FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
89
38%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
4
2%
Fedja Dudić
35
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
8%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 236

pjankesarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pjankesarajevo » 08 dec 2024, 08:56

ŠTA_JE je napisao/la:
08 dec 2024, 07:18
newton_heath_lyr je napisao/la:
08 dec 2024, 06:28
Da je bilo pošteno suđenje ,a nije bilo, Sarajevo bi imalo šest bodova više ( dvije pobjede protiv Posušja te pobjedu u Širokom Brijegu) . Jedini po meni kiks ekipe je bila utakmica u Mostaru gdje je bila dobra prilika za ostvarivanje pobjede ali igrači nisu izdržali pritisak.
Sa 44 boda u 17 utakmica bili bi tik uz Zrinjski,dok ekipu iz Banja Luke ne bih komentarisao,jer isti bi uz normalno suđenje imali dvadeset bodova manje nego trenutno što imaju.
Darko Gedžić, Dražen Marić, Frano Jelić ( u Banja Luci),Dragan Petrović, uz svesrdno aminovanje Midhata Arnautovića,Muamera Burekovića,su direktni krivci za stanje na tabeli.
Sarajevo bi imalo 10 bodova vise (zaboravio si dodati +2 boda penal ne dosudjen protiv želje i +2 boda protiv zrinjskog dole ne dosudjen penal nad Renanom. Isto tako bi borac, zrinsjki i zeljo imali po bod manje samo iz utakmica protiv nas a Posušje 2 manje. Dakle vec mozemo reci da nam je oteta titula ove godine.
Bravo :kralj:
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

Uvijeknapravojstrani
Kontakt:

Post Postao/la Uvijeknapravojstrani » 08 dec 2024, 09:01

Jučer je bas katastrofalan dan. Ne znam sta mi je gore palo. Ona kradja ili odluka ministarstva pravde koja je jos veći kriminal. Nasa stranka je cetnicka stranka i valjda je sada svima postalo jasno. Ta ministrica je ološ samo takav. Živi na nasoj grbaci. **** li joj Maglaj iz kojeg je šljegla.
Mi hocemo Vicu da rusimo a biramo njegove pijune u vlast. Ovdje ce izgleda morati neke druge metode da rade.

Uvijeknapravojstrani
Kontakt:

Post Postao/la Uvijeknapravojstrani » 08 dec 2024, 09:15

LegendKiller je napisao/la:
07 dec 2024, 21:58
Dariju poznajem sa faxa, bila mi tada asistentica, sad je već docentica. Htio sam I ranije napisati jer sam otprilike znao sta ce biti. Nije ona neka osoba na koji će neko pritisak vršiti, ni mi ni colpa ni njena stranka. Vrhunska je pravnica i ovo je i riješila pravno. Bez obzira na nase emocije ali postoje stvari koje se moraju riješiti onako kako u zakonu piše. Ne znam ko je potpisao taj zahtjev za promjenu, ali ako nije ovlašteno lice ili ako ima neki drugi propust promjena se ne može izvršiti. Magoda je u poziciji da od njega može i crno i bijelo biti, ali kod Darije nije takva situacija, ona mora riješiti kako zakon nalaže.
Ovo pišem čisto da nekome ne bi palo napamet da nju stavlja u isti koš sa Colpicom, Dzemdzicem i ostalim Vicinim pulenima.
Dobro ti odbrani svoju koleginicu, vjerovatno stranačku. A mozda nam se i Darija ovdje javila.
E pa nije to tako kako pises. Ovo mozes provuci neukim ljudima. Kada se nesto hoce onda se nadje opravdanje tako i ona ovdje. Da je htjela drugačije onda bi nasla opravdanje i za to. Tako pravo funkcioniše. Darija je pokazala da je dio kriminalne hobotnice i nije joj ovo prvi put. Nisi ti jedini koji poznaje Dariju. Ženi nije stran kriminal i krsenje zakona. Eto pravnice da znaš. Svemu dodje kraj pa i vasim mahinacijama. Valja odgovarat. A vrlo brzo ce se traziti odgovori.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 08 dec 2024, 09:20

Reci dariji da nam svima popusi.
Jel s pravne strane da neko moze imati 30 udruzenja u 10 kvadrata na istoj adresi? Pravno joj **** familiju
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 08 dec 2024, 09:22

