FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vise mi ovaj stres,nervozu nemoze ni smjena nekih u savezu smanjiti nakon ove ministrice danas,jedino sto bi mi neka satifakcija bila da neki od ovih zlotvora slomi nogu,ruku,da dozivi neke visestruke fakture odredjen8h prsljena,vidjeti ono lice kako hladno gleda VAR danas i kaze nije penal me dovodi do ludila.
Mislio sam na Kaljanca - on je ovo okarakterisao kao da nije penal. Opet sam se ogradio i napisao - ispravite me ako griješim - onda su krenule nekakve nebuloze od postova. Iako nisam htio da se prepucavam kako @lucky napisa, morao sam odgovoriti.Oerde je napisao/la: ↑07 dec 2024, 23:00Izvjesno je da ne misli nista dobro, ja se nadam da ga sve ovo nece otjerati, iako smo ocigledno pali u formi, i fali tu jos svjeze krvi neke da kazem i uigranosti, ipak se vidi ozbiljan napredak u igri i samom poimanju fudbala. Mislim sjecamo li se mi istog Solde i Đuričkovića od prosle godine… iako pod palicom Zekica igraju duplo bolje i dalje su to limitirani igraci. Mislim ne zamjeram im nista, daju sve od sebe ali…
Ovo drugo, pa brate i Gigovic je FIFA sudija![]()
I meni se čini da se ovo sve Zekiću ne sviđa ali, vjerujem da su mu prijatelji Rendulić i Jakir govorili gdje dolazi i šta može sve da "očekuje".
Što gore neko napisa, Dinamo je sad u banani, bojim se da je potreban samo jedan telefonski poziv i on ode.
Sada nam slijedi pauza svakako - trebamo se oprostiti s nekim igračima, dovesti (maksimalno) 3 igrača na zimu i uigrati ovo sve do prve utakmice sa četnicima.
Jović i Đuričković nemaju pravo nastupa jel tako?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Bio je krampa prošle godineNirton je napisao/la: ↑07 dec 2024, 23:03Brate, po meni je Djurickovic duplo bolje igrao prosle godine nego sad.Oerde je napisao/la: ↑07 dec 2024, 23:00Izvjesno je da ne misli nista dobro, ja se nadam da ga sve ovo nece otjerati, iako smo ocigledno pali u formi, i fali tu jos svjeze krvi neke da kazem i uigranosti, ipak se vidi ozbiljan napredak u igri i samom poimanju fudbala. Mislim sjecamo li se mi istog Solde i Đuričkovića od prosle godine… iako pod palicom Zekica igraju duplo bolje i dalje su to limitirani igraci. Mislim ne zamjeram im nista, daju sve od sebe ali…
![]()
Ove godine nas je mogao koštat prolaza 1 pretkola europe jer je krampa
I nakon toga je dokazao kolika je krampa
Najgori fudbaler u ovoj skupini
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Proce i ovo aBd
Pojedoh se ziv, ali znam da poslije tegobe dolazi olaksanje!
I pobijeda aBd.
Istrajati i boriti se do kraja
Ovo je za pobudaliti.
Pojedoh se ziv, ali znam da poslije tegobe dolazi olaksanje!
I pobijeda aBd.
Istrajati i boriti se do kraja
Ovo je za pobudaliti.
-
- Kontakt:
Ne moras lave ni ti njega ovdje citirati,pogotovo ako tvoje misljenje nije identicno.
Sto se tice Zekica,100 sreca za nas ako covjek ne digne ruke od svega.
I ne pije vode ona teza znao je gdje dolazi. I mi smo svi znali da dolazi VAR i radovali se,kao dobicemo napredak u fudbalu. I niko nije ocekivao da ce to biti istrument kojim ce nas povaljivati iz kola u kolo.
Generalno niko nije ni sanjao sa ce se ovakav kriminal organizovati prije svega protiv nas.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Ja sam sanjao brate,kad sam vidio zadnje dvije sezone sta rade znao sam da cim krenemo malo jace da stojimo na terenu da idu kradje nevidjenih razmjera. Ovo Zekic nit bilo koji trener nije dozivio niti ce,nema odgovora za ove zlocince u crnom,dijelio danas kartone sav sretan jer zna ko nam je sljedeci protivnik.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑07 dec 2024, 23:26Ne moras lave ni ti njega ovdje citirati,pogotovo ako tvoje misljenje nije identicno.
Sto se tice Zekica,100 sreca za nas ako covjek ne digne ruke od svega.
