FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
88
38%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
33
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 232

Anex
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Anex » 08 dec 2024, 15:55

Pirkehzsa je napisao/la:
08 dec 2024, 15:52
slika

Sad se i ovaj javlja u odbranu hahahaha, bolje da se zovu Vicina Stranka, mayku im izdajnicku yebem u pichku, ovu stranku ugasiti aBd na iducim izborima, stranka postoji samo gdje su Bošnjaci vecina, nesta ih nema u Grudama, Prijedoru, Foci, Posusju...

Ovi su najveci neprijatelji ove drzave
Šta hoće on yebem ga u oči frljave on ni svoje prste ne razlikuje mater mu neokupanu yebem

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 08 dec 2024, 15:57

luckystrike je napisao/la:
08 dec 2024, 15:46
mnon46 je napisao/la:
08 dec 2024, 15:27
08 dec 2024, 15:23
Ne bi kaže ona, znam je ja s faxa :rol:

O sebi se zabavila akoBogda!

Kao i svaki izdajnik! :bih:
Umrla i ona i lik koji je to napisao.
Ovo je već ružno s tvoje strane. Momak koji je napisao nešto u njenu odbranu nije nužno dušman Kluba. Poenta mog posta jeste da se ljudi mjenjaju, skoro pa na sedmičnoj osnovi.

Ja nisam do prethodnog posta ništa rekao za dotičnu poštujući da želi biti u potpunosti pravno ispravna i ne ugroziti svoj integritet. Međutim, ako je istina da sjedila s dotičnim, to je ništa drugo do čin izdaje.
Svi oni pokušavaju da sruše nešto što volim zarad svojih interesa. Svi uzimaju koverte ispod stola da zatvore oči na poneko zlo. Niko od njih ne gleda opće dobro već samo svoju guzicu neovisno o cijeni. Iskorištavaju položaje. Je li ja trebam prije tridesete godine da pijem tablete za smirenje jer neki uhljup iz Laktaša napravi javni nastup gdje kaže prije sezone Borac će biti prvak? Dao Bog da sutra umru Vico, Dodik, Musa, Gedžić, Gigović, Nanić, Kazlagić, Čolpa, Pilav, ova dva uhljupa i svi koji su i makar na jedno oko zažmirili u nekoj situaciji. U najgorim mukama.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 08 dec 2024, 15:58

Dovesti Rahmana na zimu da u prvom kolu išamara ovu skupinu amatera zvani FK bojac i fudbalski i ovako
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 08 dec 2024, 16:02

NajvecaRadosti je napisao/la:
08 dec 2024, 15:58
Dovesti Rahmana na zimu da u prvom kolu išamara ovu skupinu amatera zvani FK bojac i fudbalski i ovako
A sto to mi nemamo od 30 igraca nikog iole agresivnijeg i bezobraznog?
Moze li se malo selektirati ekipa na pauzi? Jel samo cvjecke dovodimo? Rogic nije zagalamio za polusezonu, kapiten maloljetan samo smije sudiji dobaciti i dobiti zuti, trojica u prvoj ni jezik ne znaju, ostali dosli ovdje na posudbu ili im je svakako FKS prolazna faza kao sto su pavicic, lulic, bubanja itd.
Daj nekog ko ce kvrzica za vrat uhvatiti kad zagusti.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 dec 2024, 16:09

Umro ko glasa za Nasu Stranku.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 08 dec 2024, 16:36

Ajmo vi malo "potkovaniji" zasto je ovoliki problem Vici i ostalim,da u Sarajevskom kantonu skinu ove njegovve,jel to znaci da se zavrsaje ovo manipulisanje,jer nece imati podrsku
Samo Sarajevo

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 08 dec 2024, 16:44

mnon46 je napisao/la:
08 dec 2024, 15:57
08 dec 2024, 15:46
mnon46 je napisao/la:
08 dec 2024, 15:27

Umrla i ona i lik koji je to napisao.
Ovo je već ružno s tvoje strane. Momak koji je napisao nešto u njenu odbranu nije nužno dušman Kluba. Poenta mog posta jeste da se ljudi mjenjaju, skoro pa na sedmičnoj osnovi.

Ja nisam do prethodnog posta ništa rekao za dotičnu poštujući da želi biti u potpunosti pravno ispravna i ne ugroziti svoj integritet. Međutim, ako je istina da sjedila s dotičnim, to je ništa drugo do čin izdaje.
Svi oni pokušavaju da sruše nešto što volim zarad svojih interesa. Svi uzimaju koverte ispod stola da zatvore oči na poneko zlo. Niko od njih ne gleda opće dobro već samo svoju guzicu neovisno o cijeni. Iskorištavaju položaje. Je li ja trebam prije tridesete godine da pijem tablete za smirenje jer neki uhljup iz Laktaša napravi javni nastup gdje kaže prije sezone Borac će biti prvak? Dao Bog da sutra umru Vico, Dodik, Musa, Gedžić, Gigović, Nanić, Kazlagić, Čolpa, Pilav, ova dva uhljupa i svi koji su i makar na jedno oko zažmirili u nekoj situaciji. U najgorim mukama.
Na istom smo brate. I ja molim Boga da zulumčare i zalime kazni na oba svijeta. Nama je sad potrebna sloga u svakom smislu, da zbijemo redove i da akoBogda izguramo svoje.
kanarinac je napisao/la:
08 dec 2024, 16:36
Ajmo vi malo "potkovaniji" zasto je ovoliki problem Vici i ostalim,da u Sarajevskom kantonu skinu ove njegovve,jel to znaci da se zavrsaje ovo manipulisanje,jer nece imati podrsku
Nisam potkovan ali ako dozvoliš, mislim da se suštinski neće ništa promjeniti u NFS BIH promjenama samo u FS KS, ali imaš čovjeka za stolom i iznutra, pa zločinci ne bi mogli baš kao i do sada provoditi tiraniju, već bi morali mjenjati modus operandi.
šta šta je, je*em ti

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 08 dec 2024, 16:49

kanarinac je napisao/la:
08 dec 2024, 16:36
Sad je Izvrsni odbor Nogometnog Saveza "zatvorwna kutija". Svu su namireni, kupljeni na ovaj ili onaj način. Promjenom ljudi u jednom kantonu makar i djelomično neko ce ostati "kratak" a obecano mu je a ulaze novi koji nisu namireni. A onda tu se javlja realan problem ako ti novi jednostavno budu htjeli da stvari ne funkcionisu kao do sada.

