Kakve nam fajde od Hamdije?
Ovaj drugi igra ulogu i vicin je ker.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kakve nam fajde od Hamdije?
Ako bude pošten imaju smetalicu a i mi svog čovjeka koji može barem nešto za razliku od prethodnih godina.luckystrike je napisao/la: ↑06 dec 2024, 21:58Kakve nam fajde od Hamdije?
Ovaj drugi igra ulogu i vicin je ker.
Ovaj gol kad sam vidio u direktnom prenosu nervni slom sam dozivio. Lik hladno povuce loptu u gol,smece prodano nek ga prodaju u Bundesligu. U CG je bilo nesto slicno mediji brujali 20 dana,kod nas niko ni rijec o ovome. Ima drugi ugao gdje se bolje vidi,ustopao loptu pa je sa dvije ruke digao i ubacio u gol.Oerde je napisao/la: ↑06 dec 2024, 19:51Nisam nista od ovog vidio, i ja sam ga primijetio kao dobrog golmana ranije. Ali dobri golmanu moraju bit i ozbiljni ljudi, a ne da strepis jel mu neko dao par stoja da uradi ovo… neka Rogica u formi jeNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 dec 2024, 17:30Nisam gledao tu utakmicu i mislio sam iskreno da pretjerujes. Evo sad upalio sazetak da vidim imosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 dec 2024, 17:07Nisu to jeftini golovi,drugi gol je teze bilo odbraniti nego ubaciti loptu u gol sto je doticni uradio,lik hladno sa dvije ruke povuce loptu u gol.![]()
![]()
da je jos kako ispred njega ubaciti Milicevica koji je sad slobodan i Mujakica jos bi bolje branio
![]()
Iskreno meni se Mujkic svidio na tom kao LWB, par onih centarsuta top, cak volio bih da vidim Mujkic lijevo Unusic desno s Turkesom u napadu.SHZ82 je napisao/la: ↑06 dec 2024, 23:18ako ste gledali veceras Atalanta Milan, moglo se vidjeti kakvoj formaciji tezi Zekic.
Atalanta je veceras igrala 352 sa visoko postavljenim bocnim igracima i gdje su stoperi stalno dolazili naorijed u fazi napada, cak i na presingu su bili u polovici Milana. Fizicki su mozd ai najspremnija ekipa u SerieA jer bukvalno 90 min isti tempo utakmice, nikednom nisu stali.
Znam da je nemoguce da izgledamo ovako, ali ononsto binrekli Atalanta sa temua da budemo, sa par nekih igraca koje bi Zekic odabra sa ovaj sistem.
Fizicki smo mi jako mocni, potvrdjuje to i da nemamo povreda mnogo.
Ali kad bi uboli lijevo bocnog, jednog ili dva stopera koji znaju igrati lopte i braniti se na pola terena uz sve protekcije koje se stimaju Borcu mi bi bili konkuretni za titilu
Kao sto rece Kaljanac ponistili su nam cist gol,protiv Zrinjskog takodje kako kaze dali nam go iz situacije koja nije regularna,dvije tekme 2 kardinalne greske malo li je.
Poznavajuci zekica, klupirati ce turkesa jer je dao go u prosloj tekmi a staviti ce renanapjankesarajevo je napisao/la: ↑07 dec 2024, 08:09Znajuci sve vrline i mane Posusja ja pretpostavljam danas ovako:
Rogic
Celik Djurickovic Soldo
Beganovic Lulic Bubanja Pavicic Jovic
Guli Turkes
Renana ne ocekujem ni na klupi
Djordjevic povrijedjen
Kyeremeh, Andjusic, Unusic i Mujkic izmjene
Suti jebote ne baksuzirajboki86 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 09:16Poznavajuci zekica, klupirati ce turkesa jer je dao go u prosloj tekmi a staviti ce renanapjankesarajevo je napisao/la: ↑07 dec 2024, 08:09Znajuci sve vrline i mane Posusja ja pretpostavljam danas ovako:
Rogic
Celik Djurickovic Soldo
Guli Turkes
Djordjevic povrijedjen
Kyeremeh, Andjusic, Unusic i Mujkic izmjene![]()
On je sigurno dobar igrac kad igra svoju poziciju. Ali je on i Mehmedovic i Durakovic, da sad ne nabrajam znate sve: nedovoljno dobri da dominiramo ligom. Lija ok za klupe. Pa zadnjih 15 min da nesto pokusa.bordobijeli je napisao/la: ↑07 dec 2024, 09:34I ono što treba napomenuti da Lija kad je ušao oni par minuta napravio nekoliko vrhunski poteza.
Kyeremeh ima kartone i zavrsio je polusezonu.pjankesarajevo je napisao/la: ↑07 dec 2024, 09:46Suti jebote ne baksuzirajboki86 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 09:16Poznavajuci zekica, klupirati ce turkesa jer je dao go u prosloj tekmi a staviti ce renanapjankesarajevo je napisao/la: ↑07 dec 2024, 08:09Znajuci sve vrline i mane Posusja ja pretpostavljam danas ovako:
Rogic
Celik Djurickovic Soldo
Guli Turkes
Djordjevic povrijedjen
Kyeremeh, Andjusic, Unusic i Mujkic izmjene![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.