FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Omerbavarac » 10 jun 2009, 15:42

Rz88 je napisao/la:Maicon je rekao da samo pričaju o Ibrahimoviću, tako da i on želi bolji ugovor, Ibra nije što je bio ali eto. Nema šanse da Maicon pređe u Bayern, od te ljubavi nema ništa.

Gdje si to ti pročitao da je Bayern ponudio 20 miliona za Freya.
Na goal.com
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 10 jun 2009, 15:57

Ibra nije što je bio ali eto
Istina,nije, ovo mu je najefikasnija sezona u Seriji A. Što ti ga dođe da je bolji nego što je bio.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 10 jun 2009, 16:02

sve dok ne dovedu golmana ja nisam zadovoljan
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 10 jun 2009, 16:09

Maicon je meni uz Lahma jedan od najboljih bekova na svijetu, a on da predje u Bayern? NISTA OD TOGA !
Real bacio oko na C.Ronalda sto znaci da ipak Ribery ostaje, ali onda ce Manchester traziti zamjenu za Ronaldom a najbolja zamjena je Ribery ... Nevjerujem da ce Bosingwa doci ali nije nista iskljuceno, volio bih da dodje :lol:
Hajde Frey dodji nam :D Meni nije jasno kako golman kao Frey ima samo jedan nastup u Francuskoj reprezentaciji :roll:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 jun 2009, 17:02

Prema pisanju njemackih medija kandidati za poziciju golmana su Handanovic i Frey,Bayern je također ponudio određenu sumu novca i za makedonca Gorana Pandeva,koji zeli napustiti Lazio,Robben i Sneijder zele ostati u Madridu 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 jun 2009, 17:04

Da nece biti malo previse napadaca ako Pandev dodje :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 10 jun 2009, 18:53

miky_hz je napisao/la:Da nece biti malo previse napadaca ako Pandev dodje :)
Podolskog su prodali, Toni ide 100%, Baumjohann na posudbu, Klose,Gomez i Pandev :D + Frey ili Handanovic :D Ma da ce prije Frey doci :lol:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 11 jun 2009, 11:03

Prema pisanju Kickera transfer Pranjica nije jos perfektan. Heerenveen trazi 7,5 mil, FCB nudi izmedju 5-6!
UH je naglasio da ce transfer propasti ako se holandski klub ne odluci dati Pranjica po toj cijeni.

Sada se nasao cjenkati, stari cigo, sto nije kad je davao za Gomeza 30 milioncica. :twisted:
S obzirom da Pranju zeli Gaal, ne vjerujem da ce se ovo neuspjesno zavrsiti radi 1,5 mil.
To se Uli malo igra sa zivcima Holandjana...

Bivsi igrac Bayerna Ciriaco Sforza novi trener Grasshoppersa, isto tako Thorsten Fink bi mogao postati trener Basela.
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 jun 2009, 11:08

geronimo je napisao/la:Prema pisanju Kickera transfer Pranjica nije jos perfektan. Heerenveen trazi 7,5 mil, FCB nudi izmedju 5-6!
UH je naglasio da ce transfer propasti ako se holandski klub ne odluci dati Pranjica po toj cijeni.

Sada se nasao cjenkati, stari cigo, sto nije kad je davao za Gomeza 30 milioncica. :twisted:
S obzirom da Pranju zeli Gaal, ne vjerujem da ce se ovo neuspjesno zavrsiti radi 1,5 mil.
To se Uli malo igra sa zivcima Holandjana...

Bivsi igrac Bayerna Ciriaco Sforza novi trener Grasshoppersa, isto tako Thorsten Fink bi mogao postati trener Basela.
I school postaje trener mladjih kategorija
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 jun 2009, 12:40

Ma ne znam šta da kažem, svakim danom neko novo iznenađenje, svezali su se nekih glupih igraća a oko dobrih se cijenkaju. Uli nastavljo da fura svoju škrtost. Da je Pranjić Njemac davo bi mu 15 miliona ali eto. Treba nam j... golman a gledao sam maloprije Holandija-Norveška snimku ima na eurosportu i gledao sam našega novoga lijevog beka, nije nimalo ofenzivan samo defanzivac onaj čistokrvni. Ili je do taktike tako bilo ili do njega. Persie strašan igrać a Robben majstor.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 jun 2009, 12:42