I ne pije vode ona teza znao je gdje dolazi. I mi smo svi znali da dolazi VAR i radovali se,kao dobicemo napredak u fudbalu. I niko nije ocekivao da ce to biti istrument kojim ce nas povaljivati iz kola u kolo.
Generalno niko nije ni sanjao sa ce se ovakav kriminal organizovati prije svega protiv nas.
-
- Kontakt:
Ne postoji psiha koju ovakve sudijske odluke ne mogu poremetiti...
postoji naravno ali na svjetskom nivou koji mi ne mozemo platiti ni u filmu.
Hej vidi moze bit, prosla sezona mi je bila traumaticno iskustvo koje potiskujem… htio sam reci da su mnogi proigrali bolje pod Zekicem, sad to sto su omeđeni nekim drugim stvarima sta ces im.Nirton je napisao/la: ↑07 dec 2024, 23:03Brate, po meni je Djurickovic duplo bolje igrao prosle godine nego sad.Oerde je napisao/la: ↑07 dec 2024, 23:00Izvjesno je da ne misli nista dobro, ja se nadam da ga sve ovo nece otjerati, iako smo ocigledno pali u formi, i fali tu jos svjeze krvi neke da kazem i uigranosti, ipak se vidi ozbiljan napredak u igri i samom poimanju fudbala. Mislim sjecamo li se mi istog Solde i Đuričkovića od prosle godine… iako pod palicom Zekica igraju duplo bolje i dalje su to limitirani igraci. Mislim ne zamjeram im nista, daju sve od sebe ali…
![]()
-
- Kontakt:
To je tacno. Isto i ja mislim,ali da smo tako razmisljali prije 32 godine danas ne bi postojali kao narod.ajdohordas je napisao/la: ↑07 dec 2024, 23:51Ne postoji psiha koju ovakve sudijske odluke ne mogu poremetiti...
Jednostavno nismo imali izbora,kao sto nemamo ni danas.
Mogli smo se suprostaviti prakticno u patikama i goloruki,ili nestati.
Isto je i danas u sportskom smislu,mozemo se suprostaviti ili ce nas svesti na nivo da imamo epizodnu ulogu u elitnom takmicenju.
Jasno je sasvim da jedino FKS moze da im poremeti planove jer ima tu snagu i resurse.
Dakle,kao sto rece i Mirvic,nema nazad.
A,znam sigurno da nece posustati,cak sta vise kao sto kaze u onom saopstenju:
„Tek ce vidjeti snagu i moc FK Sarajevo“!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Mi se kao gradjani Sarajeva trebamo obracunati i poslati ovu Nasu Stranku na smetljiste historije.Uvijek idu u kontru drzave i svega.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- relativizam
- Kontakt:
Ja tek sad ne vidim svrhu onih slikanja sa zvanicama u raznim uredima i sa našim dresovima, čemu ono sve kad niko ne staje u našu zastitu
- luckystrike
- Kontakt:
Ohanite s Dinamom. DZG nije NK Busovača. Nije ni Zoran uz dužno poštovanje Klopp. Niti je ugovor Skandi križaljka, ispiši i baci. Niti je on sam došao ovdje.
Možda baš iz ove lakrdije i zla koje nas je snašlo izrodi dobro, u vidu 3 kapitalca u svim linijama već u januaru i na proljeće aBd izdominiramo.
Možda baš iz ove lakrdije i zla koje nas je snašlo izrodi dobro, u vidu 3 kapitalca u svim linijama već u januaru i na proljeće aBd izdominiramo.
šta šta je, je*em ti
-
- Kontakt:
To mene i boli, sto se samo mi borimo i u nama vide mogucu prijetnju.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑08 dec 2024, 00:09To je tacno. Isto i ja mislim,ali da smo tako razmisljali prije 32 godine danas ne bi postojali kao narod.ajdohordas je napisao/la: ↑07 dec 2024, 23:51Ne postoji psiha koju ovakve sudijske odluke ne mogu poremetiti...
Jednostavno nismo imali izbora,kao sto nemamo ni danas.
Mogli smo se suprostaviti prakticno u patikama i goloruki,ili nestati.
Isto je i danas u sportskom smislu,mozemo se suprostaviti ili ce nas svesti na nivo da imamo epizodnu ulogu u elitnom takmicenju.
Jasno je sasvim da jedino FKS moze da im poremeti planove jer ima tu snagu i resurse.
Dakle,kao sto rece i Mirvic,nema nazad.
A,znam sigurno da nece posustati,cak sta vise kao sto kaze u onom saopstenju:
„Tek ce vidjeti snagu i moc FK Sarajevo“!
