Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
meni su rekli da sam ziv, pa sta ja znamLos_Blanos2 je napisao/la:Imali ko daje ziv![]()
Ja te jarane ništa ne razumijem ti mi kažes kakva te drva snašla samo centralno grijanje ja ti kazem nema svako centralno grijanje ako ti mozda imaš u mene je peć na drva.Hawking je napisao/la:Ovo je bilo ironično, eto ja spavam po hotelimaBluesForever je napisao/la:Pa nema svako centralno grijanje ako ti imaš....![]()
![]()
1 ziv, imali jos ko..CeMa je napisao/la:meni su rekli da sam ziv, pa sta ja znamLos_Blanos2 je napisao/la:Imali ko daje ziv![]()
Može ako nam ukinu suspenziju...BluesForever je napisao/la:Ja te jarane ništa ne razumijem ti mi kažes kakva te drva snašla samo centralno grijanje ja ti kazem nema svako centralno grijanje ako ti mozda imaš u mene je peć na drva.Hawking je napisao/la:Ovo je bilo ironično, eto ja spavam po hotelimaBluesForever je napisao/la:Pa nema svako centralno grijanje ako ti imaš....![]()
![]()
jesam ,maloprije došo ,gledo nakav film dobar ,pa reko da vidim šta ima ,ima li kakvih topova ,minobacača ,mitraljeza (mislim na cureLos_Blanos2 je napisao/la:Imali sta zanimljivo veceras da se desilo kod vas..![]()
legenda jesi ziv..
ma bio je neki dobar ,meni se svidio ,nisam odavno pogledo film neki ,pa pišeti odakle sam ,ma zezam tebe za ono u mene je treba TOP ,Los_Blanos2 je napisao/la:Valjali filmima jarane kakvih hoces, odakle si ti..zabr te britati
Imali ime film, mah........meni je topiclegenda reala je napisao/la:ma bio je neki dobar ,meni se svidio ,nisam odavno pogledo film neki ,pa pišeti odakle sam ,ma zezam tebe za ono u mene je treba TOP ,Los_Blanos2 je napisao/la:Valjali filmima jarane kakvih hoces, odakle si ti..zabr te britati
I Analitičar traži sliku da vidi taj top ,ali ti pobježe![]()
ma nemam pojma kako se zove ,ja upalim TV kad neki film i počnem gledati i odgledam ga do kraja ,a dobar nako neka tri prijatelja ko djeca i onda se radnja prabacuje u vrijeme kad su oni odrasli ljudi i ponovo sastaju itdLos_Blanos2 je napisao/la:Imali ime film, mah........meni je topiclegenda reala je napisao/la:ma bio je neki dobar ,meni se svidio ,nisam odavno pogledo film neki ,pa pišeti odakle sam ,ma zezam tebe za ono u mene je treba TOP ,Los_Blanos2 je napisao/la:Valjali filmima jarane kakvih hoces, odakle si ti..zabr te britati
I Analitičar traži sliku da vidi taj top ,ali ti pobježe![]()
ali me smara nekad -"cesto"
Dido analiticar![]()
bolan, on ti zivi odmah pored feridove mesnicea odklen si no ti jel iz Madrida
e dobro i ja sam rodom iz Barselone ,trenutno nastanjen u GoražduLos_Blanos2 je napisao/la:Ma to je neka pizdarija od filma...![]()
Ma sve je to ok, ali ipak smara znas..jbg jarane neznas me, jesam iz Madrida![]()
Nije Feridove mesnice, nego Semsine mesnice..CeMa je napisao/la:bolan, on ti zivi odmah pored feridove mesnicea odklen si no ti jel iz Madridakad ces skrenut lijevo, ti desno, kontas
Ne lazi ljude bolanlegenda reala je napisao/la:e dobro i ja sam rodom iz Barselone ,trenutno nastanjen u GoražduLos_Blanos2 je napisao/la:Ma to je neka pizdarija od filma...![]()
Ma sve je to ok, ali ipak smara znas..jbg jarane neznas me, jesam iz Madrida![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 25 gostiju.