Evo sad sanse za Bayern da dovede Robbena, tih 7 mil nije nista, ali vidjecemo.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 11 jun 2009, 13:01

FC BAYERN je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Da nece biti malo previse napadaca ako Pandev dodje :)
Podolskog su prodali, Toni ide 100%, Baumjohann na posudbu, Klose,Gomez i Pandev :D + Frey ili Handanovic :D Ma da ce prije Frey doci :lol:
Nemoj zaboraviti Olića. Sada je Ronaldo došao u Real, tako da za Robbena nema mjesta. Da li ćemo i njega kupiti.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 11 jun 2009, 13:16

miky_hz je napisao/la:Sta mislite o ideji da Bayern dovede Maicona,covjek je nezadovoljan u Interu i rekao je da hoce da ide...a vi trazite desnog beka :)
hahahahha...ma od te ljubavi nema nista...ako covjek bude htio ici iz Intera otici ce u Real,Barcu ili Cheleseu :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

bavarac
Kontakt:

Post Postao/la bavarac » 11 jun 2009, 13:23

Ribery ostaje 100% znaci da moraju doovesti jos nekog veznjaka,Robben za 7 miliona :o ja bih nama ponudio 10 ;) i jos nekog centralnog veznog eto dobre veze,a za golmana mislim da je dolaztak FREYA sve izgledniji
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 11 jun 2009, 13:26

AKO su mnogi Danijela Pranjića već učinili Bayernovim igračem u idućim trima sezonama, čemu je izjavama pridonio sam nogometaš, transfer još nije realiziran.

Njemački Kicker donosi vijest kako je, naprotiv, prelazak hrvatskog reprezentativca vrlo dvojben, obzirom da je Bayern blizu odustajanja od posla.

Potvrdio je to menadžer Bavaraca Uli Hoeneß.

"S Heerenveenom još uvijek nismo pronašli zajednički jezik i transfer definitivno nije riješen. Ne promijene li stav u nizozemskom klubu, Bayern će se povući iz posla", izjavio je Hoeneß.

Kicker piše da je problem nastao na najosjetljivijoj temi: odštetnom iznosu koji bi Bayern trebao uplatiti za Pranjića, koji važeći ugovor s nizozemskim klubom ima još kroz tri sljedeće godine.

Nizozemci za Pranjića traže 7.5 milijuna eura, a Bayern ne želi platiti više od šest milijuna. Stoga je Pranjić još uvijek daleko od potpisa trogodišnjeg ugovora s Bayernom, koji je već dogovorio s bavarskim klubom.

Situaciju bi svakako mogla otežati činjenica da će uskoro uredi u bavarskom klubu ostati prazni. Karl-Heinz Rummenigge već je sada na godišnjem odmoru, u srijedu je za Francusku otputovao i Uli Hoeneß, dok će sportski direktor Christian Nerlinger napustiti München sljedećeg tjedna.

Pranjić se istinski mora plašiti ostanka u Heerenveenu ne riješi li se pitanje njegova transfera do kraja tekućeg tjedna.

--- SPAM ---
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 jun 2009, 13:32

Neki "tipovi" potpuno ne kontaju bit nekih postova, jao ...

Ovoliko laži u ovakom malom prostoru, Za Pranjića je istina, ali to ostalo žalosno i smiješno. Molim pojedine članove foruma da ne pišu laži.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 11 jun 2009, 14:37

Ma sa Pranjicem je stvar gotova 100% siguran,bit je u tome sto Twente vidi da Bayern "uzima novac u ruke" i oni normalno sada zele mao veci dio kolaca,međutim Danijel je sve dogovorio i morace se dogovoriti i klubovi 8-)
Agent Pandeva potvrdio ponudu Bayerna te rekao da je Bayern jedini klub koji je napravio konkretnu ponudu 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 jun 2009, 14:47

Ma ne brinite se Pranjic je nas igrac.

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 11 jun 2009, 15:08

a sta je nas,ona skrta uprava nece dati ni eura vise :shock:
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 jun 2009, 15:42

bavaraccccc je napisao/la:a sta je nas,ona skrta uprava nece dati ni eura vise :shock:
Ma sve ce to biti uredu, dogovorit ce se oni. Van Gaal rekao da zeli Pranjica tako da taj jos 1 mil nece predstavljati veliki problem.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.