Ostali klubovi svakako nisu kapacitet za titule ni u normalnim uslovima, pa njih kupe kojekakvim terenima, izgradnjom tribine, opstankom u ligi itd itd.
Imas Zrinjskog koji ima poguranac svake druge godine poslije Borca, a u sezonama kada Borac mora biti prvak Zrinjskog niko ne dira pa imaju bar kup i drugo mjesto u ligi.
A treca skupina smo mi i Velez koje jebu na svakom koraku, opet Veleza malo manje nego nas jer nisu konkurent za titulu, ali u principu to je to.
-
- Kontakt:
Ja koliko vodim oni su se naljutili i dovest će još bar 4 vrhunska igrača aBd. Ne može mi neko reci da ne možemo dovesti boljeg stopera beka i napadača i krilo drugo kao Gulija. Tad bi bili preozbiljni. Lijevi bek, stoper možda i 2 stopera, krilo i spic koji garantuje 15 golova a ima ih samo ih treba malo vise platit.ajdohordas je napisao/la: ↑07 dec 2024, 23:51Ne postoji psiha koju ovakve sudijske odluke ne mogu poremetiti...
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Nama jedino može pomoći da rahmetli babuka ustane iz mezarja na 5 minuta i riješi ovo
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Da mi je neko poslije trnave ponudio 1 poraz do nove godine, ko iz topa bih potpisao.
Tako da je ovaj rezultat od par bodova zaostatka nevjerovatna magija.
Uz regularno sudjenje, po 10 bodova prednosti iznad ovih genocidasa i uzpovaca.
Tako da je ovaj rezultat od par bodova zaostatka nevjerovatna magija.
Uz regularno sudjenje, po 10 bodova prednosti iznad ovih genocidasa i uzpovaca.
Vise se takvi mangupi ne rađajuBosniacum Lilium je napisao/la: ↑08 dec 2024, 01:56Nama jedino može pomoći da rahmetli babuka ustane iz mezarja na 5 minuta i riješi ovo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Da je bilo pošteno suđenje ,a nije bilo, Sarajevo bi imalo šest bodova više ( dvije pobjede protiv Posušja te pobjedu u Širokom Brijegu) . Jedini po meni kiks ekipe je bila utakmica u Mostaru gdje je bila dobra prilika za ostvarivanje pobjede ali igrači nisu izdržali pritisak.
Sa 44 boda u 17 utakmica bili bi tik uz Zrinjski,dok ekipu iz Banja Luke ne bih komentarisao,jer isti bi uz normalno suđenje imali dvadeset bodova manje nego trenutno što imaju.
Darko Gedžić, Dražen Marić, Frano Jelić ( u Banja Luci),Dragan Petrović, uz svesrdno aminovanje Midhata Arnautovića,Muamera Burekovića,su direktni krivci za stanje na tabeli.
Sa 44 boda u 17 utakmica bili bi tik uz Zrinjski,dok ekipu iz Banja Luke ne bih komentarisao,jer isti bi uz normalno suđenje imali dvadeset bodova manje nego trenutno što imaju.
Darko Gedžić, Dražen Marić, Frano Jelić ( u Banja Luci),Dragan Petrović, uz svesrdno aminovanje Midhata Arnautovića,Muamera Burekovića,su direktni krivci za stanje na tabeli.
BosnaE
-
- Kontakt:
Samo da se sjetim familije za dobro jutro Vici i ekipi NSBiH plus Beusu
Ovo je hladni rat odavno!
Naprijed FK Sarajevo!
Ovo je hladni rat odavno!
Naprijed FK Sarajevo!
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Sarajevo bi imalo 10 bodova vise (zaboravio si dodati +2 boda penal ne dosudjen protiv želje i +2 boda protiv zrinjskog dole ne dosudjen penal nad Renanom. Isto tako bi borac, zrinsjki i zeljo imali po bod manje samo iz utakmica protiv nas a Posušje 2 manje. Dakle vec mozemo reci da nam je oteta titula ove godine.newton_heath_lyr je napisao/la: ↑08 dec 2024, 06:28Da je bilo pošteno suđenje ,a nije bilo, Sarajevo bi imalo šest bodova više ( dvije pobjede protiv Posušja te pobjedu u Širokom Brijegu) . Jedini po meni kiks ekipe je bila utakmica u Mostaru gdje je bila dobra prilika za ostvarivanje pobjede ali igrači nisu izdržali pritisak.
Trenutno korisnika/ca: Armija1987, CentarsutNaClanak921, dark44, Gomis99, Kaunas, laznokrilo, MaroonBjelave, mosarajvosa83, OzmoodPinglewood, Proximic, riki46, stokastoka23 i 134 gosta.