Pa nije to Mirvicevo nit je on Tramp pa da placa sudije,ljude u savezu,kabadahije,zna se kako smo to prije rijesavali i bil smjeo neki sudije prije da nas kolje svaku tekmu
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hajmo na pauzu.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Sto posto tacno,da neki nas klub ovako krade mediji bi se digli,HDZ,borci za ljudska prava,klubovi,treneri,igraci,volio bi vise od zivota da dodje neki nas gori 10 puta od vise i da ih izbezumi.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑07 dec 2024, 17:56Pa mi i da imamo sutra čovjeka na celu saveza kao vico, taj ne bi dočekao ni 3 mjeseca n poziciji jer bi ove naše političke pudlice digli i ambasade i ohr i strazbur samo da HLOPOV ne vlada savezom.
Zakoni i fiskalne kase služe samo da se sprovode nad bošnjacima sa-ze kotline i to je to.
Čak šta više. Njihov narod štiti njihove kriminalce.
Imaš, pondeljak, Ministarstvo Pravde protest i pritisak na ministricu da upiše kao validan novi saziv FS KS.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Zato i kažem da plati nekoga ko milioner i vrlo inteligentan biznismen a ne da on to radi.ErosViverosViv je napisao/la: ↑07 dec 2024, 18:02Mirvic je milioner, investitor, ugledan clan drustva i vrlo inteligentan biznismen, a ne kriminalac.
Mislim da ovo za krivicno gonjenje sudije Gedzica ima smisla i treba ici u tom pravcu. Takodjer, krivicno goniti citavu sudijsku organizaciju..jer ovo se radi sistematski na stetu Sarajeva. Dno dna!
Jedini ispravan način,ova stoka drugačije neće prestati,kad se o svojoj glavi zabave neće im pasti na pamet ni vico krmak ni njegove pare,poseban akcenat baciti na balijsku paščad jer oni su najveći kancermirzatele je napisao/la: ↑07 dec 2024, 19:11Zato i kažem da plati nekoga ko milioner i vrlo inteligentan biznismen a ne da on to radi.ErosViverosViv je napisao/la: ↑07 dec 2024, 18:02Mirvic je milioner, investitor, ugledan clan drustva i vrlo inteligentan biznismen, a ne kriminalac.
Tako je
Ima li negdje podatak koliko je prekršaja danas svirao kreten?
Imam osjećaj kao da je bilo 40+ prekršaja koliko je sjeckao igru. Bukvalno je svaki kontakt svirao. Ne znam ni kako očekujete da razvijemo neku igru u takvim uslovima.
Imam osjećaj kao da je bilo 40+ prekršaja koliko je sjeckao igru. Bukvalno je svaki kontakt svirao. Ne znam ni kako očekujete da razvijemo neku igru u takvim uslovima.
Bravo Duška! U sridu!jurisicduska je napisao/la: ↑07 dec 2024, 16:46Zekic uz kriminalno suđenje kako još nije zapamćeno odnosno ne znam da li se ikad i jedna ekipa vise oštetila nego Sarajevo ove sezone igra najbolju bodovno sezonu u zadnjih 20 godina izuzimajući 20/21 i nemo ima obraz reci da je do njeg. Vi sto to pisete niste navijači ovog kluba, bez Zekica bi nam bježali 20 bodova već kao i zadnjih godina. Zekic je najbolje sto se ovom klubu desilo godinama unazad, jedan dobro ozbiljan lik i trener kojeg će ovo otjerat daleko od našeg fudbala, kao i sve ozbiljnije igrače i trenere. Mi ne igramo 11/11 mi igramo 11/15-16-17 ljudi , i tu smo par bodova.

- luckystrike
- Kontakt:
Ministarstvo pravde KS odbilo upis promjena u Fudbalski savez zbog formalnih grešaka
Sc sport:
Sc sport:
Razlog tome je nepravilno potpisivanje zahtjeva i obrazaca od strane lica koje nije ovlašteno za zastupanje prema Statutu FSKS.
šta šta je, je*em ti
- ErosViverosViv
- Kontakt:
tacno se vidi da je na ovoj temi slabo ko iz Bosne i Hercegovine.
E Magodinih partnera iz vlasti, sto mu ga metnuse, a i nama na kraju krajeva. Fuj.
- robertkosar
- Kontakt:
- robertkosar
- Kontakt:
E sad staje Haris htio reci sa ovom slikom u vezi utakmice u posusju?????
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Za koga će glasati Čolpini sad kad je se on povukao?luckystrike je napisao/la: ↑07 dec 2024, 19:23Ministarstvo pravde KS odbilo upis promjena u Fudbalski savez zbog formalnih grešaka
Sc sport:Razlog tome je nepravilno potpisivanje zahtjeva i obrazaca od strane lica koje nije ovlašteno za zastupanje prema Statutu FSKS.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Pravda i pošteno nešto traziti to ne ide u ovoj državi- ligi . Samo motka ovdje pomaže. Doveli su nas do zida ,protuv borca mora izaći 11 ratnika i to hamas i lomi . A u tunelu kad završi i "djelioce pravde "
-
- Kontakt:
Dovesti igrace poput zukica,krupinca,rahmanovica,halida sabanovica ,mirsad dedic i samo u kost.
- luckystrike
- Kontakt:
Ispravio sam ti malo postH8Z7 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 19:33Za koga će glasati Čolpini sad kad se on povukao?luckystrike je napisao/la: ↑07 dec 2024, 19:23Ministarstvo pravde KS odbilo upis promjena u Fudbalski savez zbog formalnih grešaka
Sc sport:Razlog tome je nepravilno potpisivanje zahtjeva i obrazaca od strane lica koje nije ovlašteno za zastupanje prema Statutu FSKS.
Unuk njegov, dzan s. je kandidat za IO NFS BIH.
šta šta je, je*em ti
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, fera, Galantni, Tatamata1946 i 57 gostiju.