Nelupaj gluposti Hvo i roditelji djece su najveci krivci za tragediju sa djecom!!! 100 metara od mjesta nesrece se nalazio katapult hvo koji je gadjao stari vitez. Zasto su dozvolili da se djeca tu igraju???? A zasto Armija BIH nije usla u vitez i ostala mjesta kriva je Bisera Turkovic. Sto se niste pitali kako su ustase u rerni pekli male bebe u Ahmicimarealnonerealan je napisao/la: ↑10 dec 2024, 08:31robertkosar je napisao/la: ↑09 dec 2024, 17:12Tko im yebe mater ustasku!!! Dobili su sto su trazili u okolini viteza. Pet mjeseci su divljali po vitezu prije no sto su napali Muslimane. Pucanje iz auta u pokretu i povici ovo je herceg bosna ovo ce biti hrvatska. Kad su ga popusili onda kuknjava. Najgore je kad lovac postane lovina e tose desilo ujkama u viteskoj dolinirealnonerealan je napisao/la: ↑09 dec 2024, 17:04
Majstore ja sam potpuno protiv isticanja bilo kakvih ratnih poruka, likova itd. Kako si uopce dosao do zakljucka da ja to podrzavam? Po meni vjera, rat, bilo kakve huskaske retorike nemaju sta raditi na stadionu. Stadion treba biti mjesto gdje ljudi dodu da odmore nakratko od svojih svakodnevnih problema, a ne da iskaljuju svoje komplekse i mrznju prema nekome ili necemu. Evo ovaj frajer hladno napisa da nema nista protiv nijedne vjere, ali protiv nacije ima. hahahah sta reci![]()
![]()
A kad me vec pitas, evo ti odgovor... I naravno on nije kriv, sami su se zlocini desili.. On je heroj, pa zato i podrska koju je dobio od Hordi Zla..
Navijači Sarajeva pružili podršku komandantu odbrane glavnog grada Bosne i Hercegovine.
Popularne Horde zla su podigle parolu posvećenu legendarnom komandantu Draganu Vikiću
Jer, tvrdi se, postoje dokazi da je postrojba „Vikićevi specijalci“, kako su je iz milja zvali, kojom je zapovijedao „legendarni“ Vikić, bila sudionik teškog zločina počinjenog 9. siječnja 1994. godine u viteškom prigradskom naselju Buhine Kuće. A govori se i potencira i sudjelovanje Vikićevih specijalaca i u stravičnom zločinu u Križanćevu Selu, samo 18 dana ranije i 500 metara zapadnije, bliže gradskom središtu, kada su 34 pripadnika HVO-a i hrvatska civila poginula i ubijena, a 30 zarobljenih odvedeno u Zenicu gdje su mućeni i na kraju i svirepo ubijeni. Istina, argumenti i dokazi za sudjelovanje Vikićevih specijalaca u ovom napadu i počinjenom zločinu su „tanji“ ali nikako preko njih ne bi trebalo olako prijeći. Jer, kao i u Buhinim Kućama i u Križanćevu Selu počinjeni zločini su strašni a još uvijek za njih nitko nije odgovarao.
Tog tragičnog 9. siječnja strani mediji, među njima i CNN, BBC… zabilježili su i u svijet poslali stravične slike kuća u plamenu i tijela civila i vojnika koja leže po dvorištima obiteljskih kuća. Tijela petorice ubijenih civila pronađena su u jednoj seoskoj šupi 36 dana kasnije, 14, veljače, kada su Buhine Kuće i definitivno i potpuno oslobođene.
Zivio ti meni kralju u miru i postenju.![]()
Jesu li i djeca sa osmice dobila sto su trazila, poginuli od granate Armije BIH dok su se igrali? Ljudi iz Srebrenice, Sarajeva, Tuzle tko im **** mater balijsku trebalo ih je jos vise pobiti, jel tako treba reci po to tvome? Boze sacuvaj kakvo razmisljanje..
I sto je najgore nisu izgubili, Vitez nije nikad pao kao i jos dosta sredina u Srednjoj bosni.. Bradonje nisu pomogle u toj namjeri jbg.
I onda se cudis sto nitko ne navija za Bosnu, nece da igra za nju itd.. Bas zbog takvih poput tebe prijatelju![]()
Zabolime ona stvar hoceli ustase i cetnici navijati za repku