Uvijeknapravojstrani je napisao/la:
08 dec 2024, 09:15
Dariju poznajem sa faxa, bila mi tada asistentica, sad je već docentica. Htio sam I ranije napisati jer sam otprilike znao sta ce biti. Nije ona neka osoba na koji će neko pritisak vršiti, ni mi ni colpa ni njena stranka. Vrhunska je pravnica i ovo je i riješila pravno. Bez obzira na nase emocije ali postoje stvari koje se moraju riješiti onako kako u zakonu piše. Ne znam ko je potpisao taj zahtjev za promjenu, ali ako nije ovlašteno lice ili ako ima neki drugi propust promjena se ne može izvršiti. Magoda je u poziciji da od njega može i crno i bijelo biti, ali kod Darije nije takva situacija, ona mora riješiti kako zakon nalaže.
Ovo pišem čisto da nekome ne bi palo napamet da nju stavlja u isti koš sa Colpicom, Dzemdzicem i ostalim Vicinim pulenima.
Dobro ti odbrani svoju koleginicu, vjerovatno stranačku. A mozda nam se i Darija ovdje javila.
E pa nije to tako kako pises. Ovo mozes provuci neukim ljudima. Kada se nesto hoce onda se nadje opravdanje tako i ona ovdje. Da je htjela drugačije onda bi nasla opravdanje i za to. Tako pravo funkcioniše. Darija je pokazala da je dio kriminalne hobotnice i nije joj ovo prvi put. Nisi ti jedini koji poznaje Dariju. Ženi nije stran kriminal i krsenje zakona. Eto pravnice da znaš. Svemu dodje kraj pa i vasim mahinacijama. Valja odgovarat. A vrlo brzo ce se traziti odgovori.
Nabijem i njega i ministricu, kod druga dva naroda sve moze, samo kod nas ne moze po “zakonu”. Mrs **** vam baralija i boska cavar mrtve

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 08 dec 2024, 09:22

Sta je Darija izjavila, kako je obrazlozila svoju odluku?

Koliko sam upratio neovlasteni potpisnik zapisnika hitne sjednice??

Ako je to istina i ako je trazila stvarno da potpise neko iz vladajuce garniture, onda je stvarno bitch. Pa nece naravno nikada potpisati niko iz vlasti kad se bunis protiv njih. To nema veze sa pravom, niti to moze biti zakon.

Ako je drugi razlog, prosvjetlite me.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 08 dec 2024, 09:24

Kako ce potpisati ovlaštena osoba kad je ta ovlaštena osoba Čolpin igrač koji nije htio potpisati. Naravno, potpisao je neko "s naše strane". To je darja iskoristila jer je prosto izabrala stranačku poslušnost Forti a on je učinio uslugu Dodiku svom koalicionom partneru odnosno vicinom dajdži. Ne stoji argumentacija "znam je ja, jos od kad sam bio student, ne bi ona to."

Mocvara1991
Kontakt:

Post Postao/la Mocvara1991 » 08 dec 2024, 09:47

Ja ne znam ni jednu osobu koja drzi do svojih principa,koja je moralna osoba,karakterna, a da se bavi politikom. Nema je. Svi su dali guzice da se uvale u fotelje i pozicije i svako mora igrati kako neko ko mu cuva poziciju svira. Tako da te price o politicaru s obrazom ne piju vodu.

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 08 dec 2024, 09:51

Yebem i tebe i nju

19FKS46
Kontakt:

Post Postao/la 19FKS46 » 08 dec 2024, 10:26

Cuj nije ovlasteni potpisao, pa nece colpine pudlice potpisati. Vanredna skupstina je ovlastila ko treba potpisati,to sto je ova ministrica nasla kao izgvor je jadno.ebo te takvo pravo i onaj ko te tu postavi

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 08 dec 2024, 10:36

Znaci po zakonu je da Colpa zaposli cijelu familiju u FS KS, da napravi udruzenja sa tri clana, da oduzme glasove klubovima , da sam sacini pravilnik o uslovima izbora kandidata, a nije po zakonu ako to prakticno isto lice odbije potpisati sopstvenu smjenu :rol: i volja vecine se ne prihvata...
To nekako izgleda ovako...Osude lika na smrt, on se zali i kaze, cekajte , ja nisam potpisao da se slazem da me streljate i onda nasa vrla pravnica ponisti odluku suda... :urnebes:

Pa dobro majka mu stara, ako je toliko profesionalna, sto se nakon toliko natpisa u medijima, toliko izvjestaja od strane Min. Sporta, na sve mslverzacije ne ulkljuci i ona sa svojim Ministarstvom da zastiti to isto pravo koje brani...

