Izgleda da mu ova prica treba za BG,tamo u Srbiji ga jos vise mrze,ukoliko se dobro popisa po SA mozda bude primljen kao i neki drugi,putuj Bozo

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Izgleda da mu ova prica treba za BG,tamo u Srbiji ga jos vise mrze,ukoliko se dobro popisa po SA mozda bude primljen kao i neki drugi,putuj Bozo
Kul likovi i jako zanimljivi. Ali koliko ovaj Vlaseničanin može pojesti braćo dragaArvid je napisao/la: ↑08 dec 2024, 17:49Top im je čitav ovaj serijal.VensanKasel je napisao/la: ↑08 dec 2024, 17:34
Nisam , taman da kasnije pogledam .
Ovaj sam zadnji gledao![]()
Kaze na dijeti, jede sve zivo al nece somunaarmando je napisao/la: ↑08 dec 2024, 19:31Kul likovi i jako zanimljivi. Ali koliko ovaj Vlaseničanin može pojesti braćo dragaArvid je napisao/la: ↑08 dec 2024, 17:49Top im je čitav ovaj serijal.VensanKasel je napisao/la: ↑08 dec 2024, 17:34
Nisam , taman da kasnije pogledam .
Ovaj sam zadnji gledao![]()
![]()
Sremac postane smiješan. Dobro, sad je na dijeti![]()
Brat ima vise ajeta istetoviranih na tijelu neg sto ja znam sura
Možeš li preko Vahe doći do kakvih informacije, ipak je Dodik u pitanju
Al kod beska kombinacija bubrezi i brizle
Masni čvarci i rakija na prazan stomak, dva knjaza miloša na iskap da je složio ne bi morao pod nož džabe
Ništaaa bez Knjaaaaza
Vaske ga yebe , ne vadiarmando je napisao/la: ↑08 dec 2024, 20:20Ništaaa bez Knjaaaaza![]()
Ja onih reklama od prije, ili kad ti stavi staklenu flašu od knjaza ako piješ gemišt, ona slika i crteža, dva pisma i šta sve ne. Sjediš i gledaš i diviš joj se![]()
Ne znam, da nije opet kakva varka, kao onda kad su ga provalili da su pacijenti dobivali industrijski kisik, pa on sutradan da se ne mora braniti od novinara zaglavi u covid bolnici. Još se sastalo i sa onom ukradenom ikonom![]()
Draško yebe i ne vadi, možda nešto opet ima....
Pa Debeli Sremac je tako na sličnoj dijeti smršao 60-ak kilograma .
Možda tada nije konzumirao alkohol i usput trenirao ( šta god da je).VensanKasel je napisao/la: ↑08 dec 2024, 21:04Pa Debeli Sremac je tako na sličnoj dijeti smršao 60-ak kilograma .