English Premier League

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Brokula
Kontakt:

Re: English Premier League

Post Postao/la Brokula » 09 dec 2024, 15:08

Jabroni je napisao/la:
09 dec 2024, 14:32
JayCatwright je napisao/la:
09 dec 2024, 14:20
Arsenal uzima sve utakmice do kraja sezone ako ih sudija ne zakine i ako im se bude regulisao ragbi nakon kornera
Potpisao bih ovo danas samo da jedna žena manje bude prebijena u Nemili
Koliko preglupe fore jbt
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Jabroni
Kontakt:

Post Postao/la Jabroni » 09 dec 2024, 15:20

blokiran si mi ne vidim šta pišeš

ako je o sudijama nešto, sve si upravu

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 09 dec 2024, 15:28

MilanMladenovic je napisao/la:
09 dec 2024, 14:36
ANamelessGhoul je napisao/la:
09 dec 2024, 14:23
e jes mi smijesno citati vi, mi i sl. za engleske klubove hahaha
Opet mi je mnogo smjesnije procitati stagod chily napise. Stvarno je u zabludi. I da jest Arsenal bolji od Chelsea (po mom misljenju jest, ali tabelarno nije) opet zar je cilj biti drugi ili napokon osvojiti nakon 20 godina.
Ljudino, Arsenal je prošle sezone izgubio titulu u dva boda, ne možeš protiv sudbine, da je Son pogodio svoj zicer kontra Citya ili Trosard svoj protiv Ville bili bi prvaci kao što bi i Liverpul imao jednu više da se Gerard nije okliznuo.

Odakle si izvukao zaključak da je nekom cilj biti drugi?

Ove sezone Arsenal nije na nivou prošle i to je evidentno, napad nije čak ni problem koliko odbrana jer rijetko gdje sačuva mrežu, na gostovanjima ove sezone puno muke i dosta izgubljenih bodova.

Treba napomenuti i povrede koje Arsenal prate od starta sezone što nije bio toliko slučaj u prethodne dvije, realno je da rijetko kad igra istih jedanaest a uz to se ove sezone povećao i broj utakmica u ligi prvaka pa se i na tom frontu mora zapet da bi se izbjegle dodatne dvije utakmice u šesnestini finala. Sigurno da je lakše završiti kao drugi u grupi nego u TOP 8 sad.

Naravno da ću spomenuti i očajne sudije kad to zarade, Arsenalu je u utakmica sa Brightonom, Cityem i Liverpulom sasvim sigurno oteto dosta, potencijalnih šest bodova.

Za kraj tu je Arteta i stručni štab, Edu je napustio klub svakako pa nije više bitan a nije da je i on bio savršen u svom poslu, ima tu dosta igrača koji nisu pokazali ništa kao i onih igrača koji su dobri za rotacije ali su skloni povredama. Arteta mi je ok s obzirom da ne vidim ko će to raditi bolji posao od njega a da je zainteresovan, mislim možemo o manama ali možemo i o tome da čovjek nije izgubio prošle sezone protiv velike šestorke dok je i ove na pola puta. Kad je to Arsenal vezao pobjede protiv Uniteda ? Ono, Arsenal je vezao četri pobjede protiv Uniteda što se nije desilo vjerovatno nikad ili dobio je Totenhem tri puta u nizu na gostovanju, sa Liverpulom koji nam je realno par sezona bio noćna mora sad igra egal utakmice u kojima nijanse presude? City je dobijao Arsenal lakše nego ikog a sad slave bod kod kuće uz igrača više, Chelsea je sedam utakmica u nizu bez pobjede protiv Artetinog Arsenala. Klubovi iz lige šalju pismo savezu gdje se žale na Arsenal što dovoljno govori koliko je nerelevantan Artetin Arsenal.

Naravno, tebi će i dalje biti smiješno što god da napišem zato me fino pustiš da živim u svojoj zabludi i staviš na blok, zar je toliko teško?

