FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nemam namjeru da se raspravljam s nekim ovdje ali, neću ni šutiti kad pišu "joj navijača", "debil lupa" i slične nebuloze.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
A sta očekivati od ovog padobranca, nije on do svoje 15-e godine pregledao ni 100 fudbalskih utakmica da bi znao sta je penalErosViverosViv je napisao/la: ↑07 dec 2024, 22:29Ruka u neprirodnom polozaju, lopta isla prema kyeremehu koji je bio u izglednoj prilici za gol.
Je li trebao da je uhvati da bi forumski strucnjaci prizvali penal?
Boze sta se sve pise ovdje, je li iko upucen u fudbal uopste?
Ja sam neki dan pisao za taj isto, penal ko kuca i cista kradja na derbiju, a i pored kradje oducili smo ih od fudbala ali nismo imali srece.
Dobro stručnjak, hoćemo Rožmana vratiti, zna li se šta?mirzatele je napisao/la: ↑07 dec 2024, 22:40A sta očekivati od ovog padobranca, nije on do svoje 15-e godine pregledao ni 100 fudbalskih utakmica da bi znao sta je penalErosViverosViv je napisao/la: ↑07 dec 2024, 22:29Ruka u neprirodnom polozaju, lopta isla prema kyeremehu koji je bio u izglednoj prilici za gol.
Je li trebao da je uhvati da bi forumski strucnjaci prizvali penal?
Boze sta se sve pise ovdje, je li iko upucen u fudbal uopste?
Ja sam neki dan pisao za taj isto, penal ko kuca i cista kradja na derbiju, a i pored kradje oducili smo ih od fudbala ali nismo imali srece.

-
- Kontakt:
Svaka cast Mirvicu,garantujem da je neki drugi investitor digao bi ruke nakon mjesec dana ove torture,ja sam izludio mogu mislit kako je igracima,upravi.
- luckystrike
- Kontakt:
@Pendulum, forum i jeste za razmjenu mišljenja pa i raspravu. A u vezi pogrdnih naziva gledaj prvo ko piše a onda šta piše 

Nije mi baš drago o ovome pisati ali kad već pitaš, stajali smo danas 10-ak minuta i razgovarali, ogorčen je ali i svjestan odakle sve dolazi i zašto! Ukratko, koliko ja mogu "provaliti" njegov karakter, inatdžija je i neće se predati dok ne ispuni zacrtano. Ja se iskreno nadam jer mislim da ima kvalitet, da je zacrtao barem dvije titule u 2+1 godine ugovora

šta šta je, je*em ti
-
- Kontakt:
U mnogome se slazem s tobom ali u ovome ne. Svaki kontakt rukom gdje lopta ide prema goli te mijenja smjer, se smatra faulom.
Eto isjecak gore koji govori o ovome postavio neko.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
To da je inadzija smo svi prepoznali, mene je samo strah da ga ne zovne Dinamo, onda ce sve ostaviti istog trena.luckystrike je napisao/la: ↑07 dec 2024, 22:43@Pendulum, forum i jeste za razmjenu mišljenja pa i raspravu. A u vezi pogrdnih naziva gledaj prvo ko piše a onda šta piše
Nije mi baš drago o ovome pisati ali kad već pitaš, stajali smo danas 10-ak minuta i razgovarali, ogorčen je ali i svjestan odakle sve dolazi i zašto! Ukratko, koliko ja mogu "provaliti" njegov karakter, inatdžija je i neće se predati dok ne ispuni zacrtano. Ja se iskreno nadam jer mislim da ima kvalitet, da je zacrtao barem dvije titule u 2+1 godine ugovora![]()
Mislim da radi nekog drugog kluba ne bi se pomjerao on.
-
- Kontakt:
Slažem se. Dok god je ta rasprava u granicama normale bez nekakvih prozivanja ko je "kakav navijač" i kol'ko "gleda utakmice". Evo za njegovu informaciju (zna on na koga mislim - pratim Sarajevo od '98).luckystrike je napisao/la: ↑07 dec 2024, 22:43@Pendulum, forum i jeste za razmjenu mišljenja pa i raspravu. A u vezi pogrdnih naziva gledaj prvo ko piše a onda šta piše
Nije mi baš drago o ovome pisati ali kad već pitaš, stajali smo danas 10-ak minuta i razgovarali, ogorčen je ali i svjestan odakle sve dolazi i zašto! Ukratko, koliko ja mogu "provaliti" njegov karakter, inatdžija je i neće se predati dok ne ispuni zacrtano. Ja se iskreno nadam jer mislim da ima kvalitet, da je zacrtao barem dvije titule u 2+1 godine ugovora![]()
Što se tiče Zekića, danas je dozvolio samo Sanelu jedno pitanje i jedva je odgovorio na isto (razumijem u potpunosti) - samo mi je krivo što ga Sanel nije pitao (a možda i jeste, kad su se kamere ugasile) da li planira ostati ili diči ruke od svega.
Tvoj odgovor mi ulijeva nadu da će ostati. Hvala!

