Naravno , ne mogu svi biti ni top igraci . Svaka ekipa ima i igrace za rotacije , mislim da je takav i Andjusic koji može biti koristan u odredjenom broju utakmica da odigra 30 tako min ili poluvrijeme . Koliko me pamćenje služi imao je sasvim solidan učinak golova i asistencija u odnosu na odigrane minute .pjankesarajevo je napisao/la: ↑07 dec 2024, 09:49On je sigurno dobar igrac kad igra svoju poziciju. Ali je on i Mehmedovic i Durakovic, da sad ne nabrajam znate sve: nedovoljno dobri da dominiramo ligom. Lija ok za klupe. Pa zadnjih 15 min da nesto pokusa.bordobijeli je napisao/la: ↑07 dec 2024, 09:34I ono što treba napomenuti da Lija kad je ušao oni par minuta napravio nekoliko vrhunski poteza.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Roga
Unusic Čelik Djurickovic Jovic Mujkic
Djordjevic Karlo Pavicic
Guli Turkes
Unusic Čelik Djurickovic Jovic Mujkic
Djordjevic Karlo Pavicic
Guli Turkes
- luckystrike
- Kontakt:
Biće Hordi mašala. 3 autobusa i 2 kombija. 
Igraj bordo - bijeli!

Igraj bordo - bijeli!
šta šta je, je*em ti
Problem je bilo stavljanje Andjusica u prvu, jer nikad nije dobro odigrao. Kada god je ubacen 60-70min pokaze klasu uvijek. I nadam se da ce tako ostati 70 min uvedi ga i uradit ce dobrobordobijeli je napisao/la: ↑07 dec 2024, 10:59Naravno , ne mogu svi biti ni top igraci . Svaka ekipa ima i igrace za rotacije , mislim da je takav i Andjusic koji može biti koristan u odredjenom broju utakmica da odigra 30 tako min ili poluvrijeme . Koliko me pamćenje služi imao je sasvim solidan učinak golova i asistencija u odnosu na odigrane minute .pjankesarajevo je napisao/la: ↑07 dec 2024, 09:49On je sigurno dobar igrac kad igra svoju poziciju. Ali je on i Mehmedovic i Durakovic, da sad ne nabrajam znate sve: nedovoljno dobri da dominiramo ligom. Lija ok za klupe. Pa zadnjih 15 min da nesto pokusa.bordobijeli je napisao/la: ↑07 dec 2024, 09:34I ono što treba napomenuti da Lija kad je ušao oni par minuta napravio nekoliko vrhunski poteza.
- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ko ima 2 zuta tj ko ce propustiti Borac
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Koliko znam Soldo
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- feniksptica
- Kontakt:
Čelik Nidal (IGRAČ) 2
Do Carmo De Oliviera Renan (IGRAČ) 2
Soldo Vinko (IGRAČ) 2
Đuričković Miomir (IGRAČ) 2
Jović Filip (IGRAČ) 2
Mešnjak Želimir (OSOBLJE)
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Renan,Soldo,Čelik,Jović i Đuričković.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
- Kontakt:
Komplet odbrani visi treci karton. Znaci na otvaranju bar bez dvojice na Bojac.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Celik je dobio zuti za prigovor sudiji kao kapiten protiv Radnika? Tako da vjerovatno ce dobit i sad jedanTrofejiSuTu je napisao/la: ↑07 dec 2024, 12:29Komplet odbrani visi treci karton. Znaci na otvaranju bar bez dvojice na Bojac.
Miomir tesko da ce prezivit bez zutog, koliko god ovde ga vecina hejtala da je bio protiv Zrinjskog ne bi nas uzeli
Jovic sumnjam da ce dobit zuti
Soldu pokusati ne uvesti nikako
-
- Kontakt:
Svakako moramo pojacanja dovesti na toj poziciji.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑07 dec 2024, 12:29Komplet odbrani visi treci karton. Znaci na otvaranju bar bez dvojice na Bojac.
-
- Kontakt:
Odlicno x na proljece odmah na Kosevu
04.10.2009 !
-
- Kontakt:
Imao sam i to na umu,zato kazem opet bar dvojica,a necemo dovesti 3 stopera.BordoSaga2 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 12:35Svakako moramo pojacanja dovesti na toj poziciji.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑07 dec 2024, 12:29Komplet odbrani visi treci karton. Znaci na otvaranju bar bez dvojice na Bojac.
Sad smo im na ziceru,kad ce nas pocastiti ako sad nece pogotovo jer u nastavku otvaramo s njima.
Idealna prilika da nas pripaze.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Ovaj ce nas sudija satrati
Nažalost hoće, i meni djeluje tako po ovih prvih 15 minuta
Sve i jedan prekršaj im je svirao, a nama za iste duele ništa, konstantno sjeckanje itd...
Mujkić ne može igrat ovu poziciju, stvarno ne znam šta je Zekićeva ideja ovdje.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Cist penal