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 09 dec 2024, 15:32

Dakle, da sumiramo, bolji su od svih jačih ekipa, ali opet ne mogu do titule, a zaostaju za Liverpoolom i u ligi šampiona 5 bodova, uz dosta lakši raspored, ili su i tu sudije presudile ?
Jabroni je napisao/la:
09 dec 2024, 15:20
blokiran si mi ne vidim šta pišeš

ako je o sudijama nešto, sve si upravu
Isto, ali obzirom da mu vokabular pored termina xG i riječi sudija broji još otprilike 12 riječi, sudija je vjerovatno jedna od njih

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 09 dec 2024, 15:42

Zaključak je da Liverpul ove sezone još uvijek nije osvojio ništa a skauzeri se bahate po navici, isto bilo i prošle sezone gdje su najvećim dijelom iste upravo oni bili klub koji je držao prvo mjesto na tablici da bi na kraju po navici ostao bez titule.

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 09 dec 2024, 15:46

chily-rz je napisao/la:
09 dec 2024, 15:42
Zaključak je da Liverpul ove sezone još uvijek nije osvojio ništa a skauzeri se bahate po navici, isto bilo i prošle sezone gdje su najvećim dijelom iste upravo oni bili klub koji je držao prvo mjesto na tablici da bi na kraju po navici ostao bez titule.
Pa bar smo i te prosle sezone uzeli jedan trofej, za razliku od nekih! Po navici :kafa:
Srce, čast i ponos!

Jabroni
Kontakt:

Post Postao/la Jabroni » 09 dec 2024, 15:49

09 dec 2024, 15:32
Isto, ali obzirom da mu vokabular pored termina xG i riječi sudija broji još otprilike 12 riječi, sudija je vjerovatno jedna od njih
xG
sudija
zakinuti
liverpool
palestina
nisam glup

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 09 dec 2024, 15:54

chily-rz je napisao/la:
09 dec 2024, 15:28
MilanMladenovic je napisao/la:
09 dec 2024, 14:36
ANamelessGhoul je napisao/la:
09 dec 2024, 14:23
e jes mi smijesno citati vi, mi i sl. za engleske klubove hahaha
Opet mi je mnogo smjesnije procitati stagod chily napise. Stvarno je u zabludi. I da jest Arsenal bolji od Chelsea (po mom misljenju jest, ali tabelarno nije) opet zar je cilj biti drugi ili napokon osvojiti nakon 20 godina.
Ljudino, Arsenal je prošle sezone izgubio titulu u dva boda, ne možeš protiv sudbine, da je Son pogodio svoj zicer kontra Citya ili Trosard svoj protiv Ville bili bi prvaci kao što bi i Liverpul imao jednu više da se Gerard nije okliznuo.
Zaboravljaš da je Liverpool dijelilo u jednoj sezoni 11mm, a u drugoj sviranje penala za Everton protiv Cityja da osvoji još 2 titule. U sezoni u kojoj se Gerrard okliznuo smo bili dalje od titule nego u te dvije sezone.
Ali to je nebitno, titula nije osvojena i to je jedino važno. A to što forsiraš prethodnu sezonu kao relevantnu za nešto ne znači ništa.
To što je Arsenal dobio Chelsea prošle sezone 5:0 ne znači da su ove nešto drastično bolji. Pa Liverpool je u duplo lošijoj formi dobio United 7:0, da bi sledeće sezone kad se neko vrijeme borio za titulu odigrao 0:0 sa njima.
Ne možeš osporiti da je Chelsea napredovao, a Arsenal nazadovao u odnosu na prošlu sezonu.

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 09 dec 2024, 15:55

Kakva moć dedukcije kod našeg chillya, možeš misliti Liverpool ove sezone još ništa nije osvojio, baš me zanima koje su to ekipe osvojile već nešto ove sezone, izuzmemo li super kupove

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 09 dec 2024, 16:00

Jabroni je napisao/la:
09 dec 2024, 15:49
xG
sudija
zakinuti
liverpool
palestina
nisam glup
skauzeri
retard
jay
tviter
žuti
karton

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 09 dec 2024, 16:23

Kerovi laju, karavane prolaze i tako...
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 09 dec 2024, 16:32

09 dec 2024, 15:55
Kakva moć dedukcije kod našeg chillya, možeš misliti Liverpool ove sezone još ništa nije osvojio, baš me zanima koje su to ekipe osvojile već nešto ove sezone, izuzmemo li super kupove
To je samo tvoja nesposobnost da čitaš sa razumijevanjem ali tebi svaka čast, pripremio sam ti orden za mog najvećeg pratioca, pecaš se ko klen u rijeci Bosni nekad početkom dvadeset i prvog stoljeća, na mrve zineš.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 09 dec 2024, 16:39