Nisam se ja uhvatio jednog penala, samo sam napisao da to nisu trebali stavljati u ovaj video.bordobijeli je napisao/la: ↑07 dec 2024, 22:47I šta je sad to toliko bitno ima 20 detalja gdje smo 100% oštećeni ti se uhvatio jednog penala.
Ni jednog trenutka nisam sporio da smo "zaklani" na 70% utakmica ovu polusezonu a opet smo uspjeli osvojiti 38 bodova - što je za svaku pohvalu. Ako je iko branio ovdje i SŠ i igrače poslije nekog lošeg rezultata (pa i poslije poraza od kamenjara) onda sam to ja.
-
- Kontakt:
Mi više nemamo šta izgubiti. Šta je preostalo ?
Da se borimo i da idemo u kost svaku utakmicu što neko napisa nasilje je jedino rijesenje za ove smradove.
Da se borimo i da idemo u kost svaku utakmicu što neko napisa nasilje je jedino rijesenje za ove smradove.
Kolo je banovan. Zamolit cu vas da ne odgovarate na provokacije.
Nemoj se ljutiti ali imaš "bruku posla" na temi "Premijer Liga - aktuelno".

@admin Zašto Marko1905, Rigoletto, Suvorov, GoškGabela, CroCop i slični još pišu na ovom forumu? Zašto dozvoljavate da nacionalisti, oni koji negiraju i vrijeđaju ovu državu borave ovdje? Banovali ste na desetine navijača Sarajeva, Želje i drugih zbog nekih zajebancija i lakrdija, a ostavljate ova **** da godinama orgijaju na forumu. Nemojte se ponašati kao bošnjački delegati na utakmicama PLBiH koji spuštaju glavu dok se ratni zločinci veličaju na tribinama. Očistite već jednom forum od ovog šljama.
-
- Kontakt:
Izvjesno je da ne misli nista dobro, ja se nadam da ga sve ovo nece otjerati, iako smo ocigledno pali u formi, i fali tu jos svjeze krvi neke da kazem i uigranosti, ipak se vidi ozbiljan napredak u igri i samom poimanju fudbala. Mislim sjecamo li se mi istog Solde i Đuričkovića od prosle godine… iako pod palicom Zekica igraju duplo bolje i dalje su to limitirani igraci. Mislim ne zamjeram im nista, daju sve od sebe ali…
Ovo drugo, pa brate i Gigovic je FIFA sudija

-
- Kontakt:
Eto poslušali su me za ovaj video, ali je katastrofa kako niko od sportskih novinarčića neće da pisne, to im je posao.
-
- Kontakt:
Podrska klubu i Mirvicu i novoj upravi!
Zakotrljali su veliki kamen spoticaja BH fudbala!
SAVEZ NAPOLJE!!!
Zakotrljali su veliki kamen spoticaja BH fudbala!
SAVEZ NAPOLJE!!!
Brate, po meni je Djurickovic duplo bolje igrao prosle godine nego sad.Oerde je napisao/la: ↑07 dec 2024, 23:00Izvjesno je da ne misli nista dobro, ja se nadam da ga sve ovo nece otjerati, iako smo ocigledno pali u formi, i fali tu jos svjeze krvi neke da kazem i uigranosti, ipak se vidi ozbiljan napredak u igri i samom poimanju fudbala. Mislim sjecamo li se mi istog Solde i Đuričkovića od prosle godine… iako pod palicom Zekica igraju duplo bolje i dalje su to limitirani igraci. Mislim ne zamjeram im nista, daju sve od sebe ali…
Ovo drugo, pa brate i Gigovic je FIFA sudija![]()

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Ma iskeširaj još 5 majstora da nam me mogu ni oteti
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Hajmo braco svi ujedinjeni molim vas sve ko bracu rodjenu
Vico yebat cemo ti pokoljenjaaaa, vicooooooooo
Vico yebat cemo ti pokoljenjaaaa, vicooooooooo
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, boki86, cookiech, fera, HyperOS, HZbec, iliyaa8, JavierBosnia, kraljlavova, MSOZ101, Pantelija, relativizam, stokastoka23, tovusa84, USB, Vanja8, Venom i 187 gostiju.