ronaldo99 je napisao/la: ↑08 dec 2024, 21:48
Kakav bolan juventus i titula, ja mislio ti ozbiljan forumas ne zajebavas se
To isto da kazes da je Milan konkurentan za titulu
Pogledaj roster Atalante pa ces vidjeti, dobra su ekipa bez da se sad zajebavam, a imaju lauf plus samopouzdanje , i kad ne igraju najbolje pobjedjuju kao sad recimo u petak protiv nas. Nije bila njihova ona igra, jes da je nas retard na klupi igrao na X al opet su uspjeli ugurati go
Regularan si lik, ali previše samouvjereno pišeš o stvarima o kojima jednostavno nisi u pravu.
Bilo vas je nekolicina koji ste pisali kako Juventus nakon prelaznog roka ima daleko najjaču ekipu, jaču od Intera i ostatka lige...prošla 4 mjeseca i sada je odjednom Atalanta najjača.
Jaki su, igraju godinama isti stil, Gasperini dovodi igrače koji odgovaraju sistemu i oni igraju iznad svojih mogućnosti. Ali napisati da su bolji od Intera je preambiciozno.
U kojoj ekipi lige osim Intera De Vrij, Bisseck, Zielinski i Frattesi ne bi bili u najjačih 11? U Interu nisu.
Pa i od Darmiana koji je ispao iz ekipe nema boljih desnih bekova. Jedina ekipa u kojoj Augusto ne bi sigurno startao je Milan.
Inter je nakon slabijeg ulaska u sezonu u seriji 9-2-0 računajući i CL. Dva X protiv Napolija i Juventusa gdje se realno bilo puno bliže pobjedi.
Pisao sam na našoj temi, moje viđenje je da je ostatak ekipe i jači nego prošle godine, ali nas ubija Lautarova loša forma i nedostatak trećeg napadača. Da je Lautaro na 80% iz prošle sezone, već bi bili na +5.
Napoli s ovom igrom nema nikakve šanse jer ne stvaraju dovoljno situacija za gol. Ne može se stalno dobijati 1-0 jer će nekada ko večeras otići na drugu stranu. Inter u ovom nizu nije dobio Napoli i Juventus ne radi igre, nego radi loše realizacije.
Atalanta igra svoje, ljetos sam pisao da mogu u trku za naslov ako dobro uđu u sezonu, vidjeti ćemo dokle mogu gurati.
Inter igra u Rimu sljedeće kolo, nakon toga ide 6 lakših utakmica do derbija s Milanom. Ako riješimo Lazio i ne kiksamo protiv manjih, a ostali su blizu i početkom februara, onda možemo pričati o trci za titulu. Sada je još rano. Isto ko što je prošle godine bilo rano s Juventusom koji je sve jedva pobjeđivao.