Uništili ih Amar i co 10:6

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Povukli su se.UPS je napisao/la:Imate li kakvih informacija oko slovenaca? Ja sam danas cuo da su se povukli iz projekta za vas stadionnisam bio ovih dana tu pa ne znam je li se sta pisalo o tome? Je li bilo ista u medijima?
Nije Bitno je napisao/la:
![]()
![]()
e pa nadareni nadam se da nisi ovo preskocio :nedaTM je napisao/la:za ove "nadarene" iz BL
Navijači Željezničara mijenjaju sliku o bh. fudbalu
http://www.slobodnaevropa.org/content/a ... 51446.html
definitivno vrijedi pogledati jos jednom pogotovo ovi "talenti" iz BL bi mogli pogledati...
Nemoj nam Boga ti uskracivati i to pravo, da se nadamo titulu...imamo pravo da se nadamo, to nam ne možeš zabraniti i to je naša stvar... i popusti više sa tim istim pricama svaki put.luckyh je napisao/la:e pa nadareni nadam se da nisi ovo preskocio :nedaTM je napisao/la:za ove "nadarene" iz BL
definitivno vrijedi pogledati jos jednom pogotovo ovi "talenti" iz BL bi mogli pogledati...
Na web sajtu Manijaka vođe navijača svoje pristalice prije svega pozivaju da se na stadionu uzdrže od nacionalizma i huliganstva.
ali dobro kod svakog je tako,uzivajte jos par kola u snovima o duploj tituli.pozdrav
da i? na stadionu se nikad i nikad nece skandirati ubij srbina il ubij hrvata.... i to je logicno da je stav grupe odnosno sire zajednice takav da pokusaju sprijecit neki eventualni izgred od neodgovornih pojedinaca, kojih ima svugdje i kojih ce uvijek biti, ali je razlika izmedju pojedinaca i sire zajednice ( grupe )luckyh je napisao/la:e pa nadareni nadam se da nisi ovo preskocio :nedaTM je napisao/la:za ove "nadarene" iz BL
Na web sajtu Manijaka vođe navijača svoje pristalice prije svega pozivaju da se na stadionu uzdrže od nacionalizma i huliganstva.
ali dobro kod svakog je tako,uzivajte jos par kola u snovima o duploj tituli.pozdrav
Bolji je onaj sa Pavlovićem na golu protiv evropskog prvaka Zvezde.Devil je napisao/la:
Lutajuci po youtube nasao sam ovaj klip,mozda je i bio ali nije zgoreg opet postaviti.
i šta je bilo kad si se probudio???????UPS je napisao/la:Imate li kakvih informacija oko slovenaca? Ja sam danas cuo da su se povukli iz projekta za vas stadionnisam bio ovih dana tu pa ne znam je li se sta pisalo o tome? Je li bilo ista u medijima?
Gledaj posjete a komentator kaze nesto slabija posjeta nije kako je ocekivano.....Devil je napisao/la:[youtube][/youtube]
Lutajuci po youtube nasao sam ovaj klip,mozda je i bio ali nije zgoreg opet postaviti.
ma cim ga oni ne spominju, nebi me cudilu i da su povukli iz projekta stadionUPS je napisao/la:Ok, vidim izbrisali ste post.
Nema veze, saznacete za koji dan pa cete se sjetiti ovoga.... mozda...
Imamo li jos koju njegovu sliku nakon golaellaxaz je napisao/la:
Hajde Lazare, hajde Lazare...
Izgleda da si utripov'ospielführer_21 je napisao/la:Je li još ko osim mene upratio da imamo najavu za tekmu na BHT? Ili sam ja to sanjao?
Na kojoj televiziji ima ta famozna najava????????Esii TM87 je napisao/la:Izgleda da si utripov'ospielführer_21 je napisao/la:Je li još ko osim mene upratio da imamo najavu za tekmu na BHT? Ili sam ja to sanjao?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.