Jabron gori od cure u pmsu, sad me blokira pa odblokira pa blokira opet. Djecija posla
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 09 dec 2024, 16:52

Umjesto da se prica kako Penalmer dobro suta sa bijele tacke vi se svadjate. :yawn:

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 09 dec 2024, 17:10

Elham, idemo dalje.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 09 dec 2024, 18:25

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 09 dec 2024, 19:18

Dakle, da sumiramo, bolji su od svih jačih ekipa, ali opet ne mogu do titule, a zaostaju za Liverpoolom i u ligi šampiona 5 bodova, uz dosta lakši raspored, ili su i tu sudije presudile ?
Dosta lakši raspored? Da srušimo i taj mit.

Prvo kolo Liverpul gostovao Milanu dok je Arsenal gostovao Atalanti, u ovom trenutku će ti vjerovatno i 80% Milanovih navijača uzeti Atalantu za teži posao.

Drugo kolo Liverpul kući sa Bolognom dok je Arsenal igrao na Emiratesu sa PSG, tu sam izvagaj ko je teži, po meni je neki egal u najmanju ruku. :mrgreen:

Treće kolo Liverpul u Leipzigu dok Arsenal kući sa Ukrajincima, hajde nek ovo bude za Liverpul s obzirom da je u gostima ali treba napomenuti da Leipzig još uvijek nema osvojen bod u takmičenju.

Četvrto kolo Liverpul kući sa Leverkusenom dok je Arsenal gostovao Interu, nema sumnje da je Arsenal imao teži posao.

Peto kolo Liverpul kući sa Realom koji je sve samo ne konstantan ove sezone dok Arsenal gostuje Sportingu koji je bez poraza uz tri pobjede u prve četiri utakmice.

Arsenalu tek slijedi lakši dio rasporeda a tebi jedan period obnove da sebe opet ubijediš da je Liverpul imao daleko teži raspored.

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 09 dec 2024, 19:23

chily-rz je napisao/la:
09 dec 2024, 19:18
Treće kolo Liverpul u Leipzigu dok Arsenal kući sa Ukrajincima, hajde nek ovo bude za Liverpul s obzirom da je u gostima ali treba napomenuti da Leipzig još uvijek nema osvojen bod u takmičenju.
haha, kakav si ti trol života mi :mrgreen:

ovoj braći pola igrača na ratištu, i nije ni za poređenja, Shaktar je uz Slovan vjerovatno igrački najgora ekipa lige, ne kontam kako ih niste natrpali, zafalilo kornera valjda :mrgreen:

Da, Leipzig je možda i najveći underachiever za sad, mada je to ekipa bez bilo kakvog mentaliteta, baš kao i PSG

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 09 dec 2024, 19:31

09 dec 2024, 19:23
chily-rz je napisao/la:

ovoj braći pola igrača na ratištu, i nije ni za poređenja, Shaktar je uz Slovan vjerovatno igrački najgora ekipa lige, ne kontam kako ih niste natrpali, zafalilo kornera valjda :mrgreen:

Da, Leipzig je možda i najveći underachiever za sad, mada je to ekipa bez bilo kakvog mentaliteta, baš kao i PSG
Budi realan, kakvi god da su uzeli su četiri boda i imaju neke nade da budu Bosna u ovom baražu. Arsenal je Pariza nalupao za pola sata i onda im dao loptu da se dodaju do kraja utakmice dok je sa Ukrima bila teška muka, igraju ko United s loptom al su za nijansu opasniji u tranziciji i bolje brane prekide :mrgreen:

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 09 dec 2024, 19:37

chily-rz je napisao/la:
09 dec 2024, 19:31
09 dec 2024, 19:23
chily-rz je napisao/la:

Budi realan, kakvi god da su uzeli su četiri boda i imaju neke nade da budu Bosna u ovom baražu. Arsenal je Pariza nalupao za pola sata i onda im dao loptu da se dodaju do kraja utakmice dok je sa Ukrima bila teška muka, igraju ko United s loptom al su za nijansu opasniji u tranziciji i bolje brane prekide :mrgreen:
ali i ovo poređenje Sportinga i Reala, iako je Sporting od odlaska Amorima uz meč protiv Arsenala izgubio i dvije u ligi, a prije toga imali maximalan učinak, kakvo spinovanje :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: LenyYoro15, tiketoke i 11 gostiju.