Ma ja sam isto pomislio - htio sam nešto napisati ali onda kontam, nema svrhe.
Kao što nema svrhe komentarisati da je na Grbavici bilo 5 hiljada. Pustiš ove "procjene delegata" niz vodu i miran si. Vjeruj mi.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ma ja sam isto pomislio - htio sam nešto napisati ali onda kontam, nema svrhe.
Upravo, uzeo se na zub Željo, svaku utakmicu neko kukanje, a cinjenica je da svima uvecavaju posjetu.
Video izvjestaj, Borceva zvanicna, **** portal. Ukombinuj sve i imat ces predstavu.Tatamata1946 je napisao/la: ↑10 dec 2024, 16:03Imas li slike sve 4 tribine pa da probamo procijeniti
Trazio sam ali nikako da nadjem sliku one natkrivene tribineTeaM87 je napisao/la: ↑10 dec 2024, 16:15Video izvjestaj, Borceva zvanicna, **** portal. Ukombinuj sve i imat ces predstavu.Tatamata1946 je napisao/la: ↑10 dec 2024, 16:03Imas li slike sve 4 tribine pa da probamo procijeniti
Neko je postavio video iza gola kamenjara (prvo poluvrijeme) i vidi se zapad - ma ni blizu polupunog a kamoli da je bio pun zapad.Tatamata1946 je napisao/la: ↑10 dec 2024, 16:48Trazio sam ali nikako da nadjem sliku one natkrivene tribineTeaM87 je napisao/la: ↑10 dec 2024, 16:15Video izvjestaj, Borceva zvanicna, **** portal. Ukombinuj sve i imat ces predstavu.Tatamata1946 je napisao/la: ↑10 dec 2024, 16:03
Imas li slike sve 4 tribine pa da probamo procijeniti
Na toj tribini je bilo duplo vise nego jucer na istoku GrbaviceRedBlue je napisao/la: ↑10 dec 2024, 18:24Evo brojite. Ali brojite kao Zelji da brojite. Pa da upisemo 4400.
https://ibb.co/7nT0Qmw
Jedan sektor na istoku izmedju zutih stolica ima cca 850 stolica. Cisto informacija da se ne lupa za ubuduce
Kakvo lupanje? Pogledaj kako su se fino "rasporedili" po sredini cijele tribine - što kolega iznad napisa, da su svi sjeli na jedno mjesto, popunili bi sektor (i po možda).KONTRASVIH je napisao/la: ↑11 dec 2024, 14:28Jedan sektor na istoku izmedju zutih stolica ima cca 850 stolica. Cisto informacija da se ne lupa za ubuduce![]()
Baci je Vladimire na moju zgradu.KONTRASVIH je napisao/la: ↑11 dec 2024, 14:13Mislio sam da ce vam dosaditi ovo vase blamiranje oko posjete![]()
Nije ih bilo 3 milje na Grbavici sve sa vendetom i njegovim.
Kad bude inventura, neće mi biti mrsko, pa ću prebrojati sve vračene talone od ove sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.