Pravdu moraju, po kuraveli postovati osteceni, ali ne moraju oni koji su stetu nanijeli i sve to fino upakujes u zakonske forme i smijes se ljudima koji se i bore za tu pravdu...

A ovaj joj kolega, neka joj prenese pozdrave i neka je obavijesti da se i ja pridruzujem svima onim sto joj pozelise pusionu...

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 08 dec 2024, 10:47

Pantelija je napisao/la:
08 dec 2024, 09:20
:salut:

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 08 dec 2024, 10:51

I ja bih da stanem u red za ministricin kontra navoj.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 08 dec 2024, 10:55

Pantelija je napisao/la:
08 dec 2024, 09:20
Jel s pravne strane da neko moze imati 30 udruzenja u 10 kvadrata na istoj adresi? Pravno joj **** familiju
Njoj očito ne predstavlja ništa činjenica da je velika većina klubova potpisala smjenu, da su Čolpa i co na čiju stranu je stala za jedan dan osnovali udruženja te su ista za isti dan ušla u savez iako je u normalnom okruženju za to potrebno godine kvantitativnog i kvalitetnog rada.

Nema veze, neka uzme Čolpin unuk, ali neka zna da se vanredna skupština može sazvati i opet će ispasti.
Završit ćemo onoga trenutka kad vidimo vas gole iza ćelije.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Sarajevo_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo_BiH » 08 dec 2024, 11:09

newton_heath_lyr je napisao/la:
08 dec 2024, 06:28
Da je bilo pošteno suđenje ,a nije bilo, Sarajevo bi imalo šest bodova više ( dvije pobjede protiv Posušja te pobjedu u Širokom Brijegu) . Jedini po meni kiks ekipe je bila utakmica u Mostaru gdje je bila dobra prilika za ostvarivanje pobjede ali igrači nisu izdržali pritisak.
Sa 44 boda u 17 utakmica bili bi tik uz Zrinjski,dok ekipu iz Banja Luke ne bih komentarisao,jer isti bi uz normalno suđenje imali dvadeset bodova manje nego trenutno što imaju.
Darko Gedžić, Dražen Marić, Frano Jelić ( u Banja Luci),Dragan Petrović, uz svesrdno aminovanje Midhata Arnautovića,Muamera Burekovića,su direktni krivci za stanje na tabeli.
Zelio bih da dodam i gol zrinjskog na kosevu protiv nas, koji je po svim nogometnim pravilima trebao biti ponisten.

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 08 dec 2024, 11:12

Hajmo protestovati, hajmo srusiti ovo sve, ova vlast je uzela metode iz republike srpske, 300 ljudi prvi dan neka bude sljedeci ce 3000, treci dan ce izaci 10 hiljada ljudi u Sarajevu jwr niko nije zadovoljan.

Uvijeknapravojstrani
Kontakt:

Post Postao/la Uvijeknapravojstrani » 08 dec 2024, 11:27

Forti je bitniji Dodik nego SDP ili NiP s kojima je u vlasti. Ministrica je obicna kurava koja ce uraditi sve sto joj šef kaže. To su ti ubaceni elementi u Sarajevu koji bi nas sutra i u ratu prodali.
Misli ministrica da ce ona potpisati i sutra sve biti zaboravljeno. E pa nece ministrice. Jjebem te u tu glupu blijedu facu koju moras satima šminkati da bi pristojno izgledala.

Atlanta
Kontakt:

Post Postao/la Atlanta » 08 dec 2024, 11:40

Nisu ovi idioti svjesni da zabijaju sebi autogolove, vec evo dvije godine. Kako ce samo SDA da pomete izbore.

Ali nema veze, ma nije nicija do zore gorila.
U INAT SVIMA

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 08 dec 2024, 11:41

diplomatija je napisao/la:
08 dec 2024, 11:12
Hajmo protestovati, hajmo srusiti ovo sve, ova vlast je uzela metode iz republike srpske, 300 ljudi prvi dan neka bude sljedeci ce 3000, treci dan ce izaci 10 hiljada ljudi u Sarajevu jwr niko nije zadovoljan.
Podrzavam :salut:
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 08 dec 2024, 11:46

MaroonBjelave je napisao/la:
08 dec 2024, 10:51
I ja bih da stanem u red za ministricin kontra navoj.
eto ne mora to ministrica potpisati
al moze kompenzacija ko u Tesko je biti fin kad studentica nema da plati taxi
ha politicke nauke ha pravo isti je to fah :rol:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 23 gosta.