Vico > Putinluckystrike je napisao/la: ↑07 dec 2024, 19:23Ministarstvo pravde KS odbilo upis promjena u Fudbalski savez zbog formalnih grešaka
Sc sport:Razlog tome je nepravilno potpisivanje zahtjeva i obrazaca od strane lica koje nije ovlašteno za zastupanje prema Statutu FSKS.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sarajevo ljubavi moja.
Ma jaluckystrike je napisao/la: ↑07 dec 2024, 19:49Ispravio sam ti malo postH8Z7 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 19:33Za koga će glasati Čolpini sad kad se on povukao?luckystrike je napisao/la: ↑07 dec 2024, 19:23Ministarstvo pravde KS odbilo upis promjena u Fudbalski savez zbog formalnih grešaka
Sc sport:
Unuk njegov, dzan s. je kandidat za IO NFS BIH.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Tastatura huligani!
Dok se.nekom ne polome nego nema naprijed!!
Dok se.nekom ne polome nego nema naprijed!!
- diplomatija
- Kontakt:
Boga mi, samo motka, ljudima se ne igra fudbal vise, tuga je ovo sve, ja da imam para i kakve moci, redovno bi slao ekipu da po koji samar opali sudijama, onako na ulici, u njihovom gradu, a boga mi tesko bi se sljedeci usudio da bas ovako slijepo slusa nadredjene kako ce koji mec odsuditi. Bukvalno po odabiru sudija mozes znati sta te ceka na toj utakmici.
To vam je nasa stranka, svakom se sjetih najmilijih ko je glasao za te dusmane
Ja "pogana"dana fuj...ti subotu
-
- Kontakt:
dao nam je vise kartona nego sto je borac dobio u 16 kola,
trojica propustaju borac.....
-
- Kontakt:
U ovom slučaju VAR je svoje odradio, odnosno ljudi su vidjeli da je penal i pozvali ovog smrada da samo potvrdi, ali smrad je, po ranije zaprmljenoj instrukcije, a to je da Sarajevo ne smije pobjediti, konstatovao da nema penala. Ovo se može samo riješiti tako, što će se sudije koje očito nas zakidaju, biti dobro isprebijqni sa posljedicama u vidu slomljenih nogu i ruku, drugačije nikako. I slažem se sa onim što je netko rekao Pilav I ona gljida Dzemidzic trebaju biti vaspitno prevaspitani ili neka sele u šeher Banjaluku...bosnas_ je napisao/la: ↑07 dec 2024, 17:35Sve opcije treba razmotriti, ali imas Var i opet brutalnu kradju, onda se stvatno trebamo zapitati ima li ovo smisla. Opet da odustanemo, ne treba u inat dusmanima i kriminalcima. Smjesno je ovo sta nam rade. Ali kad su u stanju rusiti drzavu, zasto ne bi ni fudbal u toj istoj drzavi rusili
Evo i oni tebe selame!
-
- Kontakt:
Dobro si rekao " investitor" i ovo je njegova investicija, Sarajevo. Da bi ta investicija uspijla treba investirati u zaštitu investicije... Nama ne trebaju kriminalci, vec sposobni momci da zastit investiciju. J.eb.iga, ali je takoErosViverosViv je napisao/la: ↑07 dec 2024, 18:02Mirvic je milioner, investitor, ugledan clan drustva i vrlo inteligentan biznismen, a ne kriminalac.
Evo i oni tebe selame!
-
- Kontakt:
Ma to je sevap isamarat i ne samo njih. Gledaj ove kobile Colpa i ti su regularni i cisti a svi klubovi u kantonu nisu,zapalilo se sve ako Bog da. Sarajevo i kone najveci klubovi bukvalno nisu bitni faktori u kantonu a u drzavi jos manje,siluju te,izivljavaju se a svi cute prvo mediji pa onda dalje,hebo vise price o taktikama,igracima i trenerima ovo im je i cilj bio,izludi sve iz glavnog grada,ubij im bilo kakvu volju i da pomisle da dodju na tekmu,poceli su i da nas biju ako se Bogu pomolisobrijanopile je napisao/la: ↑07 dec 2024, 20:15U ovom slučaju VAR je svoje odradio, odnosno ljudi su vidjeli da je penal i pozvali ovog smrada da samo potvrdi, ali smrad je, po ranije zaprmljenoj instrukcije, a to je da Sarajevo ne smije pobjediti, konstatovao da nema penala. Ovo se može samo riješiti tako, što će se sudije koje očito nas zakidaju, biti dobro isprebijqni sa posljedicama u vidu slomljenih nogu i ruku, drugačije nikako. I slažem se sa onim što je netko rekao Pilav I ona gljida Dzemidzic trebaju biti vaspitno prevaspitani ili neka sele u šeher Banjaluku...bosnas_ je napisao/la: ↑07 dec 2024, 17:35Sve opcije treba razmotriti, ali imas Var i opet brutalnu kradju, onda se stvatno trebamo zapitati ima li ovo smisla. Opet da odustanemo, ne treba u inat dusmanima i kriminalcima. Smjesno je ovo sta nam rade. Ali kad su u stanju rusiti drzavu, zasto ne bi ni fudbal u toj istoj drzavi rusili
Eh, da nam je sada Miki (Nihad Milak)luckystrike je napisao/la: ↑07 dec 2024, 19:49Ispravio sam ti malo postH8Z7 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 19:33Za koga će glasati Čolpini sad kad se on povukao?luckystrike je napisao/la: ↑07 dec 2024, 19:23Ministarstvo pravde KS odbilo upis promjena u Fudbalski savez zbog formalnih grešaka
Sc sport:
Unuk njegov, dzan s. je kandidat za IO NFS BIH.
