Ma nije juventinisimo to radio. Cak mi je i malo cudan u zadnje vrijeme, znam da je 2,5 godine bio istog ovakvog stava (kakvog je za mottu danas), tako i za prethodne trenere. Vrlo dobro svjestan da problem nije do trenera vec do drugih struktura.Hardzavi je napisao/la: ↑07 dec 2024, 21:24Ono što je meni problem je to da je kod Alegrija remi bio užas i kritikovan je maximalno, a kod Mote, koji je spiskao 200M€, uz remije u kojima smo očajni, zaključak je da igramo ofanzivno I prelijepo.Juventinisimo je napisao/la: ↑07 dec 2024, 21:02Pa zar to nije Allegri uvijek govorio?
Samo je kod njega bilo malo drugacije, nismo prelazili centar od straha da nam nece zabiti jos koji...![]()
Nakon tri godine krivljenja svakoga, osim samog sebe....hvalim te Boze da je otisao...![]()
Svjestan sam da cu morati trpiti vas 3/4 na forumu, ali sta cu, nista nije bajno u zivotu...
Jedino što Motu donekle može opravdati su ove silne povrede.
Klub jednostavno nema lidera. Ne postoji orgnanizacioni vodja koji ce voditi sve procese, od politike, finansija, menadzmenta, pa na kraju i ovog posljednjeg sto gledamo - fudbala. Od odlaska Beppea, pa kasnije i Agnelija, vucaraju se kojekakve seoske face koje su radile u Comu, Spezia i slicnim vukojbinama i upravljaju klubom. Da demistificiramo po 100-i put, ulozene su stotine miliona u ekipu - konkretno u vezni red je ulozeno preko 100 miliona sa Kopom, Thuramom, Diazom, Conceicao itd. Da su ulozili tri puta vise opet nista ne bi pomoglo jer smrdi na vrhu piramide.
Kako prolazi koji dan, ponovo svi shvataju kakvu pito je pravio od g0vana Max. Fudbal nije cirkus = isporuceno najbolje sto je moguce u datom momentu. U poredjenju sa prethodnom sezonom, sada imamo 10 bodova manje nego lani. Vidjet cemo sta donosi sljedecih 6-7 duela i mozemo li ista ostvariti. Prosle godine smo u 22-om kolu zavrsili sezonu kada smo kiksali protiv Empolija sa onim glupim crvenim kartonom od Milika. Tada se izgubio odlican tempo, i odmah poraz protiv intera naredno kolo. Ali vec tada je bila bodovna prednost od haman 20 bodova do ekipa koje su se borile za LP tako da je vec tada za nas sezona bila gotova. Vidjet cemo gdje cemo biti nakon 22-og kola ove sezone, tj. tamo negdje krajem januara.