što je Borac u toj konkurenciji na bod do prolječa u Evropi.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Balta ispao kad je dosao Crepulja,imace Crepulju hvale kao najbolji skoro igrac u HNL na toj poziciji,preporodio Belupo,najvise tacnih pasova itdpropoklopac je napisao/la: ↑13 dec 2024, 15:44Ma kakav Viveros, Balta... i tamo gdje su trenutno klupirani, realno nista posebno od svih ovih s posudbi..relativizam je napisao/la: ↑13 dec 2024, 15:37sta na kraju bijase sa onim viverosom,ne znam kolko nam moze Balta pomoci jos,probati opet napasti Gojkovica.
Mada prije ces dovesti stranca dobrog nego naseg,jer ovi nasi su upuceni u sve i kako liga funkcionise i rijetko ce ko pristati doci da mu drugi odredjuju tok prvenstva i da mu ubijaju volju
colpa na Hayatu
“Sarajevski klubovi nikad nisu bili u boljim pozicijama” - colpa 13.12.24
“Odgovorno tvrdim da nema politike u FSBiH”- colpa 13.12.24
“Sarajevski klubovi nikad nisu bili u boljim pozicijama” - colpa 13.12.24
“Odgovorno tvrdim da nema politike u FSBiH”- colpa 13.12.24
Zadnja izmjena: bvsic, dana/u 13 dec 2024, 17:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta kaze Sarajevski klubovi nikad bolje nisu stajali, mater mu yebem hahahaha.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Tu cak vezna linija nije ni bila problem. Guli, Hamza, Kyeremeh su svi redom fulali zicere na Kosevu. U Trnavi smo dobro usli u utakmicu, imali bar dobrih akcija, ali smo se raspali nakon sto je onaj zapliv'o.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 dec 2024, 09:20Zato su ispali od poljskog drugoligasa a ovi svi po 10ak bodova u grupnoj fazi.Da smo na vrijeme doveli Pavicica i Lulica i da nismo imali problema sa stoperima pojeli bi onu Trnavu.Rogic takodjer ne bi primao ono sto je RockovBordoSaga2 je napisao/la: ↑13 dec 2024, 02:04Trnava je za navedene Real.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 dec 2024, 01:12Nimalo naivni niko od nabrojani.Duplo jaci od Trnave svi.![]()
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Evo kazu na areni kalajanaca i maksimovic da je smijesno komentarisat oba penala protiv posusja, cisti penali oba
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Pa i jesi zbog sredine, tacnije jer nam je falila odbrana zbog glupo dobijenih kartona pa je bubanja morao promijeniti poziciju i onda su nas pojeli u vezi, a tad nismo ni lulica ni pavicica imali.vedinjo98 je napisao/la: ↑13 dec 2024, 17:34Tu cak vezna linija nije ni bila problem. Guli, Hamza, Kyeremeh su svi redom fulali zicere na Kosevu. U Trnavi smo dobro usli u utakmicu, imali bar dobrih akcija, ali smo se raspali nakon sto je onaj zapliv'o.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 dec 2024, 09:20Zato su ispali od poljskog drugoligasa a ovi svi po 10ak bodova u grupnoj fazi.Da smo na vrijeme doveli Pavicica i Lulica i da nismo imali problema sa stoperima pojeli bi onu Trnavu.Rogic takodjer ne bi primao ono sto je Rockov
Poraz je bio neizbjezan.
Ustati pa reći Krste Velkoski.
Filip Đukić novi golman izgleda
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Ako je istina onda se traži golman da zna lopte. Taj Đukić ima bolju tehniku nego 90% veznih u ligi.
Rogic taman udje u formu, hajmo mijenjaj
Ako ima eksplozivnu snagu prilikom skoka nije tolika mana, pogotovo ako ima reflekse, a ruku na srce može se istrenirati da zna do kojeg dijela može izaći da ne bude lobovan. Stvarno ne znam ništa o momku.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
https:// www.instagram. com/reel/ DAy1nlHICat/?igsh= MTN1ZHhleGNwc3BzMw==
Izbrisi praznine. Na ovom videu strasan golman. Mozda neko ima i njegove greske zabiljezene.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Doso na odmor u Sa, i odma posjetio mezar rahmetli Dzene !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.