Kad zagorim, moze i ona proci
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Srce za Magoduuu....
-
- Kontakt:
Pogledajte vi koja je ovo kriminalna hobotnica i koliko se prašine diglo... zamislite sta se sve tu radi.
I onda neko dodje kuka na rezultate, psuje svojim igracima i hoce neke titule itd itd.
Pa ovdje bi se Dinamo napatio za titulu
I onda neko dodje kuka na rezultate, psuje svojim igracima i hoce neke titule itd itd.
-
- Kontakt:
Ma ogr9mne su pare u pitanju,nije njima u cilju neko posten da vodi,ovako ih Vico sve podmiri bez da mrdnu a njih boli uvo sto ce Sarajevo osakatiti svaku tekmu,zato je sport u kantonu mrtav.ajdohordas je napisao/la: ↑08 dec 2024, 18:18Pogledajte vi koja je ovo kriminalna hobotnica i koliko se prašine diglo... zamislite sta se sve tu radi.
Kojoviću yebem ti žive i mrtve i tebi i četničkoj stranci ovo treba ganjati i zlostavljati po gradu,a ovoj prostitutki yebem djecu i rođenu i nerođenu
Ovako kad napise neki srbin iz rs da cestita Sarajevu ili zelji ja cu se baciti sa Bosmala. Nikad srbin ovo nece napisati al zato glupi balija hocemosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 dec 2024, 18:00Ovako izgledaju balije,nema veze sto ti unistavaju klubove to nije ni bitno,nema veze ni sto Telgetija koji kad je bio u tom klubu pljuje Sarajevo,klubove bravo Almireee sotono
-
- Kontakt:
KUJICE I PUSIKURCI DODIKOVOG SESTRICA VICE ZELJKOVICA - DARJA SOFTIC KADENIC, ALMIR BADNJEVIC, PEDJA KOJOVIC I DRAGAN MIOKOVIC
DA OSTANE UPAMCENO ZA SVA VREMENA
DA OSTANE UPAMCENO ZA SVA VREMENA
Majka ove Darje je bila prevoditeljica u tzv. VRS tokom rata... Danas kćerka ministrica pravde u KS. Dovoljno rečeno o Bošnjacima kao narodu i o njihovoj stranci.
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
-
- Kontakt:
Kakve smo mi picke to je nevjerovatno. Rade nam pusikurci o glavi a niko od nas ni šamar nije nikome opalio. A prijetnje ovoj Magodinoj strani redovno dolaze i to ozbiljne.
Znate li odakle?
Iz Istocnog Sarajeva od kriminalaca. Nasim ljudima koji odlučuju o fudbalu u Kantonu. Ljudi poceli pistolje nosati zbog prijetnji a Colpe i Darije nemaju taj problem.
Znate li odakle?
Iz Istocnog Sarajeva od kriminalaca. Nasim ljudima koji odlučuju o fudbalu u Kantonu. Ljudi poceli pistolje nosati zbog prijetnji a Colpe i Darije nemaju taj problem.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Da se ponovim još jednom.
Umjesto da se ponosimo nacijom, mi biramo one koji sa ponosom govore da ne pripadaju nama ,da nas vode.
BosnaE
Bošnjaci (ovi na Vlasti) u miru su lopovi, hoštapleri, prodali bi babu rođenog, glupani, naivni, minderaši, povodljvi i jos 101 epitet onog nece najgoreg sto covjek ne moze ni da zamisli.
Imaju memoriju ko ribica i sve brzo zaboravljaju ili sto bi rekli halale.
Jedino gdje su dobri nazost jer kad im rat pokuca na vrata i onda izvade m.uda koja tad imaju kao malo koji narod u svijetu
A ni taj rat ne vide koliko su naivni dok im kako sam gore vec napisao ne pokuca na vrata a tad kasno bude.
Imaju memoriju ko ribica i sve brzo zaboravljaju ili sto bi rekli halale.
Jedino gdje su dobri nazost jer kad im rat pokuca na vrata i onda izvade m.uda koja tad imaju kao malo koji narod u svijetu
A ni taj rat ne vide koliko su naivni dok im kako sam gore vec napisao ne pokuca na vrata a tad kasno bude.
- Shategabri
- Kontakt:
Jel ko upratio da li se iko oglasio sa one strane Miljace o ovoj temi? Posto se kaze da je zvat presjednik jednog od 2 kluba da se odustane od toga? Je li mi to samo idemo u borbu? Znamo da je Vico im prosle god osigurao opstanak? Ima li neko inf.je li sami idemo u borbu? Na njihovom forumu nema ni slova o ovome...
-
- Kontakt:
Davno je rahmetli Alija rekao ne mijenjajte stranku nego ljude u stranci,al dzaba bosnji pricat.newton_heath_lyr je napisao/la: ↑08 dec 2024, 19:12
Da se ponovim još jednom.
Umjesto da se ponosimo nacijom, mi biramo one koji sa ponosom govore da ne pripadaju nama ,da nas vode.
Nasa stranka je izdajničkaaa partijaa, lagacee vas ovog vikendaa Darjaa k.... Ima da vozi ova stvar na sjeveru.
Kad ti vidis ko nama vodi drzavu, i ko su dobri Bosnjaci - ko je pozicija, a ko opozicija
Dobro mi uopste imamo drzavu tacno Bozija milost

Dobro mi uopste imamo drzavu tacno Bozija milost
U INAT SVIMA
-
- Kontakt:
Colpa nasilnik i propali ugostitelj nista cudno od njega,cijeli zivot je tako funkcionisaoUvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑08 dec 2024, 19:09Kakve smo mi picke to je nevjerovatno. Rade nam pusikurci o glavi a niko od nas ni šamar nije nikome opalio. A prijetnje ovoj Magodinoj strani redovno dolaze i to ozbiljne.
Znate li odakle?
O jebbem mu majku onumosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 dec 2024, 18:00Ovako izgledaju balije,nema veze sto ti unistavaju klubove to nije ni bitno,nema veze ni sto Telgetija koji kad je bio u tom klubu pljuje Sarajevo,klubove bravo Almireee sotono
-
- Kontakt:
Meni nikad nije jasno bilo 20 i kusur godina nikakvi protesti, ovdje da nas pocnu ubijati po stanovima narod nebi na ulicu izasao.
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, bosnas_, Galantni, Google Adsense [Bot], Lecler, mercurial, mosarajvosa83, napoleon72, plisek i 44 gosta.