-
- Kontakt:
Jednostavno, da ne bi p.opu.sili foru, kao što sad to činimo, moramo sve uzeti u svoje ruke, na bilo koji način.
Evo i oni tebe selame!
-
- Kontakt:
Ko je ova kobila? Treba opet oblijepiti cijeli grad
Kralju PRVO STO TI MIRVIC NEBI MOGAO BIT NA CELU SAVEZA TAMAN BIO BIL GATE…ado-hz je napisao/la: ↑07 dec 2024, 17:45Znate li vi ljudi gdje je najveci problem?
Proci ce sve ovo, proce i Vico jednog dana jer sve bude i prodje zivotu. Doci ce red i da neko nas dodje u Savez.
E tu je glavni problem sto mi balije nemamo takvog GADA kao sto je Vico da sve ovako moze da poklopi i da je ovakav GAD sposoban da to uradi.
Da Mirvic dodje na celo Saveza ne bi ovo mogao niti uspjeo da uradi sto je ovaj KRMAK jer nije ljudski šljam koji ide preko mrtvih kao Vico.
Al eto i da bude jel ti stvarno mislis da bi ljudi iz veleza zelje slobode igmana sutili kao sto sute sad VICU. NIKAD, sad sute jer znaju da je borac i zrinjski kita od ekipe i da nemogu napravit nikakvu dominaciju bez ovakvog guranja kao sto imas ovih par godina.. Takodje ako ti misli da bi ljudi iz veleza zelje slobode igmana bi izabraki prije FK SARAJEVO da bude bosanski dinamo nego Borac ti nisi svjestan gdje mi zivimo..Velez bi mozda pristao da mi dominiramo u slucaju zrinjskog a ovi ostali ni ujednoj opci
Odite na stranicu zeljinih navijaca i vidite sta pisu COVJEK ZA NEPOVJEROVAT ISPALOJE DA JE SVE STO JE SUDJENO U ZADNJIH 3 godine bilo uredu i da FK SARAJEVO nije isteceno za aut a kamol sta drugo, takodje direktno (znaci ne izmedju redova) da je korektno sudjenje u svim utakmicama sto se tice zrinjskog borca osim ako njih zakolju tad malo se pobune al u fazonu osteceni smo al i da nismo izgubili..
Pogledajte SLOGU dobija crveni karton nigdje veze kod 0-0 sta kaze jusufbegovic cestitam borcu posteno je borac pobjedio..
MORAMO BIT SVJESNI DA SE SVAKI KLUB U PL BH BOJI FK SARAJEVA JER ZNAJU DA MI KAD BI POCELI DOMINIRAT KO DINAMO U HRVASKOJ DA BI 70 % klubova u toku 5-6 godina nestali
Sb
Sloboda
Velez
Borac
Dok bi Zrinjski zeljo bili klubovi koji bi bili nesto kao stoje je Osjek i Gorica u hrvaskoj
-
- Kontakt:
Nekad asistentkinja na pravnom fakultetu, kurava Colpinamosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 20:29Ko je ova kobila? Treba opet oblijepiti cijeli grad
-
- Kontakt:
Nemoze vise pod kozu.
Katastrofa dan
Katastrofa dan
Nije ni čudo gospodja pripada našoj stranci propederskoj nastrojeni protiv svega sto je za ovu državu i ovaj narod dokazali to vise puta.
I šta se šuti više, jesmo li navijači, jel nas ima najviše ?
Treba šutiti i pustiti da nas negatori svega bosanskog jebu na svakom ćošku. Mi, građani Sarajeva smo najveće **** !!!
Treba šutiti i pustiti da nas negatori svega bosanskog jebu na svakom ćošku. Mi, građani Sarajeva smo najveće **** !!!
Ovaj današnji sudac često sudi drugu ligu federacije sjever, ono kada treba napraviti rezultat.
Odakle dolaze ovi "forumaši" sa 10-30 postova svaki put kad "kiksamo"?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, bosnas_, Herpes, InatSilniBosanski, MaroonBjelave, Sazg, TETRAPAK i 70 gostiju.