Ko dijete se gledalo par epizoda prvih kasnije naravno nisam ali jasno je odmah bilodenimb je napisao/la: ↑07 dec 2024, 22:08Tragicno je sto si ti gledao to smece od serije!numanumaye22 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 20:31Kad skontas Viza za buducnost serija sve zivo predvidjela o nama.BIHpatriota je napisao/la: ↑07 dec 2024, 14:33Dočekašmo Kurtija kao kralja. Izgleda novo bratstvo na pomolu.
Poslali smo proruku Banjaluci.
Troje porodica u jednom stanu, hrvat diskriminiran, srbin se capao za stan, bosnjo kokuz i poglup. Zela od konobara do ministra. Delozacija porodica, kriminal, losa ekonomska situacija u drzavi, sandzaklije u Sarajevu, hercegovci se obogatili i stekli lovu u ratu, drustvo koje postuje kabadahije a one koji hoce fino ismijava i slicno.
Bukvalno sve zivo ljudi pogodili, u srz nakon rata, kako se to drustvo razvijalo i zaostavatina, ali je tragicno sto je to izaslo 2002 godine a i dalje je sve isto skoro 25 godina kasnije.![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- numanumaye22
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
-
- Kontakt:
Svaka ti cast ako si samo u prvih par epizoda uspio odmah vidjeti Zelu, te njegov put od konobara do ministranumanumaye22 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 23:18
Ko dijete se gledalo par epizoda prvih kasnije naravno nisam ali jasno je odmah bilo

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
19vendetta87 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 23:41Svaka ti cast ako si samo u prvih par epizoda uspio odmah vidjeti Zelu, te njegov put od konobara do ministranumanumaye22 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 23:18
Ko dijete se gledalo par epizoda prvih kasnije naravno nisam ali jasno je odmah bilo![]()

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- feniksptica
- Kontakt:
Imo je vziju, znao je sta ce se desit bez gledanja
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- kraljttbvb
- Kontakt:
19vendetta87 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 23:41Svaka ti cast ako si samo u prvih par epizoda uspio odmah vidjeti Zelu, te njegov put od konobara do ministranumanumaye22 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 23:18
Ko dijete se gledalo par epizoda prvih kasnije naravno nisam ali jasno je odmah bilo![]()

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
smeč19vendetta87 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 23:41Svaka ti cast ako si samo u prvih par epizoda uspio odmah vidjeti Zelu, te njegov put od konobara do ministranumanumaye22 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 23:18

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Definitivno osoba sa najvise provala na forumu.L-Train je napisao/la: ↑08 dec 2024, 00:0019vendetta87 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 23:41Svaka ti cast ako si samo u prvih par epizoda uspio odmah vidjeti Zelu, te njegov put od konobara do ministranumanumaye22 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 23:18
![]()

- Marsal
- Kontakt:
Nisam nikad shvatio toliki hejt prema Enisu Bešlagiću, meni je lik baš kul i upravu je makar za 97% stvari koje je rekao.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- VensanKasel
- Kontakt:
Kakav šlager od lika , sam sebe upetlja u laži19vendetta87 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 23:41Svaka ti cast ako si samo u prvih par epizoda uspio odmah vidjeti Zelu, te njegov put od konobara do ministranumanumaye22 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 23:18

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
On je ipak u državi gdje teče med i mlijeko, pare kapaju iz fuga u klozetu, nema SDA, Konakovića, Dodika a pravi je prikaz Štokholmskog sindroma, samo o tome priča "iako je iljadama kilometara daleko".
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Ma top lik. Koliko vidim po komentarima, hejtaju ga jer radi u Hrvatskoj. Dodje poneki delegat pa kaze da se Enis uvlaci svima. Nigdje veze. Jedan od boljih nasih glumaca.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- tuzlak1987
- Kontakt:
Lik kako ga je sukno Putinovoj kujici bivsem Jugoslavenu danas ponosnom Srbinu, Draganu Covicu, nije imao hljeba da jede 10 godina. Zato je i otisao iz zemlje.
Onda su se uvrijedili i ovi KOS-ovi agenti iz SDA i nije covjek imao posla.
Onda su se uvrijedili i ovi KOS-ovi agenti iz SDA i nije covjek imao posla.
- relativizam
- Kontakt:
Može li mi neko jednostavno objasniti ovo u Siriji,ko je tu loš dobar zao
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako ko koju ideologiju zagovara, dobar mu je ovaj ili onaj. Ali je najvjerovatnije da su svi losi i zli.relativizam je napisao/la: ↑08 dec 2024, 11:31Može li mi neko jednostavno objasniti ovo u Siriji,ko je tu loš dobar zao
- kraljttbvb
- Kontakt:
Meni se čini da se, kao i u većini trenutnih ratova, preko fukare gadjaju Rusi i Ameri.relativizam je napisao/la: ↑08 dec 2024, 11:31Može li mi neko jednostavno objasniti ovo u Siriji,ko je tu loš dobar zao
Asada odavno podrzavaju Rusi, a ovi pobunjenici vjerovatno dobijaju lovu od Amera.
Ovi se nadmudruju, a običan narod gine

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Jer igra na kartu bosanskog glupana po hrvatskim serijama

Btw. Jel ovo Rusija pustila Asada niz vodu u zamjenu za okupirane dijelove Ukrajine

U kakvom ludilu je svijet
- relativizam
- Kontakt:
I to je dokaz koliko smo svi maleni i koliko se opterecujemo bezveznim stvarima,život nam traje lupam 70godina ,treba proziviti i umri a ne sikirati se oko gluposti
Kad sile odluce da nas pometu ne možemo mi tu ništa živi dok je dobro i uzivaj i ne prizivaj bilo kakav sukob
Kad sile odluce da nas pometu ne možemo mi tu ništa živi dok je dobro i uzivaj i ne prizivaj bilo kakav sukob
Ovi tzv. pobunjenici vjerovatno uvode šerijat u osvojene gradove, pa ti vidi koliko su dobri.relativizam je napisao/la: ↑08 dec 2024, 11:31Može li mi neko jednostavno objasniti ovo u Siriji,ko je tu loš dobar zao
Mnogo će tu posla biti za IDF.
it's football day
Ne znam je li ovo dobro mjesto/tema za ovakvo pitanje. Crvenilo na pen.su koje ne prestaje, bez ikakvih bolova? Kako ga liječiti ima li neko neki savjet? Citajuci na internetu postao sam uvjeren da je rijec o najgorem. Otici cu doktoru ali prvo zelim par dana sam pokušati to izliječiti moguce da je samo rijec o iritaciji.
-
- Kontakt:
Po slikama dizu svi dva prsta. I zene prisutne u slavlju.Baboon je napisao/la: ↑08 dec 2024, 12:09Ovi tzv. pobunjenici vjerovatno uvode šerijat u osvojene gradove, pa ti vidi koliko su dobri.relativizam je napisao/la: ↑08 dec 2024, 11:31Može li mi neko jednostavno objasniti ovo u Siriji,ko je tu loš dobar zao
Mnogo će tu posla biti za IDF.
Bit ce prije da ni Rusi (Asad) ni ameri (isis) nemaju para za financiranje. A onda pobunjeni lokalni narod uradi svoje.