Dovoljan
Kontakt:

Post Postao/la Dovoljan » 08 dec 2024, 16:59

Pozdrav, na narednim izborima farz je da se skine svaki plakat naše stranke na koji naiđete braćo. S
Odin, I await thee
Your true son am I

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 08 dec 2024, 16:59

Evo i Kojović ga napada. Ima li iko iz tih stranaka ds stane iza Magode i suprotstavi se ovoj hobotnici ili se čeka da mi nekom prikažemo tamnu stranu ovog grada.
🇵🇸

Confiance
Kontakt:

Post Postao/la Confiance » 08 dec 2024, 17:07

na stranu sve ovo, ali ako sam dobro upratio ovaj Badnjevic je cudo od covjeka, ima svoj naucni institut, profesor je na fakultetima, strucnjak za respiratore, evo i u fudbalu je strucnjak i vazan je faktor ... jel moguce ovo ili sam ga ja sa nekim drugim zamjenio

Galantni
Kontakt:

Post Postao/la Galantni » 08 dec 2024, 17:11

Confiance je napisao/la:
08 dec 2024, 17:07
na stranu sve ovo, ali ako sam dobro upratio ovaj Badnjevic je cudo od covjeka, ima svoj naucni institut, profesor je na fakultetima, strucnjak za respiratore, evo i u fudbalu je strucnjak i vazan je faktor ... jel moguce ovo ili sam ga ja sa nekim drugim zamjenio
Magoda je lopina prava

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 08 dec 2024, 17:12

Torino je napisao/la:
08 dec 2024, 16:59
Evo i Kojović ga napada. Ima li iko iz tih stranaka ds stane iza Magode i suprotstavi se ovoj hobotnici ili se čeka da mi nekom prikažemo tamnu stranu ovog grada.
Magodin sef bandoglav njiva veze nema sta se dogadja u drzavi, kamoli u fudbalu. E moj nijaze rahmet ti dusi, kakvi su diletanti sada u tvojoj stranci

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 dec 2024, 17:12

Torino je napisao/la:
08 dec 2024, 16:59
Zar oni nisu koalicija ??

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 dec 2024, 17:17

Raspada se cipi-ripi koalicija zbog fudbala .

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 08 dec 2024, 17:19

Cuj ovog alkoholicara
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 08 dec 2024, 17:19

Pirkehzsa je napisao/la:
08 dec 2024, 15:01
mosarajvosa83 je napisao/la:
08 dec 2024, 14:53
Evo stranka podrzala vrlu ministricu. Volio bi da vidim i taj film da neko nas se sastaje i potkupi ove izRS,grada BL kao sto Vico radi i to u nasem gradu,to nije moguce ni u snu al kod nas je moguce i to u nasem gradu,ovo je gore od Sirije posto neko vec poredi.
Stranka **** odredjuje nasu sudbinu... Nikad taj film neces gledati brate, oni se ne prodaju na svoju stetu nikad, ali je prodaja kod nas svakodnevnica, ovdje kad neko postupi kako treba to je onda šok za javnost.

Najgore od svega sto te yebe u zdrav mozak u tvom gradu, pa haloooo???
Sve mi je jasno ali da dodje i ovdje sa ovom kvazi ministricom pregovara i nas direktno time steti to jos nisam vidio. Dobro ikako klubovi,sport u ovom gradu postoje,nikakvog patriotizma,ljubavi,osjecajnosti da se pomogne,unraprijedi. Mora kaze sve po zakonu i proceduri al samo kad je nas kanton u pitanju,ovo je gore od rata i zatvora.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 08 dec 2024, 17:21

kanarinac je napisao/la:
08 dec 2024, 15:43
Javio se i doticni Miokovic u komentare,braneci Vicu i ove ostale,daj nam izbore sutra,vi Sarajlije ste dozvolili da vam u Sarajevu vodi politiku covjek koji ne tokom rata bio van drzave,dok ste vi ginuli,i onda vam Vucic posalje svoje ljude i vi glasate za njjh,glupljeg naroda od nas balija nema
Sta kaze Miokovic,oko mu ispalo ako Bog da?

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 08 dec 2024, 17:24

Pirkehzsa je napisao/la:
08 dec 2024, 15:52
slika

Sad se i ovaj javlja u odbranu hahahaha, bolje da se zovu Vicina Stranka, mayku im izdajnicku yebem u pichku, ovu stranku ugasiti aBd na iducim izborima, stranka postoji samo gdje su Bošnjaci vecina, nesta ih nema u Grudama, Prijedoru, Foci, Posusju...

Ovi su najveci neprijatelji ove drzave
Nek mi neko nadje stranku iz RS koja je nekad isla i koja ce ovako ici kontra svojih? Zamisli njih ovako javno da pisu protiv svojih :rol: Treba ovo smece rasformirat

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: miguelramos i 17 gostiju.