Al kod beska kombinacija bubrezi i brizle

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Al kod beska kombinacija bubrezi i brizle
Masni čvarci i rakija na prazan stomak, dva knjaza miloša na iskap da je složio ne bi morao pod nož džabe
Ništaaa bez Knjaaaaza
Vaske ga yebe , ne vadiarmando je napisao/la: ↑08 dec 2024, 20:20Ništaaa bez Knjaaaaza![]()
Ja onih reklama od prije, ili kad ti stavi staklenu flašu od knjaza ako piješ gemišt, ona slika i crteža, dva pisma i šta sve ne. Sjediš i gledaš i diviš joj se![]()
Ne znam, da nije opet kakva varka, kao onda kad su ga provalili da su pacijenti dobivali industrijski kisik, pa on sutradan da se ne mora braniti od novinara zaglavi u covid bolnici. Još se sastalo i sa onom ukradenom ikonom![]()
Draško yebe i ne vadi, možda nešto opet ima....
Pa Debeli Sremac je tako na sličnoj dijeti smršao 60-ak kilograma .
Možda tada nije konzumirao alkohol i usput trenirao ( šta god da je).VensanKasel je napisao/la: ↑08 dec 2024, 21:04Pa Debeli Sremac je tako na sličnoj dijeti smršao 60-ak kilograma .
Frajer tamani teletinu, suho meso i to je dijeta jel? Pa da je tako ljudi bi umjesto vocnih salata, tuni i ostalih gov.ana pali po mesu i “mrsavili”VensanKasel je napisao/la: ↑08 dec 2024, 21:04Pa Debeli Sremac je tako na sličnoj dijeti smršao 60-ak kilograma .
Ja sam prije 9 godina isto tako uradio , jeo sve samo sam hljeb izbacio i smanjio slatko maksimalno , sa 103 kile na 93 . Šta je tu čudno ?leo1946 je napisao/la: ↑08 dec 2024, 21:24Frajer tamani teletinu, suho meso i to je dijeta jel? Pa da je tako ljudi bi umjesto vocnih salata, tuni i ostalih gov.ana pali po mesu i “mrsavili”VensanKasel je napisao/la: ↑08 dec 2024, 21:04Pa Debeli Sremac je tako na sličnoj dijeti smršao 60-ak kilograma .
hipertireoza
Ne jedes dovoljno, to je razlog.
Za muskarca je najgore kad je mrsav. Uvijek je bolje imat nekoliko kg viska nego manjka.feniksptica je napisao/la: ↑08 dec 2024, 23:12U mene rodjak kaze jaka mu neka kiselina ne moze se udebljat....
Kakva je to kiselina...mravlja
Nabijem ga, pojede duplo visse od mene a mrsaviji 25 kila
Isti sam i to bi trebao biti razlog. Koliko god sebe uvjeravam da jedem ko konj, istina je bas ovo..jedes mozda dvaput..nezdravo vjerovatno.19vendetta87 je napisao/la: ↑08 dec 2024, 23:29Ne jedes dovoljno, to je razlog.
Isti sam takav bio, jeo sam puno, ali samo 2 obroka dnevno, i jos nesto gricnuo tokom dana.
Tek kad sam poceo brojati kalorije, skontao sam da jedva zadovoljim bazalni metabolizam, a kamoli da budem u kalorijskom suficitu
Kralju trebao bi se upoznati sa pojmovima kalorijski suficit i deficit. Takodjer znas ti sta je dijeta za onolikog covjeka jbt
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, BaiMai, feniksptica, JackW, StevieG8 i 8 gostiju.