FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Forto nije Bosnjak a nije ni Darija ali to im ne smeta da uzimaju bosnjacke pozicije i da vide antibosnjacku politiku. Marš u Banjaluku pa budite šta jeste i povedite ovo ggovno Badnjevica sa sobom i onu kurravu Cudic i Kojevica.
- Shategabri
- Kontakt:
Dobro je ovo, skidaju se maske, mislim nije iznenađenje za ovu darju, pa ni za ovog almira, ali sad su otvoreno pokazali ko su i šta su.
Preveliki je klub FKS da bi mu ovakvi krojili sudbinu
Preveliki je klub FKS da bi mu ovakvi krojili sudbinu

Koševo Zapad
Neprijatelj je države!
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- luckystrike
- Kontakt:
Ne bi kaže ona, znam je ja s faxa 
O sebi se zabavila akoBogda!
Kao i svaki izdajnik!

Kao i svaki izdajnik!

šta šta je, je*em ti
Umrla i ona i lik koji je to napisao.luckystrike je napisao/la: ↑08 dec 2024, 15:23Ne bi kaže ona, znam je ja s faxa
Kao i svaki izdajnik!![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- relativizam
- Kontakt:
Može li se prekinuti bilo kakav dogovor sa arenom pa pod cijenu i da nema prijenosa, koliko novaca dobiju klubovi za ove prijenose
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Darja, Almire i vama slicni, yebem vam mrtve. O sebi se zabavili, kerovi prodani.

Ovu utakmicu aBd napraviti takav docek i atmosferu, znaci potruditi se maksimalno, zvati sve moguce ljude, od članova porodice, komsija, prijatelja, kolega sa posla, i napraviti im takvu atmosferu da mole Boga da se utakmica zavrsi aBd
Da se istraumiraju vicine kujice aBd, kampanju za ovu utakmicu vec sad poceti i vec sad ljude zvati
A na utakmicu poslati Darji i Almiru pozivnicu maksuz da nam dodju aBd, pa da se druzimo svi zajedno
Ovdje vise nije bitan ni rezultat ni igra ni fudbal
- Shategabri
- Kontakt:
Mogu njih dvoje, ali na jug.Pirkehzsa je napisao/la: ↑08 dec 2024, 15:36
Ovu utakmicu aBd napraviti takav docek i atmosferu, znaci potruditi se maksimalno, zvati sve moguce ljude, od članova porodice, komsija, prijatelja, kolega sa posla, i napraviti im takvu atmosferu da mole Boga da se utakmica zavrsi aBd
Da se istraumiraju vicine kujice aBd, kampanju za ovu utakmicu vec sad poceti i vec sad ljude zvati
A na utakmicu poslati Darji i Almiru pozivnicu maksuz da nam dodju aBd, pa da se druzimo svi zajedno
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Najgore sto je to sve vec davno dogovoreno i znalo se da nece biti nista od navedenog i da su samo kupovali vrijeme. Zasto se odmah nije oglasila ova kujica kad su izglasali klubovi ono sto su izglasali? -Naravno jer ce sada reci da se ne moze zadnju sedmicu nista uraditi. Lijepo je sve izaslo na vidjelo ko je za bolje sutra a ko je korumpirani balija ili nebalija ili ti ga dušmani bošnjaka i bosansko hercegovačkog fudbala. Zna se da sve krece iz Sarajeva, i vico se vodi time ako ima većinu u Sarajevu da lako moze vladat bosanskohercegovačkim fudbalom i da mu niko ne moze nista realno. Nisam upucen kad su ovi izbori u kantonu, nekad sljedece sesmice, i mišljenja sam da se davno trebalo izaci na ulice i javno im je... Mater, mozda i nije kasno ali ako se nije probalo onda smo najveći gubitnici. Bice tesko jer su se zeljovci ušutili kao da su znali da je sve vec dogovoreno i da su mozda oni dio tog dogovora, ako jesu onda su jadovi teski. Ne znam moze li se bojkotovati ili nesto da se ne izaberu sad ovi colpini i da ako se bojkotujr da mi tu dobijemo na vremenu da se neko cudo desi.
Bože, olakšaj, a ne otežaj, Bože, završi s dobrim! Amin!
Bože, olakšaj, a ne otežaj, Bože, završi s dobrim! Amin!
Naravno, tu im je i mjesto sa svojimaShategabri je napisao/la: ↑08 dec 2024, 15:37Mogu njih dvoje, ali na jug.Pirkehzsa je napisao/la: ↑08 dec 2024, 15:36
Javio se i doticni Miokovic u komentare,braneci Vicu i ove ostale,daj nam izbore sutra,vi Sarajlije ste dozvolili da vam u Sarajevu vodi politiku covjek koji ne tokom rata bio van drzave,dok ste vi ginuli,i onda vam Vucic posalje svoje ljude i vi glasate za njjh,glupljeg naroda od nas balija nema
Samo Sarajevo
- luckystrike
- Kontakt:
Ovo je već ružno s tvoje strane. Momak koji je napisao nešto u njenu odbranu nije nužno dušman Kluba. Poenta mog posta jeste da se ljudi mjenjaju, skoro pa na sedmičnoj osnovi.mnon46 je napisao/la: ↑08 dec 2024, 15:27Umrla i ona i lik koji je to napisao.luckystrike je napisao/la: ↑08 dec 2024, 15:23Ne bi kaže ona, znam je ja s faxa
Kao i svaki izdajnik!![]()
Ja nisam do prethodnog posta ništa rekao za dotičnu poštujući da želi biti u potpunosti pravno ispravna i ne ugroziti svoj integritet. Međutim, ako je istina da sjedila s dotičnim, to je ništa drugo do čin izdaje.
šta šta je, je*em ti
-
- Kontakt:
Za drugo mjesto se abd boriti potuci se sa borcem, u najgorem slucaju smo treci abd !
Svinjski je preozbiljan ....
Svinjski je preozbiljan ....
04.10.2009 !
Protiv vicinih četnika treba samo tući i trojici prekinuti karijeru yebo rezultat,uvesti u igru samo najsnažnije i lupaj,joj da imamo trojicu kao što je Rahman da polome ove jadnike
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, mnon46, mosarajvosa83, senad82, Tarapi i 38 gostiju.