Pa koliko su smeca pustili vec u zemlju ne pravi neku razliku.numanumaye22 je napisao/la: ↑09 dec 2024, 16:58Nek je hairliNjemačka i Austrija zamrzavaju sve zahtjeve Sirijaca za azilom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pa koliko su smeca pustili vec u zemlju ne pravi neku razliku.numanumaye22 je napisao/la: ↑09 dec 2024, 16:58Nek je hairliNjemačka i Austrija zamrzavaju sve zahtjeve Sirijaca za azilom
Ista kao ona kad te neko pretekne dok voziš po propisanoj brzini i ugrozi saobraćaj da bi poslije dvjesto metara se isključio sa iste ceste, bahate se bez potrebe.kraljttbvb je napisao/la: ↑09 dec 2024, 17:26Koja je fora voziti sa upaljenim maglenkama![]()
Haj kad je magla nije problem, fakat trebaju, ali i kad je čista hava, kod svakog drugog auta upaljene po noći. Izbise oči, još kad su baš jake, ko da su duga svjetla upaljena![]()
Ne znam vala da su mi ikad zasmetale maglenke. Gore mi je kad onu H7 sijalicu zavrnu naopačke pa sija gore prema ahiretukraljttbvb je napisao/la: ↑09 dec 2024, 17:26Koja je fora voziti sa upaljenim maglenkama![]()
Haj kad je magla nije problem, fakat trebaju, ali i kad je čista hava, kod svakog drugog auta upaljene po noći. Izbise oči, još kad su baš jake, ko da su duga svjetla upaljena![]()
Neki dan mi se to desilo. Lik mi sjeo na auto, čeka prvo mjesto za preticanje, prvo skretanje poslije toga skreće, pet sekundi nije bio ispred mene. Ako ti se žuri negdje, blicni i pustiti ću te, upali sva četiri.chily-rz je napisao/la: ↑09 dec 2024, 17:31Ista kao ona kad te neko pretekne dok voziš po propisanoj brzini i ugrozi saobraćaj da bi poslije dvjesto metara se isključio sa iste ceste, bahate se bez potrebe.kraljttbvb je napisao/la: ↑09 dec 2024, 17:26Koja je fora voziti sa upaljenim maglenkama![]()
Pješaci su posebna sorta i na prelazima uvijek maksimalno oprezno idem, pogotovo kad si u gradskoj zoni gdje je promet pješaka puno veći. U Zenici je vjerovatno po tom pitanju najopasnija relacija kroz Londzu prema Bosanci, bukvalno od parkiranih auta uz cestu u nekim situacijama ne vidiš početak pješačkog i nikad ne znaš jel neko krenuo ili nije.Otelo je napisao/la: ↑09 dec 2024, 17:34Neki dan mi se to desilo. Lik mi sjeo na auto, čeka prvo mjesto za preticanje, prvo skretanje poslije toga skreće, pet sekundi nije bio ispred mene. Ako ti se žuri negdje, blicni i pustiti ću te, upali sva četiri.chily-rz je napisao/la: ↑09 dec 2024, 17:31Ista kao ona kad te neko pretekne dok voziš po propisanoj brzini i ugrozi saobraćaj da bi poslije dvjesto metara se isključio sa iste ceste, bahate se bez potrebe.kraljttbvb je napisao/la: ↑09 dec 2024, 17:26Koja je fora voziti sa upaljenim maglenkama![]()
I još, nema ništa gore od pješaka koji stoji na pješačkom bez namjera da prođe, a gori su samo oni koji idu normalno po trotoaru i onda bez ikakvog znaka tijela odluče da pređu cestu, kao da je u pitanju krivulja na troataru, a ne cesta.
U petak komsija tako izleti pred mene.
Ne ide se na robiju tako lako. Osim ako nisi "pod gasom" u svakom smislu i da si pokupio pješaka baš na zebri.kraljttbvb je napisao/la: ↑09 dec 2024, 17:51U petak komsija tako izleti pred mene.
Nešto buljio u telefon i odjednom na cestu da je predje, nije ni pogledao ima li auto.
Zamalo da u zatvoru ne završim radi budale koji vjerovatno gleda rezultate na mobitelu...
Prije će chilly i Pensioner26 preć' u popove nego što ću ja u vjeru.Centre forward je napisao/la: ↑09 dec 2024, 15:11Kako si kren'o ti ćeš za dvije godine na Umru aBd.
Ma nemam više kud niže čovječe. Hodam gladan ko vukFinn je napisao/la: ↑09 dec 2024, 15:34Ako je tako, znači da si dostigao svoj prosječni dnevni unos kalorija za održavanje toga što imaš i ako hoćeš dolje, moraš smanjiti još za bar 300.
E sad jbg, ovako sa strane, djeluje da imaš taman kila koliko trebaš imati, vjerujem da ti ovdje niko ne bi savjetovao da se više spuštaš.
Pa ako gubiš 1500 kalorija dane kada si u teretani, onda te dane bukvalno možeš jesti ko konj. Ja kad sam brojao kalorije, gubio sam oko 1000 dnevno otprilike, ali sam unosio 3000, i bez problema sam sletio za dva mjeseca 10 kila
Vjera je u svakome od nas urođena, jedno je religija a drugo je prirodni osjećaj da postoji Kreator. Bez Boga i poštenog suda ne postoji ni moral, dobro i loše nit postoji svrha obitavanja ljudskih bića na ovoj planeti, mi to vidimo i danas zato se u narodu i kaže da će ukrast onaj što se Boga ne boji.Marsal je napisao/la: ↑09 dec 2024, 18:53Prije će chilly i Pensioner26 preć' u popove nego što ću ja u vjeru.Centre forward je napisao/la: ↑09 dec 2024, 15:11Kako si kren'o ti ćeš za dvije godine na Umru aBd.
Znam zato mi nije jasno šta se dešava pa već mjesec-mjesec i pol stojim na 96.JayCatwright je napisao/la: ↑09 dec 2024, 19:15Pa ako gubiš 1500 kalorija dane kada si u teretani, onda te dane bukvalno možeš jesti ko konj. Ja kad sam brojao kalorije, gubio sam oko 1000 dnevno otprilike, ali sam unosio 3000, i bez problema sam sletio za dva mjeseca 10 kila
ali brojanje kalorija je bog, ne mozes pogrijesiti ako hoces da smrsas
Ma nema na meni mišića, mlohav sam. Ne radim sa težinama. Da mi je samo još 5-6 kg pa da ozbiljnije počnem sa tegovima.
Ne znam sto cekas da smrsas, pa tek onda da krenes s tegovima?
Pa odmah se hvati tegova. Nemas sta cekati, kazu da miscna masa sagorjeva vise kalorija nego salo. Tako da ce ti pomoci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.